Merhaba, daha ilk adımda takıldım. Flashtool linki çalışmıyor sanırım.
Merhaba üstad bir sorum olacaktı
![]()
Xperia Ray kullanıyorum versiyonu da 4.0.4. Rootlamak için Flashtool u indirdim.Dediğiniz dosyaları da (c://flashtool/firmware) e attım. Ama ekran da A.0.562 böyle bir seçenek gelmiyor. Nerede yanlış yaptım acaba?
Sayende 2.3.4'e şuan geri döndürdüm çok teşekkürler servise göndermeye de gerek kalmadı çok teşekkürler...Root için telefonu açık şekilde bağlayacaksın? Ve telefondan usb hata ayıklamayı etkinleştirdin dimi?
aldığın hatalarda ekran görüntüsü eklersen daha anlaşılır olur![]()
Bu arada telefon sistem güncellemesi var 4.0.2.A.0.62 güncellemeli miyim?? Bende 0.42 kurulu şuan...
flashtool.exe ye tıklayınca pc de hiçbir şey açılmıyor. resetledim, antivirüs kapalı sorun nerde olabilir?
4.0.2.A.0.62 android 4 değil dimi?![]()
SağolBilgisayar 64 bitmi?2.3.4![]()
hayır 2.3.4 güncelleyeyim mi?4.0.2.A.0.62 android 4 değil dimi?![]()
güncelleme herzaman iyidir yükle bencehayır 2.3.4 güncelleyeyim mi?
iyi güzel söylüyorsunda ics 4.0.3 te gördükgüncelleme herzaman iyidir yükle bence![]()
gözle görülür bir fark olmayacaktır zateniyi güzel söylüyorsunda ics 4.0.3 te gördüksorunsuzsa yapıyorum. bilgisi olan varsa yorum yapabilir bu konuda...
Sağolbu arada 64 bit pc de sorunsuz çalışıyor.
Bilgisayar 64 bitmi?
başka modelin kernelini flashlıyorsun sanırımflashtool da ilk adımdaki 562 yi atarken solunda mt11i yazıyor sorunu yaratan bu mu acaba.![]()
başka modelin kernelini flashlıyorsun sanırım![]()
kerneli linkten tekrar indirdim tekrar attım firmwares klasörüne yine aynı şey görünüyor?
lt15i nin 562 si yok sanırım o dosyada.
Sorunun çözüldümü kardeş?
tamamdır onardım açık şu an telefon.
flash tool hala çalışmıyor. antivirüs kapalı, java update i yaptım, arc driver ı kurulu. xp sp3 bu pc.