Yönetim Lütfen Bu Konuyu Görsün Artık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sabır sabır ya sabır, Belki de hayır vardır :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ersin admin birde üyeleri aşağılamadan cevap yazabilirse çok iyi olucak localhost u bilebilirsin ama bilmek başka uygulamak başka forumda 3 aydır süregelen hatalar düzelemiyorsa ben burda hata ararım hata aramakta üye olarak en doğal hakkım insanları aşağılamadan evvel sorunları çözmeye yoğunlaşssak daha iyi olur tabikide her üyenin isteğine göre forum düzenlenmez ancak forum 2 kişi istiyor denerekte küçümsenmez bazı eşleştirilerimiz çok sert olabilir sürçü lisansda ettiysek affola tabikide sizler boş durmuyorsunuz ancak üyelerde kendi keyfi durumlarına göre bişey istememektedir.site için istiyoruz ayrıca şu 100 bin olayına pek takmayın bence bu hatalara devam edildiği taktirde 1000 üye bile girmez foruma..

Siz kaliteyi düşürmeyi göze aldıysanız bizlerde hataları görmemeyi ve söylememeyi göze alırız sorun değil.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bence tema gayet hoş.Tek sıkıntım BadGateway 502 hatası.Zırt pırt bu çıkıyor.Sitede ayrıca yavaşlamada söz konusu.Konuyu yeni sekmede açıyorum.Bazen 3-4 saniyede açılıyor bazende 30-40 saniye sonra.DNS tenmi diye değiştiriyorum ama gene aynı.Bunlar temanın değişmesinden kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum ama yakında düzelir umarım. Şimdiden Kolay Gelsin....

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@ersin, forumda 2-3 kişi şikayet etmiyor ki. Yazı boyutundan şikayet etmeyen biri mi var? Ben bu forumun üyesiysem ve bunca zamandır bu sorun yaşanıyorsa şikayet etmeye de hakkım var. Madem yöneticisiniz, güzelce bir konu açarak bilgilendirin. Ben bu konuyu açmasam, elalem yeni temanın pazartesi geleceğini sanıyor olacaktı. Hiçbir konuda bilgilendirme yapmayıp burada böyle bir açıklama yapmış olmanız ilginç. Sizin bir konudaki bilmem kaçıncı mesajda yazdığınız bilgilendirme (!) yazısını kim, nasıl görsün?

Kusura bakmayın ama bu sefer yapamadınız bu işi. Ben bugüne kadar çoğu şeyde yönetimi haklı gördüm ama o zamanlar Troy vardı. Siz ise bu işi yapamadınız.

Dipnot: Localhost konusunda ne kadar bilgili olabileceğinizi bildiğim için yazdığım bir cümleden o anlamı çıkarıp da konuyu nasıl geçiştirdiğinize hayran kaldım. Ve yazıları büyütme fikrinize de. Bravo, biz de bunu bilmiyorduk.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Arkadaşlar öncelikle hepinizden soğukkanlı davranmanızı rica ediyorum. Sorunlardan hepiniz gibi bizlerde şikayetçiyiz. Tabi ki de çözülmesi için sonsuz bir çaba söz konusu, neyi nasıl yaparak en kısa sürede sorunlardan kurtuluruz diye çabalıyoruz. Ersin hocam sağolsun serverın epey bir rahatlamasını sağladı, yoksa daha sık bir şekilde 502 görmeye devam edecektik. Bildiğim kadarıyla forumun serverlarının çoklanmasıyla ilgili bir miktar problem var, bu sorun aşıldığı zaman hiç bir sorunumuz kalmayacak.

Temadan memnun olmayanlar kadar memnun olan üyelerimizde var. Daha önceden söylendiği gibi %100 memnuniyet söz konusu olamaz ama zaten sizlere daha önceden söylendiği gibi bu tema geçici, tamamlandığı zaman anasayfayla birlikte forumun da teması değişecek.

Sizden ricam, bu aksıklıklar sırasında biraz daha anlayışlı yaklaşmanız. Yapıcı şekilde eleştiriler yapıyor olmanız bizi memnun ediyor, hepsini tek tek dikkate alıyoruz. Şimdiye kadar bütün gelen eleştiriler aramızda görüşüldü, burada kimse kendi başına karar almıyor, sizin de buna saygı göstermenizi rica ediyorum, iyi forumlar diliyorum.

