adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Sanmam.. Benim durum zor
Furkan'a zor diye bir şey yok öğretemedim gitti. :hammer:

Sanmam.. Benim durum zor
Zor diye bişe yok furkan kolay kalmış ondan zorlanıyo, silkelenmesi lazım çok kaptırmış internet forum, onun zevkini az çok aradığı kızı kestirdim o aradıkları için dışarıda dolaşması lazım.Furkan'a zor diye bir şey yok öğretemedim gitti. :hammer:![]()
Zor diye bişe yok furkan kolay kalmış ondan zorlanıyo, silkelenmesi lazım çok kaptırmış internet forum, onun zevkini az çok aradığı kızı kestirdim o aradıkları için dışarıda dolaşması lazım.
Furkan ya 1 konu açıyon yürüyo gidiyo nasıl beceriyon ablacım sen bu işi , bir sürü şiir konusu açıyoruz 1 tane 2 tane mesaj belki yazılıyo belki yazılmıyo şuraya bakarmısın 10 sayfa oldu![]()
Öyle deme mesela ben mavi gözlüyüm ama nazar değilen hep ben oluyorumrenkli gözlü insanlar beni hep ürkütür. arkadan iş çeviriyorlarmış gibi güvelimez hissi veriyorlar bana.
bir yarim olsun, kapkara koyun gözlü. gözlerine bakınca kendmi göreyim. off kaval sesi geldi![]()
aga tanınmış bi model aktris koy en azından bir zevkine bakalım nasıl tiplerden hoşlanıyorsun![]()
Söz pcye geçince koyucam.
aga tanınmış bi model aktris koy en azından bir zevkine bakalım nasıl tiplerden hoşlanıyorsun![]()
Ah Furkan, Tubayı yakından gördüm makyajsız çirkin ve çok sıska![]()
hemde sarışın
![]()
al sana farklı biri:wub:
bunları bırakta, senin tipin nasıl bişey, resimler şaka heralde :blink: