yavuzismail
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
hocam 562 yi kurmadan 587 kurmuşum ben. ne yapabilirim şimdi?
hocam 562 yi kurmadan 587 kurmuşum ben. ne yapabilirim şimdi?
tamam da şimdi baştan yapmam mı gerekiyor yani. bi daha 562 yi kurup sonra 587 yi kursam bi sıkıntı olur mu
ben yukarıda belirtmiştim sorunu ama herhangi bi cevap gelmedi.
Telefonu geri tuşuna basılı olarak bırakmadan takacaksınız.evet kurdum.tek sorun bilgisayara telefonu bağlarken sürekli aynı uyarı ekranda kalıyo.bağlayın diyo
Senin telefon ne?.öyle yapıyorum.sağdaki ses tuşuna basarak bağlayın demişsiniz.yapıyorum ama olmuyo.sürekli elim orda mı olmalı peki.yani işlem mesela 1 dakika sürüyomu.hiç çekmeden beklemelimiyim
xperia ray
yapıyorum da ekranda hala takın diye görüntü var işte. bu flashtool işlemi ne kadar sürer ortalama.basılı tutup beklemem mi gerekiyo.çok teşekkürler bu arada ilgilendiğiniz için
hocam .562 kernelini yükleme adımında flashtool u açınca flashmode nu seçiyom, sonra sadece
ray 111
st18i 4.1.B.0.587 kernel
x10 v1
çıkıyo. 562 diye bişe çıkmıyo. zipten çıkan iki kernelide firmware klasörüne attım. bende ics yüklü ondan mı oluyo acaba?
Telefonun ray ise evet. İlk önce ray 111 olanı atacaksın, root yapıp 587 atacaksın.
Flashtool/Driverhocam driverleri yükle demişsinde hangi driverler ben anlayamadım![]()
yalancibahar merhaba. Telefonda 4.1.B.587 sürüm yüklü iken 4.1.A.0.562 yükleyerek bu işlemi yapabiliyoruz değil mi?
kernel flaşma yaparken bu şekilde hata alıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
![]()