Ayrıca 30 snye sınırı yeni eklenmiş birşey değil bildiğim kadarıyla, önceden de vardı zaten, en azından ben yazarken uyarıyordu beni.. :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ne yalan söylüyeyim eski temayı arar gibiyim :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Eski tema daha güzeldi :)

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Çok değil, iki şey soracağım;

1: Aramalardaki 30 saniye sınırını yeni mi öğrendiniz? Bu VBullettin'de varsayılan açıktır(açık derken on durumundadır) ve değiştirilmesi önerilmez genelde. Eski temada da bunda da var. Birçok VB Forum'da da var. Önceden 30 saniye içinde 2 kez arama mı yapmamıştınız da bilmiyordunuz anlamadım valla.

2: Troy'a ne oldu? Önceden Troy vardı demek şimdi Troy'un olmadığı anlamına geliyor gibi sanki. Troy'a ne oldu?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Çok değil, iki şey soracağım;

1: Aramalardaki 30 saniye sınırını yeni mi öğrendiniz? Bu VBullettin'de varsayılan açıktır(açık derken on durumundadır) ve değiştirilmesi önerilmez genelde. Eski temada da bunda da var. Birçok VB Forum'da da var. Önceden 30 saniye içinde 2 kez arama mı yapmamıştınız da bilmiyordunuz anlamadım valla.

2: Troy'a ne oldu? Önceden Troy vardı demek şimdi Troy'un olmadığı anlamına geliyor gibi sanki. Troy'a ne oldu?

30 saniye sınırı önceden yoktu. Bunu saniye başı Yeni Mesajlar butonuna basan biri olarak söylüyorum.

Troy askerde.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
30 Saniye sorunu benide deli ediyor...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
30 saniye sınırı önceden yoktu. Bunu saniye başı Yeni Mesajlar butonuna basan biri olarak söylüyorum.

Troy askerde.

Önceden de vardı jea en azından benim karşıma çıkıyordu lütfen yeni mesaj yazmak için 15-20 saniye bekleyin gibi..:)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bu yeni tema beni de deli ediyor, foruma giresim gelmiyor eskisi gibi.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
30 saniye bekleyin mesajlarını görememek çok güzel bir duygu arkadaşlar. Benim karşıma hiç çıkmıyor öyle bir şey.. Çok mutluyum. Sabredin ilerde siz de mutlu olacaksınız..

Sabır Dante sabır...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Evet yazılar ufak, gözü fazla yoruyor. Değişiklik güzel ama bence diğer tema daha güzeldi.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
30 saniye giderilmeyecekmiş.
büyük ihtimal hızı düşürüyor diyedir(gerçi şimdi 30sn var, çok hızlı olduk gerçekten ya)
zahmet edip nedenini yazsaydınız kızmazdım
ama gerek moderatorlerde, gerek editorlerde gerekse site yapımcılarındaki bu aşağılayıcı tavırlar ne oluyor
ne gerek var
en kral adamlar super mod'lar
troy olsa böyle mi derdi
ne zamanki yönetim üyelerinin isteklerini geri çevirir onları aşağılarsa düşüşe mahkum olur.

ekleme: yazı büyütme için önerilen çözüm komikliğin daha ötesinde
sen ctrl ile yazı büyütünce diğer siteleri de etkiliyor
ben bu site için sırf büyütüp sonra her diğer siteye geçtiğimde eski hale mi getireceğim sonra yine büyüt kısır döngü
epic fail

Ortada aşağılayıcı bir tavır var ise, bunu yapan biz değiliz. Forumda sıkça bulunan biri olarak bunu sizin daha iyi görüyor olmanız gerekirdi.

Ne beceriksizliğimiz kaldı, ne tembelliğimiz. Bela okyuanmı dersin, çocuk gibi azarlayan mı .

Tüm enerjimizi harcayarak daha iyi şeyler yapmaya çabalıyoruz, şikayet ettiğiniz her konuyu anında değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Bütün bunları görmemezlikten gelmeniz hayret verici ve üzücü bir durum.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Troy askerde.

"Yeni Mesajlar" butonu daha önceki temada direk bileşene bağlıyken şimdi arama fonksiyonuna bağlanmıştır.

