Xperia arc/arc s/ray 4.0.4 root ve cwm kurulum rehberi

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, daha ilk adımda takıldım. Flashtool linki çalışmıyor sanırım.

Skyreader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba üstad bir sorum olacaktı

wiRFlYo.jpg

Xperia Ray kullanıyorum versiyonu da 4.0.4. Rootlamak için Flashtool u indirdim.Dediğiniz dosyaları da (c://flashtool/firmware) e attım. Ama ekran da A.0.562 böyle bir seçenek gelmiyor. Nerede yanlış yaptım acaba?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba üstad bir sorum olacaktı

wiRFlYo.jpg

Xperia Ray kullanıyorum versiyonu da 4.0.4. Rootlamak için Flashtool u indirdim.Dediğiniz dosyaları da (c://flashtool/firmware) e attım. Ama ekran da A.0.562 böyle bir seçenek gelmiyor. Nerede yanlış yaptım acaba?

Kardeş 562 o üstteki zaten, onu flaşlayacaksın.

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root için telefonu açık şekilde bağlayacaksın? Ve telefondan usb hata ayıklamayı etkinleştirdin dimi?
aldığın hatalarda ekran görüntüsü eklersen daha anlaşılır olur ;)
Sayende 2.3.4'e şuan geri döndürdüm çok teşekkürler servise göndermeye de gerek kalmadı çok teşekkürler... :)

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada telefon sistem güncellemesi var 4.0.2.A.0.62 güncellemeli miyim?? Bende 0.42 kurulu şuan...

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flashtool.exe ye tıklayınca pc de hiçbir şey açılmıyor. resetledim, antivirüs kapalı sorun nerde olabilir?

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yani? 4.0.2.A.0.62 yazıyor 4 ile ilgili birşey yazmıyor...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
iyi güzel söylüyorsunda ics 4.0.3 te gördük :) sorunsuzsa yapıyorum. bilgisi olan varsa yorum yapabilir bu konuda...
gözle görülür bir fark olmayacaktır zaten :-) ama yinede [MENTION=169407]yalancibahar[/MENTION] a sor istersen :-)

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi güncelledim çok birşey olmadı,bu arada bazı uygulamalar hafıza kartına taşınmıyor ne kadar uğraştıysam marketten program indirsem de olmuyor bir öneriniz var mı??

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol :) bu arada 64 bit pc de sorunsuz çalışıyor.

xp sp3 bu sorunu çözdüm teşekkürler.

dün gece ilk kerneli attım açtım, açıldığında root yaptım all done yazısını gördüm. fakat menüde superuser yazısını göremedim. kapattım ve tekrar açılmadı telefon. ben de aynı işlemi tekrar yaptım fakat hiçbir şekilde açılmadı.

diğer cevaplardan yola çıkarak compainon ile onararak sorunu çözdüm çalışıyor tlf şu an.

şimdi tekrar baştan yapmaya başladım işlemi fakat ilk kerneli attım (A.0.562) açılmıyor yine telefon nereyi atlıyorum acaba?

açma tuşuna basıyorum açılmıyor ama düğmelere bastığımda ışıkları yanıyor düğmenin bir süreliğine.

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flashtool da ilk adımdaki 562 yi atarken solunda mt11i yazıyor sorunu yaratan bu mu acaba.

j8y2j.jpg

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun çözüldümü kardeş?

malesef hocam açılmıyor hala tel. şimdi flashtool sapıttı yine kuruyorum, güncelliyorum, driverı kuruyorum ama program yukarıda da bahsettiğim gibi tekrar açılmıyor.

yine compainondan onarayım mı yoksa başka yapmak gereken bişey var mı?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Pc companion ile onarıp telefonun açılmasını sağla. Root işlemini birlikte yaparız.

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam çok sağol başlıyorum bitince haber veririm :)

merico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam olarak versiyonlar şöyle, arc LT15i - android 4.0.4 - 4.1.B.0.587

bu arada sanırım az önce tamamen silmişim telefon ilk günkü haline geri döndü bütün uygulamalar hesaplar gitti. google hesabıyla giriş yapıp super backup ile dünkü yedeklediğim haline geri döndürme şansım var mı?