Xperia arc/arc s/ray 4.0.4 root ve cwm kurulum rehberi

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ya root cwm falan her şey tamam da benim rehberime önceden yedeklediğim kişileri yüklüyorum. kişiler içe aktarıldı diyo ama gelmiyo rehbere. Kendim kişi eklediğimde de gelmiyo yanlışlıkla clean up da bi dosya mı sildim acaba ?

Kayıtlara gir/ seçenek tuşuna bas , filtrele. Rehberin nerdeyse buradan seç. Telefon kaydı, google vs.

sayata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S

SDN Okuru

SDN Okuru
s1 boot dowland diye hata veriyo pc Flashtool hata veriyo bi turlu flashlayamadım n yapmam lazım..

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu iyi güzell root ettik ama menu yok artık :S ne yaptıysak :S fabrika ayarlarınada geri dondurdum ... su programını görüdm bir iki program kaldırdım simdi telefonun menu yok :S fabrika ayarlarına dondum ama tık yok

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
telefonu iyi güzell root ettik ama menu yok artık :S ne yaptıysak :S fabrika ayarlarınada geri dondurdum ... su programını görüdm bir iki program kaldırdım simdi telefonun menu yok :S fabrika ayarlarına dondum ama tık yok

Büyük ihtimalle launcher'i sildiniz. Marketten geçici bir tane launcher kurun ve buraya yazın.

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle launcher'i sildiniz. Marketten geçici bir tane launcher kurun ve buraya yazın.

ya cok panik oldum :D onarma yaptım sony nin yazılımı ile sorun düzeldi bunları tekrar yapıcam da silmem gereken uygulamaların bi listesi olsa cok süper olurdu ama artık daha dikkatli silicem... teşekkürler :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
keşke [MENTION=169407]yalancibahar[/MENTION] ın bana attığı yeni sony launcheri deneseydiniz :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu arada Flashtool 0.9.0.0 da ekledim konuya onu güncelleme derdinden kurtulsun insanlar :)

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bi dk yazıyorum silinecekleri.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşım keşke mesajı okuyup yapsaydın. Neyse sağlık olsun. Silinecekleri yazayım hemen.

Antradioservice
Chine text input (Çince Klavye)
Galaxy 4 (Canlı Duvar Kağıdı)
Holo Spiral (Canlı D.K.)
Japaneseinput (Japonca Klavye)
Letsgolf Hd
Office Suite
Phase Beam (c.d.k.)
Playnow
Arkadaşların Müzikleri
Arkadaşların Oyunları uygulamaları vs.
Timespace
Timespace eklentisi.
Trackıd
Yardım
Adobe Reader
Talk Back
Google Talk
Performans Yardımcısı

Şuan aklımda kalanlar bunlar, bunları güvenle silebilirsiniz.

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya usta ben bazı widgetleri silerken :S simdi widget görüntüleyiciyi sildim galiba söyle bir hata veriyor widget eklemeye kalkınca...

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ultimate hd rom rocks:)

yanii =) bunumu kuram 0 dan bir sistem kuracaksam hiç gerek yok yani :S sadece widgetlerimi getirecek bu

bu 587. yi bir kere daha kursam sorun düzelmez mi ?

yemedi 587 yi tekrar flashtool ile yükledim ama olmadı :S

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yanii =) bunumu kuram 0 dan bir sistem kuracaksam hiç gerek yok yani :S sadece widgetlerimi getirecek bu

587 yi flaşlayınca gelir tabikide neden gelmesin. Sonuçta 0 rom kuruyorsun. Uygulamaları eğer system cleanup ile sildiysen. Hafıza kartında .SystemCleanup_Backup adında klasör var.
Silinenleri buraya yedekliyor. Sildiğin widget uygulamasının adı widgetpicker.apk.sjdhjs gibi birşeydir. adını değiştir .apk den sonrasını sil. Tıkla kur ve susyem cleanup ile tekrar system'e taşı.

Yada hiç uğraşma.

http://forum.shiftdelete.net/sony/292151-xperia-2011-gx-home-launcher.html

Bunu indir ve cwmden flaşla geç :)

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

Ultimate HD rom, 2011 serisi xperia lar için en iyi ve en populer rom. ics tabanlı bir rom olup, sürekli güncellemeler ile desteklenmektedir;

*zengin görsellik
*1.5 - 2 kat uzun batarya süresi
*iphone ve s3 seviyesindeki telefonlar kadar hızlı menü geçişleri ve akıcılık
*gereksiz uygulamalardan arındırılmış sistem ve yüksek boş ram miktarı

Yeni bir telefon almış gibi oldum bu romdan sonra, deneyin derim.
xda linki

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
587 yi flaşlayınca gelir tabikide neden gelmesin. Sonuçta 0 rom kuruyorsun. Uygulamaları eğer system cleanup ile sildiysen. Hafıza kartında .SystemCleanup_Backup adında klasör var.
Silinenleri buraya yedekliyor. Sildiğin widget uygulamasının adı widgetpicker.apk.sjdhjs gibi birşeydir. adını değiştir .apk den sonrasını sil. Tıkla kur ve susyem cleanup ile tekrar system'e taşı.

Yada hiç uğraşma.

http://forum.shiftdelete.net/sony/292151-xperia-2011-gx-home-launcher.html

Bunu indir ve cwmden flaşla geç :)

hepiniz büyük adamsınız :D sorun çözülmüştür iyi forumlar :D

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ne yaptın Gx'imi flaşladın :).
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] kardeş aslında ultimate hd güzel ama bir süre sonra şişiyor ve kasmaya başlıyor. Jelly Sandivich 8.5 kullanıyorum ve öneririm. 6 aydır kullanıyorum, ekleme çıkarma yapıyorum , hala yeni kurmuş gibi hızlı :D.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ne yaptın Gx'imi flaşladın :).
@tambjk kardeş aslında ultimate hd güzel ama bir süre sonra şişiyor ve kasmaya başlıyor. Jelly Sandivich 8.5 kullanıyorum ve öneririm. 6 aydır kullanıyorum, ekleme çıkarma yapıyorum , hala yeni kurmuş gibi hızlı :D.

Şimdilik herşey çok iyi gidiyor :) Deneyip göreceğiz bakalım.

Daha önce ice bean rom'unu kullanmıştım bende, batarya süresi biraz daha iyiydi fakat arayüz ve akıcılık konusunda ultimate hd daha iyi geldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bootloader kilidini açmadan root yapıp cwm yükledim. gereksiz bütün uygulamaları silip, cwm'de yedek aldım, sağolsun. Şimdi başka rom yüklemek istesem ya da kernel değiştirmek istesem cwm'den zip olarak yükleyebilir miyim. (ARC S 4.0.4)

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bootloader kilidini açmadan root yapıp cwm yükledim. gereksiz bütün uygulamaları silip, cwm'de yedek aldım, sağolsun. Şimdi başka rom yüklemek istesem ya da kernel değiştirmek istesem cwm'den zip olarak yükleyebilir miyim. (ARC S 4.0.4)

Başka rom yüklemek istersen cwm'den direk yükleyebilirsiniz.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Cwm rom yüklemek,telefonu formatlamak,komple rom ve data yı yedeklemek gibi birçok işlemler yapılabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum ama artık yapıcam ilgilenen birilerini görmek güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım ben dediğin gibi 562 yi flashladım sonra root ladım telefonu baktım hala sürüm 587 sonra bi dahada flashlamadım illa 587 ye flashlamam ve cwm yi kurmam gerekiyomu ?