Xperia P bekleme süresi

eseraptors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xperia p yi beğendim ve almayı düşünüyorum fakat bataryasının tam dolu haliyle 1 günü zar zor tamamlayabildiği söyleniyor.gelecek ics güncellemesi ile büyük oranda artacak diye de duydum..(duyduğum kadarıyla 4 katına kadar) Sizce bu güncellemeye güvenip alayım mı telefonu?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar xperia p yi beğendim ve almayı düşünüyorum fakat bataryasının tam dolu haliyle 1 günü zar zor tamamlayabildiği söyleniyor.gelecek ics güncellemesi ile büyük oranda artacak diye de duydum..(duyduğum kadarıyla 4 katına kadar) Sizce bu güncellemeye güvenip alayım mı telefonu?

Öncelikle günümüz akıllı telefonlarında 1günü cıkarması büyük bir başarı cünkü bilgisayara yakın seviyede işliyor bu cihazlar ve bu cihazlardan kullanıcıların beklentisi büyük zaten sanırım su an Xperia P ler İCS ye hemen güncelleniyor.İCS ile bu kullanım süresi artış gösteriyor ancak 4 katı kadar da degil cünkü bütün telefonlar da bu böyle Xperia S kullanıcısıyım ve bende de böyle isterse 5000 TL lik android telefonun olsun bataryası güclü olmadıgı taktirde 1 günü cıkarırsan sükür ediyosun . Ama sen ben ararım kapatırım dersen degil 1gün rahat 4 gün idare edersin.

Ama sonuçta oyun oynayacaksın ki bu dogal bir şey bu da akıllı telefonlarda olan bir şey bu nedenle her tür telefonda bu mevcut yani sıkıntı yapmana gerek yok.Xperia Ailesine Ve Sony'e güvenmeni tavsiye ederi :)

eseraptors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederim. 1 gün idare etmesi konusunda sıkıntı yok zaten de mesela sabah bataya %100 dolduğunda akşam 9-10 a kadar beni yolda bırakmasın istiyorum en azından. (3-4 saatlik uygulama/internet kullanımıyla) Xperia p de piyasadaki akıllı telefonlara göre bekleme süresinin ortalamanın altında kaldığını duydum.4 katına çıkmasını beklemiyordum zaten, ortalama bi akıllı telefon kadar olsun yeterli :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
öncelikle ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederim. 1 gün idare etmesi konusunda sıkıntı yok zaten de mesela sabah bataya %100 dolduğunda akşam 9-10 a kadar beni yolda bırakmasın istiyorum en azından. (3-4 saatlik uygulama/internet kullanımıyla) Xperia p de piyasadaki akıllı telefonlara göre bekleme süresinin ortalamanın altında kaldığını duydum.4 katına çıkmasını beklemiyordum zaten, ortalama bi akıllı telefon kadar olsun yeterli :D

Dedigim üzre her şey batarya da bitiyor 3000mah bataryalı telefon alıp kullanamadıktan sonra bir anlamı yok. Sen de haklısın idare etsin diyorsun ancak ben en az günde 2kere şarj ediyorum uygulamalar ve internet o kadar bataryayı zorlamaz ancak günümüz oyunları örn:Asphalt7 gibi oyunlar oldugunda 2 saat oynuyorsun %40 a inmiş bu arada Xperia p güzel bir seçim eğer bütçen el verirse Xperia s de önerebilirim :) bir probleminiz oldugunda bir mesaj atabilirsiniz iyi geceler :)

eseraptors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok yardımcı oldun, tekrar teşekkür ederim.. :)

eseraptors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne demek rica ederim her zaman yardım ederim bir mesaj atmanız yeterli :)

dostum mesaj sayım az olduğundan özelden yazamadım.. telefon olayını biraz daha araştırayım dedim ama şu anda bütçem xperia p yi bile kaldırmayacak gibi. bugün bi yerde xperia u ya denk geldim ve kullanımı ve boyutları oldukça hoşuma gitti ve 800 tl gibi bir fiyatı vardı. ama sonra 4 gb hafızası olduğunu ve xperia p gibi sd card desteklemediğini öğrendim.. ancak hemen hemen benzer özelliklere sahip xperia sola daha mantıklı geldi. (1 ghz çift çekirdek 512mb ram var 3.7" 5MP).. bu model hakkında bilgin var mı acaba o da 900 tl civarı. Yardımcı olursan sevinirim..

