Xperia Z2 mi Lumia 1020 mi ?

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6 inç çok büyük hatta 5.2 inç bile çok büyük
Kısaca 2 telefonda çok büyük

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Nokia yaşıyor mu? Zaten diğer telefonlarla da Z2'yi karşılaştırsan her türlü Z2. En iyi android telefon ya. Mesut Çevik'te "Z2 piyasanın kralı" diyordu. Kesinlikle Z2.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biri gitmiş 1520 ile karşılaştırmış ha kayıt faktörünü karşılaştırırsan şu an en iyi kayıt yapan tel 1520 lumialardan 925 1020 1520 nin üstüne tanımam. açın konser kayıtlarını bi bakın youtubeden.öteki gitmiş 930 la. abicim şu ana kadar kamera da dünyanın en iyi akıllı telefonu nokia n808 di 1020 geldi 41mp ki 35mp+5 mp şimdi ise sony xperia z2 lumia 1020 ile kafa kafaya ama doğallık tabiki sony. şu ana kadar gördüğüm en iyi kamera z2 de. 1020 de çok abartılı gerçek dışı renkler var. ses konusuna gelirsek doğallık arıyosan sony. kulaklıktan en yüksek ve kaliteli sesde arıyorsan htc one ve m8 den şaşmıyacaksın. bana göre htc one m8 den ayrıntı olarak daha iyi. m8 de baslar 5 gömlek artmış ve tizler midler yapay geldi bana.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z2 ısınıyorsa suya atarsın soğur :) Ben Z1 Compact kullanıcısıyım fakat şu zamana kadar pek bi ısınma problemi yaşamadım. Hatta 1 saat boyunca asphalt'ın son versiyonunu oynadım biraz ısındı suya attım devam ettim kullanmaya. Z2 Compact ile çıkarsa kesinlikle alırım. Ben cebime sığmayan telefonlara pek gelemiyorum :) Ama Sony telefonlarını ne olur nokia ile kıyaslamayın verilen emeklere yazık gerçekten.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
lumia 930 al sonra yatar kalkar bana dua edersin..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Cok eksiği var zamanla pişman edecek eksikler. Daha yeni gelecek yenilikler bile rakiplerine yıllar önce gelen şeyler. Kız arkadaşa anne babaya lumia alınabilir ama sana bana gitmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 920 yazın o kadar ısınıyor ki el yakıyor bazen kendi kendine kapanıyor.
Ve sıcaktan sanırım hemen şarjı bitiyor çok kullanılmasa bile kışın böyle bir problem yok.
Uygulama az ve iyi olan uygulamalar paralı bazen uygulama ücretsiz görünse bile indirip bir kaç kez kullandıktan sonra ücret isteyebiliyor vs vs.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birader wp'yi Lumia'ları gommuşsunuz, ne hakla? Microsoftun tek muhendisi o saçma sapan 100 liralık telefonda da 3000 liralık telefonda da olan, oyundan çıktığında ana sayfada dingelerin gelmesi için rsmin kaç olursa olsun en az 2 saniye bekleten googlenin bencilliğiyle birleşmiş androidin 100 muhendisine bedel. Carl zeiss i mercek olarak beğenmiyorsan ben kovalamadan sen kaç. Al bi lumia 930 kullan gör bakıyım lumialarmı eksik yoksa senin şuana kadar ki teknolojinmi eksik? Microsoft yaptığı işi yapar, bencil de olmaz. OneDrive. skype falan google playdayken microsoft dünyanın en stabil youtube'unu yapıyo youtubenin erişimine google izin verdirmiyo. O note 4 de z2 de aynı telefonda wp kullansan androidin yüzüne bakmazsın. 41 mp lik 6 lensli olduğu gibi çeken fotoğrafla oynamayan saf bir kamera doz konusu 1020 de. Çamur atıp durmayın fikrinizi belli edin sadece. Yazın youtuba 1020 ws z2 camera bakın oyle canlılığa. Dediğim gibi 930 kullan bi o tasarım harikası, şahane işletim sistemi ; çok seri,çok stabil