beğenme sen prens william beğendi : )
beğenme sen prens william beğendi : )
bence yakışmamış
---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
bu resimdeki kız finduk faresimi?
ay dişlere bak itici bi tipi var ayrıca
by efsane sen güzel dediğin bir kız koy bakalım neymiş zevkin görelimHerkes + zevkli + olamaz![]()
sen beğendiğin kızın resmini koy bakıyım? : )
kızın siz hayat belgeselini izledinizmi lady di den sonra halktan kıraliyete girdi bu kız, asil hareketleri var eğitimi iyi bence çok yakıştı william a ben yakıştırıyorum
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
by efsane sen güzel dediğin bir kız koy bakalım neymiş zevkin görelim
bence yakışmamış
---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
bu resimdeki kız finduk faresimi?
aga tanınmış bi model aktris koy en azından bir zevkine bakalım nasıl tiplerden hoşlanıyorsun![]()
sen çok yanlış imaj çiziyorsun malesef bir imaj maker bulman gerek acilensağol ya o benim![]()
: ) dürüst davrandın sempatik seni buluröyle kız çokCepteyim ya şuan. Söz pcye geçince koyucam. Sempatik olsa da yeter aslında![]()
: )) kıskandı güzele , değil diyosun şaştım kaldım. dişlerse gözüne batan o resimde öyle gözüküyor.Allah mesut bahtiyar etsin , Diana gibi sonu olmasın İnşallah mutlu mesut yaşarlar . Yakışmış yakışmamış o beni bağlamaz kız güzel değil diyoruz sadece yahu.
: ) dürüst davrandın sempatik seni buluröyle kız çok
hayırdır? zor derken?Sanmam.. Benim durum zor
: ) dürüst davrandın sempatik seni buluröyle kız çok
---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
: )) kıskandı güzele , değil diyosun şaştım kaldım. dişlerse gözüne batan o resimde öyle gözüküyor.
özür dilerim yaNeyini kıskanayım İlter Allah aşkına benmi evlencem william'la . Sana güzel diye ben beğenmek zorundamıyım ? . Bu nasıl bir zorbalık yahu![]()
engelli olman bence sıkıntı değil dostum sen ben engelliyim olmaz molmaz dersen asıl ozaman olmaz ayıp olmazsa engelin nedir?Engelliyim![]()
engelli olman bence sıkıntı değil dostum sen ben engelliyim olmaz molmaz dersen asıl ozaman olmaz ayıp olmazsa engelin nedir?
aga engelli derneklerine gidiyormusun sen üyemisin?
aga o derneklerle işim olmaz diyonda ben o derneklerde çok güzel kızlar gördüm senin aradığın yeşil gözlü kızlarda var. Özellikle voleybol takımlarına bakcaksın. Neysem takmam diyosun ne diyim, belkide sen haklısın ben anlıyamıyorum seni dostum, en iyisini kendin bilir : )Yok ya ne işim olur dernekle filan. Ben takmam kafaya..