Kontrol ettim. "Arama Sonuçları" içinde çıkıyor. Daha önce arama fonksiyonunun dışında bağlanılıyormuş demek ki.

Troy askerde değilken de bu işlerle ilgilenmiyordu. Sadece rastlarsa açıklama yapıyordu. Doyurucu açıklamalar. Başka birşey değil. İşi yapan yine bu arkadaşlardı.

Askere gittiğini hatırladım sen söyleyince. Ama askere gitmesi bence Troy yok demek olmamalı.:)

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende olay çıkarmanın anlamı yok önemli olan içeriğin iyi olması ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Çok biliyorsanız kendiniz yapın derdim ben olsam. Ama geliştirici ben değilim. Ama yine de dedim farz edin.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Ortada bir aşağılayıcı tavır var ise, bunu yapan biz değiliz. Forumda sıkça bulunan biri olarak bunu sizin daha iyi görüyor olmanız gerekirdi.

Ne becereiksizliğimiz kaldı, ne tembelliğimiz. Bela okyuan mı dersin, çocuk gibi azarlayan mı .

Tüm enerjimizi harcayarak daha iyi birşeyler yapmaya çabalıyoruz, şikayet ettiğiniz her konuyu anında değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Bütün bunları görmemzelikten gelmeniz hayret verici ve üzücü bir durum.

ee iktidar olmak zor iştir ersin

şeh edabali ne demiş

“Ey Oğul!

Beysin! Bundan sonra, öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül almak sana.. Suçlamak bize; katlanmak sana.. Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.. Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adâlet sana.. Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana... Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana.. Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana..

ALLAH yardımcınız olsun :)

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
önce ki temada olan resim büyütme özelliği rafa mı kalktı acaba?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Gelen cevapları hayretler içerisinde izliyorum. Yönetimin mükemmel bir anlayışı varmış.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
SDN'nin eski tasarımını da yeni tasarıma da çok beğeniyorum.. Yalnız konuyu okuyan kişileri gösteren menü alt tarafta değilde üst tarafta olsa daha iyi olabilirdi (eskisi gibi).Ayrıca bir arkadaşımızın da belirtiği gibi link verdiğimiz cümle yada kelimeler belli olmuyor. Yorumu okuyan kişi hangi kelimeye link vermiş anlamıyor.

Yinede her şey güzel;dahada güzel olması dileğiyle...

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Lafı uzatmayacağım.

Yeni temadan nefret eden bir grup şahıs var -ki bunların başını ben çekiyorum şu anda. Geçen günlerde forumu terk ettiğimi açıkladım, sebeplerim çok açıktı:

-Yeni temayı sevmedim.
-Yazılar hala çok küçük ve ben hipermetropum!
-Sayfalar inanılmaz geç açılıyor.
-Bize tema seçim şansı verilmiyor!

Eski temanın yeni sürümle uyuşmazlıkları olduğu için kaldırıldığını anlıyorum ama yazıların boyutunu biraz daha büyütmeniz kaç dakikanızı alırdı, merak ediyorum. Günde binlerce kişinin takip ettiği bir siteyi böylesine rezil etmeniz hiç hoş değil. Localhost diye bir kavram var, bilmiyorum duydunuz mu ama, forumu böylesine bir deneme tahtası haline getirip bizim huzurumuzu bozmadan önce deneme yapabileceğiniz alanlar mevcuttu. Hadi bu da olmadı, kaç gündür neden şu küçücük problemler düzelmedi ya?

Ben eski temayı istiyorum kardeşim! Bize seçim hakkı sunulsun.

Ya bari açıklama yapın. Açıklama yapmayışınıza hastayım zaten.

Destekliyorum :D Duygularımı yansıtmışsın siteyle ilgili...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
ersin bey yöneticilik zor iştir, çelik gibi sinirlerinin olması lazım. Her ne kadar üyeler yanlış üslup kullansalar da olumlu davranmak gerekir.

Umarım azami sayıda üyeyi memnun edecek bir iş çıkar da ortaya bunun gibi konular görmeyiz bir daha. Zira çok sıkıyor.

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
SDN'nin saçma sapan ve anlamsız iğrenç logosu değişsin yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...