Xperia Z1 Compact Kutu İçeriği-Rusya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elusive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
2,148
Bence kalınlığın atması iyi olmuş, çok ince telefon sevmiyorum s3 silikon kılıf olmasa kullanmam çok ince geliyor.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence fazla tutunacak bi telefon değil diğer modelleri gibi.
Neden Arkadaşım.Hızlı Bir İşlemcisi Var,Ram'ı Düzgün 2 GB,En Azından 1 GB Değil.Suya Dayanıklı Telefon,720p HD Ekranı 4.3" IPS,20 MP G Lens Kamera'yı Bu Küçük Telefona Sığdırmışlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çözer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden Arkadaşım.Hızlı Bir İşlemcisi Var,Ram'ı Düzgün 2 GB,En Azından 1 GB Değil.Suya Dayanıklı Telefon,720p HD Ekranı 4.3" IPS,20 MP G Lens Kamera'yı Bu Küçük Telefona Sığdırmışlar.

Çünkü Sony geride bi marka. Samsung yada Apple gibi değil, ben telefona kötü demiyorum kesinlikle iyi ama piyasada tutunabilmesi için fazlası lazım.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çünkü Sony geride bi marka. Samsung yada Apple gibi değil, ben telefona kötü demiyorum kesinlikle iyi ama piyasada tutunabilmesi için fazlası lazım.
Bilemem Ama Yinede Kötü'ye Gitmiyor,Hani 1800 Falan Pahalı Diyoruz Ama Alüminyum Gövde Olması Çok İyi.Samsung Zaten Parayı Buldu Müşteriyide.Zaten Apple Desen En iPhone Alan Ülkelerden Biriymişiz.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10

bu saydigin firmalarin altinda bir urun degilse yeterli degil diyemessin...Sony plazma ince tv nin mucidi olarak biliniyor. piyasada tutunabilmesinden bahsediyorsun sanki dun kurulmus bir firma gibi, Su an yeterince piyasaya kök salmis durumda. Madem öyle samgun neden minilerinde teknoloji kesintisine gidiyor? ve diger firmalarda ayni sekilde.bir telefonun minisi demek ayni özelliklerle kuculmesi demektir. Sony ben bu telefon isini yaparim diyor her cikan cihazla. gun gectikde piyasayi domine edicegine eminim.

Çözer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu saydigin firmalarin altinda bir urun degilse yeterli degil diyemessin...Sony plazma ince tv nin mucidi olarak biliniyor. piyasada tutunabilmesinden bahsediyorsun sanki dun kurulmus bir firma gibi, Su an yeterince piyasaya kök salmis durumda. Madem öyle samgun neden minilerinde teknoloji kesintisine gidiyor? ve diger firmalarda ayni sekilde.bir telefonun minisi demek ayni özelliklerle kuculmesi demektir. Sony ben bu telefon isini yaparim diyor her cikan cihazla. gun gectikde piyasayi domine edicegine eminim.

Ben ekranlarda sony nin ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum yada mercekleri laptopları bi çok teknoloji ürününde çok başarılı ama hiç dikkat ettin mi bilmiyorum konumuz cep telefonu ve cep telefonunda Sony geride bi markadır. Yanlış olduğunu düşünüyorsan satış rakamlarına bakabilirsin. Gün geçtikçe domine edebilir zayıf bi ihtimal bana sorarsan bu on yıllar sürer. Çünkü tek gelişen yada yenilik vaat eden Sony değil.

Ama şu da var bizim milletimiz teknik özelliklere çok dikkat etseydi o zaman Sony satışları artabilirdi ve belki de Sony nin Android kullanmaması daha iyi olur satışları için. Ülkemizde belli bi fan kitlesine sahip olduğu doğrudur ama bu cep telefonu konusunda günden güne azalmaktadır buda ayrı bi durum.

Bilemem Ama Yinede Kötü'ye Gitmiyor,Hani 1800 Falan Pahalı Diyoruz Ama Alüminyum Gövde Olması Çok İyi.Samsung Zaten Parayı Buldu Müşteriyide.Zaten Apple Desen En iPhone Alan Ülkelerden Biriymişiz.

