Şu hıza ayda 45 TL hiç bir şey. Şeytan çok şey diyor ama ne ihtiyacın var boşver diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 29735
Ev interneti sanırım değil mi? Herkes bulamıyor malesef burada adslden ötesi yok, yerel wifi wan firması var bi tane onu kullanıyorum 8mbit, uploadı ise 0.4 mbit gibi komik bir rakam fiyatı ise 30 TL. 45 Mbit benim için hayal ötesi birşey ve buna 45 TL vererek sahip olmak çok iyi.75 mbit hız akn yok 1000dakika her yöne 60 lira ödüyorum.
Ev interneti sanırım değil mi? Herkes bulamıyor malesef burada adslden ötesi yok, yerel wifi wan firması var bi tane onu kullanıyorum 8mbit, uploadı ise 0.4 mbit gibi komik bir rakam fiyatı ise 30 TL. 45 Mbit benim için hayal ötesi birşey ve buna 45 TL vererek sahip olmak çok iyi.
turk.net i ben de tebrik ederim, hem dk veriyo hem internet... daha ne olsun, bir de kaliteli ise .
@osnakli kullanıyor musun turk.net i ? ben de düşünüyorum uzun zamandır ama 35 mbit diyo şimdi, eskiden 75 mbit filan diyordu max hız...! hızı azaltmışlar belli.
aynen , sitelerinde yazıyor.Valla ben 75mbit hız alıyorum yeni alımlarda değişikliğe gidildiyse bilmiyorum. Ama hattın desteklediği en yüksek hız veriliyordu önceden. Akn kalkınca belki de hızı 35mbite sabitlemişte olabilirler. Sitelerinde mi yazıyor 35 diye.
aynen , sitelerinde yazıyor.
hayır adrese göre arama yaptığımda 35 diyor ama önceden arama yaptığımda 70 filan diyordu...(sınırsız olmadan önce, AKN kaldırmadan önce)Sitelerinde hala 100 mbit yazıyor siz sanırım yanılıyorsunuz.
hayır adrese göre arama yaptığımda 35 diyor ama önceden arama yaptığımda 70 filan diyordu...(sınırsız olmadan önce, AKN kaldırmadan önce)
Biz biten internet ek paketler için para saçıyoruz siz sınırsız diyorsunuz eve bağlatalım bu kadar ucuzsa![]()
bug değil ...BU bug hala kapatılmadımı ya![]()
Onlem derken nasil bir onlem?bug değil ...
yurt dışından kafası bozuk dönen müşteriye önlem paketi.
yurt dışında paketi bitince faturası patlayanlara önlem...Onlem derken nasil bir onlem?
Gerçekten oluyor yani ben yeni hat aldım yapsam olur mu?yaptım oldu çok teşekkürler
Denemeden bilemezsin.Gerçekten oluyor yani ben yeni hat aldım yapsam olur mu?
Peki gerçekten o yeni 1 Gb ile yurtdışı 100 mb'ı yapınca oluyor muDenemeden bilemezsin.
Vodafone sınırsız interneti için aldığım hattı vodafone açığı kapandığı için turkcelle taşıyayım dedim ama daha 90 gün olmamış, dolunca geçeceğim bakalım.
4,5g ihalesinde harcadıkları çıkmamış ondan sinekten yağ çıkartçaklar zengin olan bu fakir olsa ne yapar?Denemeden bilemezsin.
Vodafone sınırsız interneti için aldığım hattı vodafone açığı kapandığı için turkcelle taşıyayım dedim ama daha 90 gün olmamış, dolunca geçeceğim bakalım.
yeni 2gb sınırsız ve ay100mb olunca da oluyor benim ki.Peki gerçekten o yeni 1 Gb ile yurtdışı 100 mb'ı yapınca oluyor mu
hat faturasız sömürüyorum.Sömürüyor musun konfik
Hsyntnc mesajlara bakılırsa oluyor. Faturasızsan dene.
*YURTDISI INTERNET* yazıp *2200* yollayınNasıl oluyor tam olarak.
*YURTDISI INTERNET* yazıp *2200* yollayın
*AY100MB* yaz *2200* yolla *25 TL*
*YENI 1GB* yaz *2222* yolla *20 TL*
...