Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Direk kapttlar müşteri yarn gelir
--- Gönderi Güncellendi ---
Yokmu çözüm yarn sinav var .

Obase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmak istediğiniz işlemi söyleyin diyor robot paket iptali de yönlendirir.

Aslında bu iş devam etseydi kullanıp kullanıp son gün 100 MB paketi iptal edip parasını alırdık aylık 20 TL'ye gelirdi. :D

Şeytanın aklına gelmez varya :)
Belkide Millet kullanıp kullanıp. son günde paketi iptal edip. parayı geri alıyordu. Belkide bu yüzden iptal ettiler

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi 80 mb hızlı interneti 1 arkadas yüzündenmi kaybettim yokmu çözümü bunun ????

TheFlash779

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar birde günlük yurt dısı paketi var 12.90 tl yani 13 tl bir günlük pahalı ama ise yarıyor
Kendin deneyip yaptın mı sorunsuz mu oluyorsa mesajı sil isteyenlere özelden yazarız bu da onun gibi kapanmasın bari
Şimdi 80 mb hızlı interneti 1 arkadas yüzündenmi kaybettim yokmu çözümü bunun ????
murat.122a arkadaşın dedigi oluyorsa suanlık o var ben 1GB aldıgım icin suan deniyemiyorum deniyen varsa yazsın ama onu da herkes özelden konuşarak halletsin bence

Warrior1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12,90 TL lik yurtdışı paketi olmuyor arkadaşlar. Şimdi denedim iade etcem.

hsyn733

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Googlede reklam verirsen olacağı budur işte. Ay100mb paketini iptal edip para iadesi almak nedir arkadaş 45 tl ye mis gibi net kullanıyosun ne hala 25 tl nin peşine düşüyosun. Gitti sizin yüzünüzden

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ciddi ciddi gitti elimizden 80 mb hızlı kotasz snrsz ultra internet.

hsyn733

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Googlede bu tür açıkları paylaşmak intihardir. Adam açığı bi de ballandıra ballandıra anlatıyo. Şu paketleri alırsan buga giriyo sınırsız internet geliyo diyo. Turkcell teşekkür mesajı göndermedi mi bu açığı anlatana.

maraz444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Turkcell yeni yöntem varsa satın alabilirim özelden ulaşın

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yeni yöntem varsa satın alabilirim.

BomberMAn TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun çözümünü henüz bulamadık. Benim paketler dün akşam bitti yeniden yaptım ikisini de. Dün gündüz wifi bağlı olduğum için sorundan haberim yoktu. Paket yaptığım iki kişi akşam beni arayınca farkettim. Bende sıkıntı yok hala kullanabiliyorum

Serkan190327

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızınız düştü diyip tekrar interneti düzelen arkadaşlarım var ama benim,hattım daha düzelmedi bip'ten felan 1gb net alarak tekrar deneyin,
Bu arada şikayet edenlerin Allah ..... :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
100 mb yı nasıl iade ediyorduk ?
Bip üzerinden Türkcell müşteri hizmetlerini takip et sonra oradan müşteri temsilcisiyle yazışarak iptal ettirebilirsin.
Ve ya 532 yi arayıp robota paket iptal de sonra müşteri temsilcisine bağlanıp iptal ettirebilirsin.

miaykü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Turkcel in Dergilik uygulamasını telefonunuza indirin, o size haftalık 1 Gb internet verecek, o haftalık 1 Gb interneti alıp bitirdikten sonra Buğ son hız devam ediyor. Ben bugün sadece 3 saat internetim zayıfladı saat 23 gibide masallah son hız devam ediyor

Serkan190327

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Turkcel in Dergilik uygulamasını telefonunuza indirin, o size haftalık 1 Gb internet verecek, o haftalık 1 Gb interneti alıp bitirdikten sonra Buğ son hız devam ediyor. Ben bugün sadece 3 saat internetim zayıfladı saat 23 gibide masallah son hız devam ediyor

Dergilik indirdim kayıt oldum fakat internet gelmedi

M

Murat Burç

SDN Okuru
De
Dergilik Bende ise yaramadı. Sizde 1gb bittikten 3 saat sonra mi açıldı?

hsyn733

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bip ten grup kurup mesaj atın 1 gb oradan gelir veya yani uygulamasını indirin oradan da 1 gb gelir.dergilikten indirmeler kısmına tel nonuzu yazın ve bir dergi indirip okuyun gelir

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha fazla yorum yapılmasn zaten kapandı özel den bilgilendirme amacıyla birkaç kişi vslar onlara yazzn guncel tutulmasn artk.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sınırsız internet rüyasida kesin olarak bitti demek. :D
0.05 megabit KYK netinde sürünmeye devam. :D

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Paket yenileyecek kadar durumu olan varsa yenileyebilirmi cepavanstan çekecemde ":))

TheFlash779

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bunu yaparken Yurt Dışı 100MB paketin de var mıydı yoksa iade etmişmiydin özelden yazabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...