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
dostum mesaj sayım az olduğundan özelden yazamadım.. telefon olayını biraz daha araştırayım dedim ama şu anda bütçem xperia p yi bile kaldırmayacak gibi. bugün bi yerde xperia u ya denk geldim ve kullanımı ve boyutları oldukça hoşuma gitti ve 800 tl gibi bir fiyatı vardı. ama sonra 4 gb hafızası olduğunu ve xperia p gibi sd card desteklemediğini öğrendim.. ancak hemen hemen benzer özelliklere sahip xperia sola daha mantıklı geldi. (1 ghz çift çekirdek 512mb ram var 3.7" 5MP).. bu model hakkında bilgin var mı acaba o da 900 tl civarı. Yardımcı olursan sevinirim..
Tabii ki yardımcı olurum ne demek :) evet bilgim var çok olmamakla birlikte Xperia Sola Xperia U ya göre daha mantıklı bir seçim ama 900tlyi gözden cıkardıysan Xperia Arc S bak derim gittigidiyorda 0'ı 899tl idi yanılmıyorsam, hepsiburada da 999 tl hem şık hem performanslı bir telefon eğer bütçen elveriyorsa Xperia Arc S derim ben.

Diyorsan o kadar olmaz Xperia Sola derim :) iyi geceler

eseraptors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim dostum iyi geceler.. :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sola iyidir al derim :)

burgazlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba ben 1 haftadır xperia P kullanıyorum, cihaz daha bilgisayara bağladığım anda 4.0.4 e kendini güncelledi zaten.Yani eski sürümünü deneyip kullanamadım doğru dürüst.Telefon elimden hiç düşmüyor , sabah kalkınca alıyorum Wifi bağlı , oyun , nette gezinme ve benim konuşmamda bayağı yoğundur bu şartlarda bile 2. günü çoğu zaman çıkarıyor.Yani günde 3-4 saat internet ve oyun kullansanızda 1 günü çok rahat aşabilir ve yolda bırakmaz diyebilirim.ICS çok performanslı çalışıyor, donma takılma gibi şeyler, konuşmada karşıya ses gitmemesi gibi sorunlar hiç yaşamadım bu cihazda.NOVA 3 oynuyorum hiç sorunsuz , nettede aynen bir tablet gibi gezebiliyorsunuz.Başka cihazlarda flash sorunu var diye okuyorum benim cihazda her videoyu izleyebiliyorum nette, sony üstünlüğü tartışılmaz.Kısaca tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

eseraptors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba ben 1 haftadır xperia P kullanıyorum, cihaz daha bilgisayara bağladığım anda 4.0.4 e kendini güncelledi zaten.Yani eski sürümünü deneyip kullanamadım doğru dürüst.Telefon elimden hiç düşmüyor , sabah kalkınca alıyorum Wifi bağlı , oyun , nette gezinme ve benim konuşmamda bayağı yoğundur bu şartlarda bile 2. günü çoğu zaman çıkarıyor.Yani günde 3-4 saat internet ve oyun kullansanızda 1 günü çok rahat aşabilir ve yolda bırakmaz diyebilirim.ICS çok performanslı çalışıyor, donma takılma gibi şeyler, konuşmada karşıya ses gitmemesi gibi sorunlar hiç yaşamadım bu cihazda.NOVA 3 oynuyorum hiç sorunsuz , nettede aynen bir tablet gibi gezebiliyorsunuz.Başka cihazlarda flash sorunu var diye okuyorum benim cihazda her videoyu izleyebiliyorum nette, sony üstünlüğü tartışılmaz.Kısaca tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

açıklayıcı cevabınız beni rahatlattı, bütçem yeterli olursa Xperia P için tereddüt etmeyeceğim en azından... Olmazsa Sola inşallah :)

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2-3 ay sonra almayı düşünüyorum xperia p yi acaba bi ucuzlama olurmu ?

ceeport123

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0

Bende yeni P sahibi oldum; lakin günde 2 saat anca kurcaladım telefonu bana şarjı çok gitmiyor gibi geldi...

Oyun falan oynamadım, internet , müzik v.s. dr web anti virüs yükledim (gücü sanırım çok harcıyor bu uygulama)...

Benim asıl sormak istediğim telefon alıp ilk kullanımdan sonra ne kadarlık bir süre şarj ettiniz, telefonu kapalı mı şarj ediyorsunuz ?...

ceeport123

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şöyle bir deneme yaptım, cihazı USB den şarj edip baktım bir de direkt prizden şarj edip baktım kesinlikle 2. yöntem ile cihaz daha iyi şarj oluyor ve şarjı daha uzun süre gidiyor... Bunu eski D980 telefonumda da yaşamıştım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben s3 mini ile xperia p arasında kaldım
internet hızı fazla ilgilendirmiyor fakat tam bir oyun canavarıyım sizce hangisi daha iyidir şarj önemli değil oyun performansı ve akıcılığı hakkında bilgi istiyorum

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar ben s3 mini ile xperia p arasında kaldım
internet hızı fazla ilgilendirmiyor fakat tam bir oyun canavarıyım sizce hangisi daha iyidir şarj önemli değil oyun performansı ve akıcılığı hakkında bilgi istiyorum

Xperia P, S3 mini'den kat kat üstün. Oyun performansı da öyle. Xperia P 1080p video çekiyor, S3 mini çekemiyor. Xperia P'nin kamera bir de çok canlı çekiyor gerçekten. Şahsen S3 mini tavsiye etmem.