normal açık kapatılmadan önce tabi ki telefonu kapatmayla alakası yok idi benim bahsettiğim açık kapatıldıktan sonra dergilikten gelen hediyeyle tekrar hızlandırabilenler içindi telefonu kapatma olayı.Telefonu kapatmayla alakası yok idi ben 20 defa ya yakın teli formatladm . Altyapı çalışmalarıyla alakalı bir şey.
Teker teker kapatıyormuş turkcell sanırımArkadaslar yeni 1gb ve ay100mb interneti bitip tekrar yenileyen varmı yoksa pazartesi ben yenileyecegim.Yapan varsa yazsın bosuna yapmayayım
10 gün 450 GB20 gün kullandım 200 gb filan harcamşmdr.
hocam ne zaman deneyeceksiniz burdan yazın bari bizde ona gore hareket edelim insallah olurAz bile benim pcm olsa bütün arşivimi siler yine yuklerdim .
--- Gönderi Güncellendi ---
Sağlık olsun
--- Gönderi Güncellendi ---
Yeni 1gb birdaha alp denicem olursa 1tblık harddisk alacam büyük arşiv yapsam.
hocam yaptıktan sonra bizi bilgilendirinArkadaşlar benim sikinti yoktu 1gb bu sabah zamanı doldu. 2 GB aldım onun yerine şuan bitirdim tamamen aynı şekilde kalan sadece 100mb ama girebiliyorum. 100mb da ayın otuzunda 2 gün sonra onuda yeniliycem bakalım devam etcekmi
Biraz ayrıntı soylenti kaynağı neresiYeni birşey çıkmış galiba dedikodusu var.tam olayı bilmiyorum ama sınırsız yine