- Reaksiyon puanı
- 201
btsony.com'da 1.499,00 ₺ fiyat etiketi almış cihaz.
1500 tl olacakmış:clap: btsony'de öyle yazıyorYani bencede şöyle; Z1 den aşağı kalan yanı yok bencede 1900 felan olur 1800 olsa iyidir tadından yenmez![]()
http://www.btsony.com/asp/product/3571/Xperia-Z1-Compact-Cep-Telefonu-BeyazYok artık 1500 TL mi kardeşim kaynağın linkini atarmısın? 1500 TL ne demek yaSudan ucuz
![]()
O kadar düşürmezlerkineresi ucuz? 1149lira olmalıydı.
Tabikide iyi full hd değil ve s800 adreno330 var bu telefon oyunlarda uçurur ama küçük ekran işteNe demek neresi ucuz ? Su geçirmez, on numara tasarım(renk vs.), işlemci, gpu, özellikle ekranın HD olması performansına katkı, kamera. Daha ne olsun ? 1500 lira iyi bir fiyat bence.
Adamım zaten telefonda oyun pek keyifli olmuyor. Büyük ekranda da oynasan zevkli olmuyor. Oyunu konsolda oynayacaksınTabikide iyi full hd değil ve s800 adreno330 var bu telefon oyunlarda uçurur ama küçük ekran işteküçük ekranda oyun sevmiyorum
![]()
Oha saçmalama![]()
HD bile değil tayvan'da 1149TL karşılığı burda da bu fiyat olmalı aslında ucuz olması için baskı yapmalıyız .
Vay anasını sayın seyirciler! Rusya'dan Z1 aldım. Kulaklık çıkmadı içinden. Z1c'de çıkıyor.![]()
Rusya Unboxing videolarında da çıkmıyordu. İlk aldığımda zaten telaş yapmıştım...Hadi ya nasıl çıkmaz ben bizzat kendim koydum diyormuşumRusya'ya geri götürün siz onu
![]()
Telefon hd değil mi?
Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Güzelim telefona demediğiniz laf kalmadı1920x1080 olması gerek ötekisi sadece göz boyama.
Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Güzelim telefona demediğiniz laf kalmadı
belki buralara bakıyordur sony fiyatı düşssün diye uğraşıyorum ...
ch@t527 var 249liralık ...![]()
bu o takoz.
4.3" ekrana 1080p'yi kim sığdırdı da Sony sığdıramasın?1920x1080 olması gerek ötekisi sadece göz boyama.
belki buralara bakıyordur sony fiyatı düşssün diye uğraşıyorum ...
ch@t527 var 249liralık ...![]()
bu o takoz.