Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hsyntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abone olanların ki kapanmamalıydı niye kapandı ki
Yeni bir yolu cikar mi veya bu yol yine aktif olur mu lutfen acil bilgi verin öğrenci adamım yurtta kalıyom internet cok lazim oluyor

MyxmmeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kapatmayla alakası yok idi ben 20 defa ya yakın teli formatladm . Altyapı çalışmalarıyla alakalı bir şey.
normal açık kapatılmadan önce tabi ki telefonu kapatmayla alakası yok idi benim bahsettiğim açık kapatıldıktan sonra dergilikten gelen hediyeyle tekrar hızlandırabilenler içindi telefonu kapatma olayı.

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar yeni 1gb ve ay100mb interneti bitip tekrar yenileyen varmı yoksa pazartesi ben yenileyecegim.Yapan varsa yazsın bosuna yapmayayım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla 10 gün bile kullanmış olsam 1 GB bana 4 kuruşa denk geldi. :D 25 TL'yi geri alıp bir de tekrar paket yaptım isterdim ki kazanmasın ama 10 gün bile efsane oldu. :D

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Az bile benim pcm olsa bütün arşivimi siler yine yuklerdim .
--- Gönderi Güncellendi ---
Sağlık olsun
Yeni 1gb birdaha alp denicem olursa 1tblık harddisk alacam büyük arşiv yapsam.

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Az bile benim pcm olsa bütün arşivimi siler yine yuklerdim .
Sağlık olsun
Yeni 1gb birdaha alp denicem olursa 1tblık harddisk alacam büyük arşiv yapsam.
hocam ne zaman deneyeceksiniz burdan yazın bari bizde ona gore hareket edelim insallah olur

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bende ki patladı iptal ettim kim şikayet ettiyse ... kötü sözler onu bulsun...

ceka16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende halen devam ediyor ama yarın sabah 8 gibi bitecek 1gb süresi 3 gün sonrada yurtdışı bitiyor kafama takılan şu yeni 2gb la deneyen oldu mu yada 4 GB la

serkankorkmaz_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 önceki sayfada bahsettiğim yöntemi ben de denedim olmadı.
Yeni 1gb paketim vardı. Tekrar yeni1gb yazıp smsi yolladım doğal olarak zaten var deyip kabul etmedi.
Sonra y.dısı 100mb paketini aldım ama Sınırsız olmadı.
Sonra bana arkadasımın bahsettiği yöntemi denedim yine olmadı.
Hasılı olmuyor. Ben artık bu paketten ümidimi kestim.
Bu operatörlerin de abv. Ev interneti alamayacak yurt öğrencisi vb bi dünya insan var. Sınırsız ev interneti fiyatına bizi 8gb internete bizi mahkum ediyorlar. 100 de 150 de ama mobile de koy bu tip bir sey. Merak ediyorum yurt dısında da böyle mi?

ceka16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim sikinti yoktu 1gb bu sabah zamanı doldu. 2 GB aldım onun yerine şuan bitirdim tamamen aynı şekilde kalan sadece 100mb ama girebiliyorum. 100mb da ayın otuzunda 2 gün sonra onuda yeniliycem bakalım devam etcekmi

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim sikinti yoktu 1gb bu sabah zamanı doldu. 2 GB aldım onun yerine şuan bitirdim tamamen aynı şekilde kalan sadece 100mb ama girebiliyorum. 100mb da ayın otuzunda 2 gün sonra onuda yeniliycem bakalım devam etcekmi
hocam yaptıktan sonra bizi bilgilendirin

ceka16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede gitti şuan 2 GB 20dk da bitirdim sanırım yurtdışı paketiyle bağlantıyı kesiyor ondan hız siniri kalkmıyor. 2 GB bittikten sonra yaklaşık 8 saat kesilmedi hız

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler Turkcell acısını herkesden çıkaracak herhalde :D
Screenshot_20171228-182341.jpg

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kapandı 2gb aldım bitirdim iptal oldu fişlemişler beni muhtemelen.

Iş e yaramyor

Efsane6842

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Turkcell paketlere komple zam yapıyor arkadaşlar 25 TL olarak kullandığım paket 30 Tl olacak mis.

01.01.2018 tarihinden itibaren GNC Full 2 GB paket ucreti 30 TL olarak guncellenecektir. Ayrintilar icin www.turkcell.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B002

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar ev internetinizden bu kadar şikayetçiyseniz Turkcell'in aylık aboneliğe 50 GB 150 TL AKN'li paketi var. Alın bir tane hard disk o pkaeti yapın ( 4.5G modem alırsanız güzel olur) Mesela 1 ay yapn gece 2 ile 8 arası sömürün.

Beko47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bende ayni sekilde 45 tl sınırsız paket yapmıştım fakat kapandı kapandığından beri hiç internete girmemistim geri para iadesi aldim 100 mb paketinin icinde olan tlyi baska bir hatta transfer yaptim bu gün salla kazandan 1 gb hediye gelmisti onu kullanayım dedim internete giriyorum bayağı kullaniyorum hicbir eksilme olmuyor 1 gb den başka pakete de sahip degilim ama sınırsız sıkıntısız kullaniyorum acaba benim gibi kullanan varmi bide salla kazandan kazandığım 1 gb ayin 5 inde bitecek bu durum nasıl oluyor anlamış değilim sizde bu durum oluşan varmı benim hattımda boyle oldu ben sizinle paylaşayım dedim yararlanın deneyin veya aynı sekilde olan konu hakkinda ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsanız en azından ne olduğunu anlamış olalım.

murat.122a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu alana bir cevap yazın...salla kazandan kazandığın 1gb haftalık hafta içi olduğu için hız kısıtlaması gelmiyor hafta içi hızın düşer ben de bugun kesfentim bu gün paylasacaktım

murat.122a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
salla kazan dan hafta içi 1gb kazanlar yeni 1gb paketi varsa hızı hafta sonları düsmüyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Turkcell hesabım uygulaması salla kazanda dakika veriyor sadece ona inat teli uçuş modunda tutuyorum

danqer23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni birşey çıkmış galiba dedikodusu var.tam olayı bilmiyorum ama sınırsız yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...