murat.122a
Öğrenci
salla kazan dan hafta içi 1gb internet hediye veriyor bu hediye internet gelirse sınırsız internetin hız kısın daysa hızı kalkar sen cumartesi pazar kullanırsan hız düsmez
tcpvpn com sitesinden yemni üyelik açabilirsin 5 gün free zaten.Kardesim sende calisan open varsa bana verirmisin bende net paketi yok cok mukemel olur ya
ben 1gb salla kazan aldım harcabım bitirdim dergilik aldım hediye olarak onuda bitiriyorum cumartesi pazar derken 1 haftalık mı bu yoksa her haftasonu mu olacak?salla kazan dan hafta içi 1gb internet hediye veriyor bu hediye internet gelirse sınırsız internetin hız kısın daysa hızı kalkar sen cumartesi pazar kullanırsan hız düsmez
tabiki veriyorKardesim orda bana config dosyasi veriomu peki
Kardesim Allah rizasi icin numarami vrya face adresimi versemde bana atabilirmisin configi tam anlayamiyorum bunlari ya lutfen
Liyim open vpn authentication failed diyeIndirdim krdsmm bu kullanici adi sifreyi nereye yazicamm peki
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bu hatayi veriyor kardesim ne yapmaliyim lutfen cevap ver ya
Bu hatayi veriyor kardesim ne yapmaEkli dosyayı görüntüle 32591
Salla kazan da hafta içi 1gb hediye internet verirse hafta içi geçerli oluyor cumartesi pazar kullanılmıyor cuma günü salla kazan dan temsil hafta içi geçerli 1gb kazandın sende sınırsız 1gb varsa hız kısıtına girmis olsun veya olmasın cumartesi pazar günü 2 gün sınırsız girersin .her haftalık internet kaldırmaz sadece hafta içi 1gb var salla kazan datcpvpn com sitesinden yemni üyelik açabilirsin 5 gün free zaten.
ama 1194 ve 443 portları hariç bağlantı kuramazsın.
diğeri şirketdeki bağlantım olduğu için onu veremem malesef.
ben 1gb salla kazan aldım harcabım bitirdim dergilik aldım hediye olarak onuda bitiriyorum cumartesi pazar derken 1 haftalık mı bu yoksa her haftasonu mu olacak?
Biraz daha detaylı anlatabilirmisinSalla kazan da hafta içi 1gb hediye internet verirse hafta içi geçerli oluyor cumartesi pazar kullanılmıyor cuma günü salla kazan dan temsil hafta içi geçerli 1gb kazandın sende sınırsız 1gb varsa hız kısıtına girmis olsun veya olmasın cumartesi pazar günü 2 gün sınırsız girersin .her haftalık internet kaldırmaz sadece hafta içi 1gb var salla kazan da
Merhaba kardeş internet hızı nasıl vpn ile
Kaç mbps hız var
Abi hala devam ediyormuİhtiyacım yok ama ihtiyacı olan 3 kişiye yaptım 2-3 gündür sıkıntı yok bakalım ne kadar sürer. Konuyu açan arkadaşa tşkler.
Abi hala devam esiyİhtiyacım yok ama ihtiyacı olan 3 kişiye yaptım 2-3 gündür sıkıntı yok bakalım ne kadar sürer. Konuyu açan arkadaşa tşkler.
Merhaba paket bittimi turkcell sınırsız olanBende meraktayım, 17 aralık'ta yeniledim benim devam ediyor. 16 ocak'ta bitecek. Önceki mesajlarda hız düşümünden bahsedip kullanamayanlar var. Zannedersem 20 aralık ve sonrası yenileme yapanlarda sıkıntı var...
Kardesimm hala calisyormu bu yontem yeni 1 gb ve yurtdisi 100 mb paketiyle sinirsiz olan bugun yapmayi dusunuyorumda cevap verirsen sevinirimmİhtiyacım yok ama ihtiyacı olan 3 kişiye yaptım 2-3 gündür sıkıntı yok bakalım ne kadar sürer. Konuyu açan arkadaşa tşkler.
Ney cok yavas krdsmmÇok yavaş ise yaramaz
Hangi net open vpn limi yoksa yeni 1 gb li olanmiİnternet
Aynn kardesim yavaslioda iste onu nasil hizlandiririz bi bilgin varmi1 gb
O kadar yavaş nete para verilmeZ
eyvallah kardezimAylık 85 kotasiz vardı Turkcell d
Kardesim sende oluomu sinirsiz bu yurt disi 100 ilee yeni 1gb paketi oluosa bizde yapalimmEkli dosyayı görüntüle 32646Yurtdışı 100mb ve Yeni 1gb bugün ki hızı, gece saatlerinde 50-60'a kadar çıkıyor...
Farkındamısın ? Defalarca sordun önceki mesajları okursan, kullanıcı adlarını takip edersen cevabı yazdım...Ey
eyvallah kardezim
Kardesim sende oluomu sinirsiz bu yurt disi 100 ilee yeni 1gb paketi oluosa bizde yapalimm
Paket süresi dolduktan sonra devam edebilecekmiyim bende merak ediyorum, 31 aralik - 2 ocak tarihlerinde benimde kesilmişti. Farklı bir yöntem kullanmıyorum...Benimki 14 aralık'ta yenilenmişti 2-3 gün kullandim kapandı 16 Aralık'ta yapan kişinin kapanmamış,
Büyük ihtimalle bulunduğu bölge altyapısından dolayı
Paket süresi dolduktan sonra devam edebilecekmiyim bende merak ediyorum, 31 aralik - 2 ocak tarihlerinde benimde kesilmişti. Farklı bir yöntem kullanmıyorum...
Salla kazan mı?Bana hafta içi 1gb verdi cumartesi pazar girsem kontör gidermi acaba