Xperia Z1 Compact Şubat Ayında TÜRKİYEDE

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Afedersiniz de; biz sizin telefonunuzu sürekli sebepsiz yere eleştiriyor muyuz? G2 böyle şöyle diyor muyuz? Haber konusu açılıyor, beğenmiyorsanız beğenmedim diyin, yerin dibine sokmaya, yorumunuzu kabul ettirmeye, baskı kurmaya mecbur değilsiniz. Fan olmak da bir yere kadar. Sonuçta insanlar kaliteyi 4.3 inç ekranda yaşıyorlar. Terlik plastiği kopyalama bir telefonda değil.

Bana fanboy derken kendinizin daha fazlasını yaptığınızın farkında mısınız acaba? =))
Ayrıca yerin dibine soktuğumu da nerden çıkardın? Kameranın yerini beğenmedim dedim. Ne kadar paranoyak olmuşsunuz ya hu? :D

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
http://www.xperiablog.net/specifications/2014-xperias/xperia-z1-compact/
eaM924.jpg

Almamam için pek sebep kalmadı tabi birde 1600 üzeri olmasa iyi olur ama olacaktır kesin...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Abartmayın la fiyat 2k TL'ye kadar çıkmaz. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada Z1c'yi genel olarak beğenip tavsiye ettiğimi forumda bir kaç konuda görebilirsiniz. Biz sizin gibi fanboy değiliz. Önce fanboy kelimesinin gerçek anlamını öğrenin de gelin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION]
uyarınızı dikkate alıyorum fakat arkadaşın amacı yeterince açık sanırım
Konuyla ilgilenirseniz sevinirim
İyi Forumlar.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Görsellik olarak oldukça itici. :D
Bir de TFT ekran ve jellybean 4.3 ile geliyor söylentileri çıktı başımıza. Gelsin de bakalım neymiş nasılmış :P
Sony'nin görselliği itici ? Hadi ama :)
Söylenti adı üstünde :P Gelsin bakalım :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar
-Dolar yükseldi/yükseliyor.
-Bu aletin Z1 den eksi olarak farkı 700 mAh pil. Ekranı HD olduğu için performans olarak daha başarılı.
Bu şartlarda 2000i bile bulabilr. Ben 1800/1900 olacağını düşünüyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaş konuşmayayım konuşmayayım diyorum adamı çileden çıkarıyorsunuz. tam 3 ay boyunca sizin safsatalarınızı dinledik. G2'nin işlemcisinden arayüzüne tasarımından malzeme kalitesine kadar etmediğiniz laf kalmadı. bir de utanmadan sıkılmadan kalkmış "G2 böyle şöyle diyor muyuz?" diyorsunuz. Bunu söylerken yine aynı söylemlere de devam ediyorsunuz.
Ne dedim ben burada? Kameranın yeri çok alakasız olmuş dedim. Benim zevkim değil mi? beğenmedim, fikrimi söyledim. Birine empoze mi etmeye çalıştım? Sizin yaptığınızın 10'da 1'ini bile yapmadım. Kaldı ki şuan en sevdiğim cihazlar arasında yer alıyor Z1c. Hatta pembesinden nişanlıma hediye almayı bile düşünüyorum.
Diğer arkadaş için de sessizliğimi koruyorum. @mr_rain ve @android3 meselenin aslını biliyorlar.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bu arada Sony SPA-ACX4 Kamera aksesuarını yeni Xperia Z1 Compact için tanıttı.
Kılıf sayesinde Qx10 ve Qx100 lenslerinizi rahatlıkla cihaza takabiliyorsunuz.
xYW1Ma.jpg
wv80mO.jpg
x9q6V9.jpg
x3jX9O.jpg
e2NM20.jpg
e7XOkm.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sony'nin görselliği itici ? Hadi ama :)
Söylenti adı üstünde :P Gelsin bakalım :)

Dostum genel olarak demedim. Neyse demez olaydım. :) Fikir de belirtemiyoruz. Millet neler belirtiyor kimse de tık yok biz diyince kıyamet kopuyor. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Dostum genel olarak demedim. Neyse demez olaydım. :) Fikir de belirtemiyoruz. Millet neler belirtiyor kimse de tık yok biz diyince kıyamet kopuyor. :)
Genel olarak anlamadım zaten z1 c için dediğini anladım. Sony ürettiği bir telefon nasıl itici olur demek istedim :) Ya usta belirt tabi ben sana belirtme demedim ki. Kötü bir şey de demedim ne kıyameti koparması? :) Sony bana cihazı savunmam için para vermiyor bana ne ki :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Genel olarak anlamadım zaten z1 c için dediğini anladım. Sony ürettiği bir telefon nasıl itici olur demek istedim :) Ya usta belirt tabi ben sana belirtme demedim ki. Kötü bir şey de demedim ne kıyameti koparması? :) Sony bana cihazı savunmam için para vermiyor bana ne ki :)

Ben Z1c için de genel görsellikten bahsetmedim. Tek söylediğim şey ön kamerasının yerinin itici olduğuydu. Kıyamet vs onları senin için söylemedim üzerine alınma. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bazen ben bile takılıyorum samsung cihazlar öyle böyle diye ama tamamen şaka, eğlence amaçlı. Bazılarını gerçekten anlamıyorum. sanki telefonu kendisi yapmış gibi kötü eleştiri duymaya dayanamıyor adamlar. Üretici firmaların adamları ajan olarak filan mı gönderdi sizi anlamıyorum ki :D ben xperia z kullanıyorum. telefon bana göre güzel. diğerlerinin ne dediği neden umrumda olsun ki :)
bu çocukça tartışmaları fazla abartmayın yoksa geliyo 5 kardeş :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben Z1c için de genel görsellikten bahsetmedim. Tek söylediğim şey ön kamerasının yerinin itici olduğuydu. Kıyamet vs onları senin için söylemedim üzerine alınma. :)
Doğruyu söylemek gerekirse evet gerçekten kamerası çok saçma olmuş :D Sonradan dikkatimi çekti benimde :D

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle çok pahalı olur ama yinede fiyatına değer.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Sony geçtiğimiz günlerde Las VEGAS'taki CES 2014 Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı .
Tanıtılan ürünlerden birisi de Sony Xperia Z1 Compact idi.
Neredeyse Xperia Z1 ile aynı özelliklere sahip .
Farkları ise Z1 Compactta
720p çözünürlükte 4.3'' ekran + İps panel ( Z1 de TFT panel kullanılmıştı )
Ve biraz daha kalın bir çerçeve diyebiliriz ( Z1 = 8.5mm Z1C=9.5mm) + 2300mAH batarya
Sony Türkiyenin Facebook Sayfasından yaptığı açıklamada cihazın Şubat ayında satışa sunulacağını açıklandı

em7ZOR.jpg
wzlqWj.jpg
KD6qLv.jpg
Kr8aBm.jpg
sony nin en çok sevdigim telefonu oldu... s2 boyutlarında saglam hız süper...