Telefon satışında yada alışında şöyle bi durum var ; Bilhassa Samsung ve diğer markalar Apple dışındakiler yani sürekli yeni bir amiral cihaz piyasaya sürüyorlar, Z çıktı çok geçmedi Z1 çıktı Sony bünyesindede mesela. Bu durum yüzünden millet iyi para verip iyi cihaz alsada yenisine yöneliyor ve bu esnada elindeki amiralı değerlendirmek istiyor.. Sony HTC LG Nokia LUMİA serisi hatta Samsung bile bu konuda müşteriyi mağdur ediyorlar ve cihazları yarı fiyatlarından daha düşük değerde görülüyor, satıcıda şöyle diyor Iphone abi ıphone al yenisi çıkınca değiştireceksin ve en az zarara uğratacak cihaz budur. Bundan dolayı Apple piyasanın affedersin anasını ağlattı..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Geride olduğunu düşünmüyorum aksine farklılaşmak ve kaliteyi kullanıcıya hissettirmek adına başka bir çizgide olduğuna inanıyorum ben .
Çünkü ürünü kullandığınızda diğerlerinde farklı olduğunu ayrıcalıklı olduğunu anlıyorsunuz birçok ürününde bunu görmek mümkün.

Çözer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarım o çizgi Sony için doğru çizgidir çünkü bu zamana kadar pek öyle olmadı.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet haklısın cihaza kamera koyarken bile diğer üreticiler desteğine muhtaçlar :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar Z1 Compact Tayvan'da 7 Şubat ta satışa sunulacakmış. Fiyatı 15380 Tayvan doları. Türk lirası ile 1149 lira ediyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
z1 falan boşverin gençler 1150 liranızı cebinizde tutun GM Discovery Elite derim başka bişey demem :) beni nexustan vazgeçirdi.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Z1 Compact UK de ve Almanya da şu sıralarda satışa sunuldu.
Almanya fiyatı > 500 € > 1544 lira.
UK fiyatı >>> 449 £ > 1684 lira.
UK=> United Kingdom=> Birleşik Krallık.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Nasıl bir fiyat politikası izleyecekler bende merak ediyorum açıkçası bu kredi kartı olayları da yeni patlak verdi çünkü :)
Buna paralel bir uygulama yaparlarsa iyi satış rakamları elde ederler ülkemizde :)
Biraz agresif davransalar iyi olacak ürünleri çok kaliteli fakat fiyatları aşağı çekmeleri gerek artık...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'ye 1900 TL Den girebilirmiş...hadi bakalım hayırlısı

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
benim dusuncem 4,3 inclik bir telefon 1900 gibi bir fiyatla gelmez. bir telefonun en pahali parcasi ekranidir. 1700 olacagini dusunuyorum umarim yanilmam

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim dusuncem 4,3 inclik bir telefon 1900 gibi bir fiyatla gelmez. bir telefonun en pahali parcasi ekranidir. 1700 olacagini dusunuyorum umarim yanilmam
öyle diyorsunda snapdragon 800+adreno 330+malzeme kalitesi=1900 gibi birşey oluyor iphone da 4. inch ama piyasanın en pahalı telefonu

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
öyle diyorsunda snapdragon 800+adreno 330+malzeme kalitesi=1900 gibi birşey oluyor iphone da 4. inch ama piyasanın en pahalı telefonu

Yani bencede şöyle; Z1 den aşağı kalan yanı yok bencede 1900 felan olur 1800 olsa iyidir tadından yenmez :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yani bencede şöyle; Z1 den aşağı kalan yanı yok bencede 1900 felan olur 1800 olsa iyidir tadından yenmez :)
z1 den daha iyi bence tft ekranı ips ile değiştirmişler hd ekran koymuşlar daha performanslı olur hemde o boyutta full hd kalitesi verir sony bir kıyak yapsada 1800 tl olsa

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10

Avrupada yasiyorum burada Z1 ile Compact arasinda 500 TL FARK var. bu demek oluyorki Z1 ile bire bir ayni kalitede olmasina ragmen fiyatini asagida tutmus adamlar.diger butun avrupa ulkelerindede böyle fiyatlar.

1799 son fiyat (: