Baddal1498
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Direk kapttlar müşteri yarn gelir
--- Gönderi Güncellendi ---
Yokmu çözüm yarn sinav var .
--- Gönderi Güncellendi ---
Yokmu çözüm yarn sinav var .
Yapmak istediğiniz işlemi söyleyin diyor robot paket iptali de yönlendirir.
Aslında bu iş devam etseydi kullanıp kullanıp son gün 100 MB paketi iptal edip parasını alırdık aylık 20 TL'ye gelirdi.![]()
Kendin deneyip yaptın mı sorunsuz mu oluyorsa mesajı sil isteyenlere özelden yazarız bu da onun gibi kapanmasın bariArkadaslar birde günlük yurt dısı paketi var 12.90 tl yani 13 tl bir günlük pahalı ama ise yarıyor
murat.122a arkadaşın dedigi oluyorsa suanlık o var ben 1GB aldıgım icin suan deniyemiyorum deniyen varsa yazsın ama onu da herkes özelden konuşarak halletsin benceŞimdi 80 mb hızlı interneti 1 arkadas yüzündenmi kaybettim yokmu çözümü bunun ????
Bip üzerinden Türkcell müşteri hizmetlerini takip et sonra oradan müşteri temsilcisiyle yazışarak iptal ettirebilirsin.100 mb yı nasıl iade ediyorduk ?
Arkadaşlar Turkcel in Dergilik uygulamasını telefonunuza indirin, o size haftalık 1 Gb internet verecek, o haftalık 1 Gb interneti alıp bitirdikten sonra Buğ son hız devam ediyor. Ben bugün sadece 3 saat internetim zayıfladı saat 23 gibide masallah son hız devam ediyor
Dergilik indirdim kayıt oldum fakat internet gelmedi
Dergilik Bende ise yaramadı. Sizde 1gb bittikten 3 saat sonra mi açıldı?Arkadaşlar Turkcel in Dergilik uygulamasını telefonunuza indirin, o size haftalık 1 Gb internet verecek, o haftalık 1 Gb interneti alıp bitirdikten sonra Buğ son hız devam ediyor. Ben bugün sadece 3 saat internetim zayıfladı saat 23 gibide masallah son hız devam ediyor
De
Dergilik Bende ise yaramadı. Sizde 1gb bittikten 3 saat sonra mi açıldı?
Dün gece 6da yaptım bitirdim. 7 saat geçti. Daha hızlanmadı benim yahubende 1 gb bittikten sonra internet 0.10 mbps hızla devam etti, 3 saat sonra ful hızlandı
belki sistemdeki açığın çoğunu kapatmıslardır, devam edenlerde karanböle devam ediyorlardır
Peki bunu yaparken Yurt Dışı 100MB paketin de var mıydı yoksa iade etmişmiydin özelden yazabilir misinArkadaşlar Turkcel in Dergilik uygulamasını telefonunuza indirin, o size haftalık 1 Gb internet verecek, o haftalık 1 Gb interneti alıp bitirdikten sonra Buğ son hız devam ediyor. Ben bugün sadece 3 saat internetim zayıfladı saat 23 gibide masallah son hız devam ediyor