EyvallahSömürüyor musun konfik
Hsyntnc mesajlara bakılırsa oluyor. Faturasızsan dene.
EyvallahSömürüyor musun konfik
Hsyntnc mesajlara bakılırsa oluyor. Faturasızsan dene.
Selamlar. Bende wınn wifi var. İçerisindede kontörlü data hattı var. Bu hat içinde bu sınırsız olayını yapabiliyormuyuz?*YURTDISI INTERNET* yazıp *2200* yollayın
*AY100MB* yaz *2200* yolla *25 TL*
*YENI 1GB* yaz *2222* yolla *20 TL*
...
Selamlar. Bende wınn wifi var. İçerisindede kontörlü data hattı var. Bu hat içinde bu sınırsız olayını yapabiliyormuyuz?Yaptım internetim sınırsız oldu yardımcı olanların hepsine çok teşekkür ederim ayrıca 45 tl'si boşa gider diye korkanlar korkmasın boşa gitmez kesinlikle sizinde olurEkli dosyayı görüntüle 30230aha buda benim internet hızım 45 tl bu hıza hiç bişey
Selamlar. Bende wınn wifi var. İçerisindede kontörlü data hattı var. Bu hat içinde bu sınırsız olayını yapabiliyormuyuz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Selamlar. Bende wınn wifi var. İçerisindede kontörlü data hattı var. Bu hat içinde bu sınırsız olayını yapabiliyormuyuz?
Acaba şu anda geçerli mi yeni hat alacam 75 tl burada birde 15 tl yüklü cemTurkcell sınırsız internet
Tum sitelerde anlatımı var para vermeyin.
*YURTDISI INTERNET* yazıp *2200* yollayın
*AY100MB* yaz *2200* yolla *25 TL*
*YENI 1GB* yaz *2222* yolla *20 TL*
Turktelekomun varmı bugu?Hayırlısı ise bu hafta Turkcelle geçip Vodafone rezaletinden kurtuluyorum anında bu bugu yapacağım.
Arkadaşta ve bende S7 onda Türktelekom bende Vodafone var. Onun 4.5G 2 diş bende 3 diş çekiyor o 50 mpbs ben 2.5 mpbs alıyorum Turkcell ile de 50 alırım herhalde
Türkcell'e geçiyorum yalnız ben 90 TL neden çöp olsun ki? Anlayamadım. Turkcell mi kapatmış abone alımına ? Ben direk geçiş yapacağım numara taşıma çünkü Vodafone kalite olarak sıfır.90 lira çöp olmasın vodafone kapatmış abone alımına
Turktelekomun varmı bugu?
neden turknette geçmedin ki?Türkcell'e geçiyorum yalnız ben 90 TL neden çöp olsun ki? Anlayamadım. Turkcell mi kapatmış abone alımına ? Ben direk geçiş yapacağım numara taşıma çünkü Vodafone kalite olarak sıfır.
50 MB kullandığı yok. Hocam 50 megabit hız alıyor.Ya cevapla yapınca diğer mesajımda alınıyor Murat Burç ya arkadaşım türk telekom da 50mb kullanıyor demiştinizya bende turktelekomdada böyle bir şey varmı diye sorim dedim.
Death Mark bu mobil internet le ilgili .
Ya cevapla yapınca diğer mesajımda alınıyor Murat Burç ya arkadaşım türk telekom da 50mb kullanıyor demiştinizya bende turktelekomdada böyle bir şey varmı diye sorim dedim.
Death Mark bu mobil internet le ilgili .
Sıfır hat fiyatları böyle. O para bi kere veriliyor sonra hattına ayda 45 TL yükleyerek sınırsız internet kullanabiliyorsun.Yalnız Bir Telefon paketi için 90 TL verilmemeli evinizde internet yokmu ki böyle bir yatırım yapmya kalkışıyorsunuz
Sıfır hat fiyatları böyle. O para bi kere veriliyor sonra hattına ayda 45 TL yükleyerek sınırsız internet kullanabiliyorsun.
ev internetini nereden karıştırdın anlamadım, konu turkcell mobilTelefondaki Paketimimizin mi kotası sınırsız oluyor yoksa ev internetin mi?
ev internetini nereden karıştırdın anlamadım, konu turkcell mobil
4.5G hızı bölgende ne kadarsa o kadar hızın oluyor işte, 20 de olur 50 de 150 de. Sınırsız olması bir tarife değil, turkcellin bir hatası, aynı hata vodafoneda da vardı düzelttiler.İkili paket zannetmişim bu tarifeyi de 50 megabite kadarhız desteği sunuyor olması şaşırttı birde bu sınırsız olması teorisi çok garip
4.5G hızı bölgende ne kadarsa o kadar hızın oluyor işte, 20 de olur 50 de 150 de. Sınırsız olması bir tarife değil, turkcellin bir hatası, aynı hata vodafoneda da vardı düzelttiler.
hata demeyin şuna kıyağı yurt dışında paket bitip da faturası patlayan öfkeli selocanlara karşı bişey bu...
Kullandığın kadarını kullan işte taahhüt vermiyorsun sonuçta.Turkcell de düzeltirmi acaba bence kotayı yeniden getirirler mi ki bir süre sonra Böyle ev interneti falan ikili paket sistemi gibi alan kullancıların mobil paketi falan yeniden sınırsıza çevirirler diye düşünüyorum çünkü bu hata da Turkcell'in başına dert olabilir
Kullandığın kadarını kullan işte taahhüt vermiyorsun sonuçta.
Selamlar. Ben bu paketi yaptım. Aklıma bişe takıldı. Yurtdışı paketi falan alıyoruz ya bunun için. Ayarlardaki veri dolaşımını etkin hale getirmemiz gerekir mi? Yurtdışında kullanım için veri dolaşımı kısmından bahsediyorum. Paketi Yapan arkadaş varsa ayarlarından bakabilirmi VERİ DOLAŞIMI aktif mi?Kontörlü data hatlarında olmaz normal kontörlü hatlara oluyor. Yurtdışı 100 mb data hatlarına olmuyır çünkü
Selamlar. Ben bu paketi yaptım. Aklıma bişe takıldı. Yurtdışı paketi falan alıyoruz ya bunun için. Ayarlardaki veri dolaşımını etkin hale getirmemiz gerekir mi? Yurtdışında kullanım için veri dolaşımı kısmından bahsediyorum. Paketi Yapan arkadaş varsa ayarlarından bakabilirmi VERİ DOLAŞIMI aktif mi?