Yönetim Lütfen Bu Konuyu Görsün Artık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İşte Ersin admin dediğim olay bu.. konuyu sizin açmanız lazımken bir başkası açıyor sizde o kişeyi bilgilendirme yapıyorsunuz başka biri o bilgilendirme mesajını okumoyor oda bir konu açıyor :) yani bu paradox böyle sürüp gitmemeli..

Ayrıca bahsi geçen konuyu yeni gördüm ama dediğim gibi yönetim açsaydı daha iyi olurdu sanırım :)
bu arada aboneliklerin geri verilecek olmasınada sevindim.

Sanırım burda ben olsaydım kızmak yerine kuralları uygulardım saygısız ifadeler varsa ceza puanı verirdim hakaret varsa banlardım.

Hataları dile getirerken düzgün tavır takınılmalı orası doğru ama takınmayanlara kızmak yerine ceza veya ban verseydiniz sinirinizi yıpratmamış olurdunuz onu demek istedim mesajımda..

Neyse umarım bahsi geçen hatalar özellikle 502 aşılırsa çok iyi olacaktır forum için zira siz hataları bulmak ile yorulurken bizde hatalarla boğuşmak durumunda kalıyoruz.
Yükünüz ağır umarım biran evvel halledebilirsiniz kolay gelsin.

Eğer dediğini yapmış olsaydı SDN'de Yönetime Eleştiri yapanları banlıyolar diyeceklerdi.Tabi yapılması gereken o ama elden gelir:hammer::hammer:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Eğer dediğini yapmış olsaydı SDN'de Yönetime Eleştiri yapanları banlıyolar diyeceklerdi.Tabi yapılması gereken o ama elden gelir:hammer::hammer:

Bir bakıma öyle bir düşünce akla gelebilirdi ancak mesajımdada yazdığım gibi hakaret eden aşağılayan kişiler yanı kısacası banı hakeden kişiler banlanır kimsede bir laf etmezdi çünkü işin içinde hakaret var :) neyse kapanmış bir konuyu hortlatmayalım :):clover:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...