mehmetklnc9
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Çok güzelmiş .
Neden Arkadaşım.Hızlı Bir İşlemcisi Var,Ram'ı Düzgün 2 GB,En Azından 1 GB Değil.Suya Dayanıklı Telefon,720p HD Ekranı 4.3" IPS,20 MP G Lens Kamera'yı Bu Küçük Telefona Sığdırmışlar.Bence fazla tutunacak bi telefon değil diğer modelleri gibi.
Neden Arkadaşım.Hızlı Bir İşlemcisi Var,Ram'ı Düzgün 2 GB,En Azından 1 GB Değil.Suya Dayanıklı Telefon,720p HD Ekranı 4.3" IPS,20 MP G Lens Kamera'yı Bu Küçük Telefona Sığdırmışlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bilemem Ama Yinede Kötü'ye Gitmiyor,Hani 1800 Falan Pahalı Diyoruz Ama Alüminyum Gövde Olması Çok İyi.Samsung Zaten Parayı Buldu Müşteriyide.Zaten Apple Desen En iPhone Alan Ülkelerden Biriymişiz.Çünkü Sony geride bi marka. Samsung yada Apple gibi değil, ben telefona kötü demiyorum kesinlikle iyi ama piyasada tutunabilmesi için fazlası lazım.
Çünkü Sony geride bi marka. Samsung yada Apple gibi değil, ben telefona kötü demiyorum kesinlikle iyi ama piyasada tutunabilmesi için fazlası lazım.
bu saydigin firmalarin altinda bir urun degilse yeterli degil diyemessin...Sony plazma ince tv nin mucidi olarak biliniyor. piyasada tutunabilmesinden bahsediyorsun sanki dun kurulmus bir firma gibi, Su an yeterince piyasaya kök salmis durumda. Madem öyle samgun neden minilerinde teknoloji kesintisine gidiyor? ve diger firmalarda ayni sekilde.bir telefonun minisi demek ayni özelliklerle kuculmesi demektir. Sony ben bu telefon isini yaparim diyor her cikan cihazla. gun gectikde piyasayi domine edicegine eminim.
Bilemem Ama Yinede Kötü'ye Gitmiyor,Hani 1800 Falan Pahalı Diyoruz Ama Alüminyum Gövde Olması Çok İyi.Samsung Zaten Parayı Buldu Müşteriyide.Zaten Apple Desen En iPhone Alan Ülkelerden Biriymişiz.
1150 tl ye gelmesi imkansız en ucuz 1600 olur benceArkadaşlar Z1 Compact Tayvan'da 7 Şubat ta satışa sunulacakmış. Fiyatı 15380 Tayvan doları. Türk lirası ile 1149 lira ediyor.
1150 tl ye gelmesi imkansız en ucuz 1600 olur bence
1150 gelir diyen kim1150 tl ye gelmesi imkansız en ucuz 1600 olur bence
tayvandaki fiyatı türkiyede 1150 tl ye geliyor değince ben o civarlarda bi fiyatla geleceğini demek istediğinizi düşündüm.yanlış anlaşılma olabilir1150 gelir diyen kimordan alsak 1150 lira yapıyor.
Türkiye'ye 1900 TL Den girebilirmiş...hadi bakalım hayırlısı
Hayır lansman yapılmadıAçıklandı mı? Girdimi Türkiye'ye? 1900 TL miymiş?
Hayır lansman yapılmadı
Lansman yapılmadanda fiyat açıklamazlar
daha lansman felan yapılmadı beklenen fiyatlar o yöndeAçıklandı mı? Girdimi Türkiye'ye? 1900 TL miymiş?
daha lansman felan yapılmadı beklenen fiyatlar o yönde
sony böyle birşey yaparsa çok iyi olur gerçektenAnladım Sony bi kıyak yapıp 1800TL ye getirse Türkiye'ye tadından yenmez![]()
öyle diyorsunda snapdragon 800+adreno 330+malzeme kalitesi=1900 gibi birşey oluyor iphone da 4. inch ama piyasanın en pahalı telefonubenim dusuncem 4,3 inclik bir telefon 1900 gibi bir fiyatla gelmez. bir telefonun en pahali parcasi ekranidir. 1700 olacagini dusunuyorum umarim yanilmam
öyle diyorsunda snapdragon 800+adreno 330+malzeme kalitesi=1900 gibi birşey oluyor iphone da 4. inch ama piyasanın en pahalı telefonu
z1 den daha iyi bence tft ekranı ips ile değiştirmişler hd ekran koymuşlar daha performanslı olur hemde o boyutta full hd kalitesi verir sony bir kıyak yapsada 1800 tl olsaYani bencede şöyle; Z1 den aşağı kalan yanı yok bencede 1900 felan olur 1800 olsa iyidir tadından yenmez![]()
öyle diyorsunda snapdragon 800+adreno 330+malzeme kalitesi=1900 gibi birşey oluyor iphone da 4. inch ama piyasanın en pahalı telefonu