AtillaAtilla
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Aradim iade ettilerMüşteri hizmetlerine ,Yurtdışı avantaj 100mb iptal ücret iade talebinde bulun 25 tl yi kurtar![]()
Aradim iade ettilerMüşteri hizmetlerine ,Yurtdışı avantaj 100mb iptal ücret iade talebinde bulun 25 tl yi kurtar![]()
Kardesim bu bug kapandimiBayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 45 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 40 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Forumda bu konunun benzerini(Vodafone sınırsız internet) aylar öncesinde açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Vodafone abone alımına kapandı ancak eski aboneler hala sınırsız internete devam ediyor. Turkcell sınırsız net kanpanyası başladı. Güven açısından diğer açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
Kardesim bu bug kapandimiTurkcell sınırsız internet
Tum sitelerde anlatımı var para vermeyin.
*YURTDISI INTERNET* yazıp *2200* yollayın
*AY100MB* yaz *2200* yolla *25 TL*
*YENI 1GB* yaz *2222* yolla *20 TL*
Bende meraktayım, 17 aralık'ta yeniledim benim devam ediyor. 16 ocak'ta bitecek. Önceki mesajlarda hız düşümünden bahsedip kullanamayanlar var. Zannedersem 20 aralık ve sonrası yenileme yapanlarda sıkıntı var...Arkadaslar bu yontem kapamdimi kullananlar biseyler yazabilirmi
Bende meraktayım, 17 aralık'ta yeniledim benim devam ediyor. 16 ocak'ta bitecek. Önceki mesajlarda hız düşümünden bahsedip kullanamayanlar var. Zannedersem 20 aralık ve sonrası yenileme yapanlarda sıkıntı var...
Bende meraktayım, 17 aralık'ta yeniledim benim devam ediyor. 16 ocak'ta bitecek. Önceki mesajlarda hız düşümünden bahsedip kullanamayanlar var. Zannedersem 20 aralık ve sonrası yenileme yapanlarda sıkıntı var...
Bayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 45 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 40 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Forumda bu konunun benzerini(Vodafone sınırsız internet) aylar öncesinde açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Vodafone abone alımına kapandı ancak eski aboneler hala sınırsız internete devam ediyor. Turkcell sınırsız net kanpanyası başladı. Güven açısından diğer açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
Nereye ozele anlamadimm iletisime gecrimde nereye yazacagimi anlamadimÖzelinize yazdım iletişime geçebilirmisiniz ?
Özel mesajı bende alabilir miyim? 16 ocak sonrasi lazim olabilirÖzelinize yazdım iletişime geçebilirmisiniz ?
mevcut sinirsiz paketimi 17 aralikta almistim, 16 ocakta bitecek o yüzden öyle yazdım...Al kardesimde bu 16 ocakta noluo
Su anda seninki devam ediomu kardesim beni bu konu hakkinda tam bilgilendirsenya benimde yapasim var bundanmevcut sinirsiz paketimi 17 aralikta almistim, 16 ocakta bitecek o yüzden öyle yazdım...
Diger gunler kullanılmaz mı.salla kazan dan hafta içi 1gb kazanırsanız cumartesi ve pazar sınırsız internet kullanırsınız 22 tl ye 2 gün sınırsız internet olur
bu nasıl oluyor anlamadım ama cumartesi 00:01 deneyeceğim bakalım çalışacak mı?.salla kazan dan hafta içi 1gb kazanırsanız cumartesi ve pazar sınırsız internet kullanırsınız 22 tl ye 2 gün sınırsız internet olur
Aynn krdsm ya sunun cevabini bi soyleyin artik bizde yapicazzArkadaslar şu an yeni 1gb paketini ve
Yurdışı avantaj 100mb paketini alırsak sınırsız oluyormu bide yeni 1gb paket fiyatı 22tl olmus arkadaşlar
Yürü beeeAynn krdsm ya sunun cevabini bi soyleyin artik bizde yapicazz
Helal sanaYürü beee
aynen öle o hediyeyi de o yüzden aldım zatenEyvallah kardesim diyelimki gunluk 500 mb kazandin hizi artip,, 500 mb bitince iniyor degilmi
Eyvallah krdsmm insallah yeni bisiler vikar bu psiphonla falan hizlandirmayi denedinmi hic millet youtubede twitter paketi ile yapio biisleraynen öle o hediyeyi de o yüzden aldım zateno da bitti bitecek
openvpn çalışmıyor hız 1 e indiği için bağlantı bile kuramıyor.Eyvallah krdsmm insallah yeni bisiler vikar bu psiphonla falan hizlandirmayi denedinmi hic millet youtubede twitter paketi ile yapio biisler