TTNet Neden Fark İstiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elbruz46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Geçen ayın sonunda 4gb kotalıdan sınırsıza geçmek için TTNet bayisine gittim.
Form falan doldurdum. Oradaki vatandaş ben ayın 28'inde giriş yaparım 1 Ocaktan sonra sınırsız kullanırsın dedi...

Tabi 1 Ocak oldu ama ben online işlem merkezinde hala eski tarifemde olduğumu gördüm...

İşlem geçmişime baktım TTNet Bayisi dediği gibi ayın 28'inde giriş yapmış ama tekrar giriş silinmiş...

Ben de Müşteri hizmetlerini aradım bugün işlem geçmişinde görebilirsiniz.
Siz Limitsize geçmemişsiniz ve her hangi bir başvuru formu görünmüyor dedi...
Ayın 28 inde işlem yapılmış ama tekrar silinmiş dedi...

Peki dedim o zaman siz geçiremiyor musunuz diye sordum Sınırsıza
vatandaş geçirebiliriz ama faturalar ayın 1 inde kesildiği için FARK ÖDERSİNİZ dedi...
Yani ben Bayinin iş becerememesi yüzünden 1 ay daha Limitli kullanacağım!
Bu ayın sonunda Limitsize geçireceğim!

Peki ya ben Online İşlem Merkezine Bakmasaydım!
Bayinin dediği gibi 1 Ocaktan sonra Sınırsıza geçtim diye 4gb Kotalıyı Limitsiz Kullansaydım
Benim zararım ne olacaktı?

Şimdi ben neden Limitsize geçmek için 28 gün daha beklemek zorundayım? Bu nasıl iş? Bu FARK olayının mantığı ne?

ttnet.jpg

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben ayın ortasında kotalıdan sınırsıza geçmiştim. Ay sonu 100 lira fatura geldi. Aradım ttneti kısmi erişim ücretimidir nedir öyle bir ücret varmış onu aldılar. Yani aklınızda olsun ayın ortasında tarife değiştirmeyin.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bu fark ne!!
-Hava, su ücreti işte.

Mantıksız uygulamanın zirvesi.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sizin kullanmış olduğunuz 4 gblık tarifenin 1 günlük bedelini + yeni tarifenizin tam bedelini yansıtırlar. ben ayın 28 inde internetimi açtırmıştım, diğer ayın 1 inde yani 3 gün sonra 60 lira fatura gelmişti, şaka gibi :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Müşteri hizmetleri bana 1 günlük bedel demedi şuan işte 33 lira dan kullanıyorsunuz 59 liraya geçeceksiniz aradaki fark gibi bir şeyler dedi ve Ay Sonunda geçmenize tavsiye ederim dedi...

1 günlük fark 1 lira 2 lira önemli değil 1-2 lira için 27 gün daha beklemeye değmez ama gidip de abartılı bir fark alacaklarsa bunun kadar saçma bir şey görmedim...

Allah'tan ben online işlem merkezine bakmışım yoksa ben bu ay kotasız diye kullanacaktım! Nasıl İşse artık!

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
kırsalda olunca TTNet'e Mahkum... :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
kendinden bu kadar nefret ettirten başka firma var mıdır acaba ttnet gibi?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben eylül 24te mi ne 16 mbye kendim geçiş yaptım sonra modeme hiç sinyal gelmemiş o yüzden telekoma gitmiş hızı indirdiler, daha sonra net limitsize geçtim ayın 1inde 85 tl fatura gelmiş. Kota aşımı da olmuş ama güncellenmesine dikkat ettiğimde öyle bisi yoktu, meğer biraz daha beklemem gerekiyomuş, ttnet yakar adamı böyle.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şimdi TTNet kendisi aradı...

Sanki ben hiç başvuru yapmamışım gibi size Net Disk hediyeli Net limitsiz tarifeye geçirelim ayda 30 lira fark ödeyerek limitsiz kullanın üstelik 30 hazirana kadar da Net Disk hediye dedi...

Normalde TTNet sayfasında Net Disk Hediyeli Net Limitsiz fiyatı 59 lira görünüyor...
Bu vatandaş bana şu an 33 lira ödüyorsunuz 30 lira fark ile 63 lira bilmem kaç kuruş ödeyerek sınırsız kullanacaksınız üstelik net disk hediye dedi...

eee dedim hani ayın birinden sonra FARK ödeniyordu diye sordum? Bu tarifeye geçerseniz fark ödemeyeceksiniz dedi!?
Bundan ala fark mı olur ayda 4 lira Fark ödüyoruz ya :D

Ama bunda Net Disk hediye deyip durdu...
ben de dedim bildiğim halde Net Disk ne işe yarayacak?
Kız başladı anlatmaya işte bilgisayarınızı kaybederseniz verileriniz güvende olacak bıdı bıdı bıdı..

Dedim sizin verdiğiniz upload hızıyla Net Disk i doldurmaya ömür yetmez :D
Kesinlikle kullanacağımı sanmıyorum bu upload hızı ile hiç bir şeye yaramaz dedim kız bir şey diyemedi...

Ben de tekrar bayi ile görüşeceğim dedim sonlandırdık konuşmayı...

Yaw TTNet Kotalı'dan Kotasıza geçişi bile dert etmeyi başardın ya ne diyeyim...

Bu arada benim ilk başvurularda Kotasıza geçme talebimin neden silindiği anlaşıldı...
59 yerine 63 kitlemek içinmiş...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Sonline fiber e geçeriz bir gün umarım :)
hocam o farkı limitli kullandığın için alıyorlar.güzel iş değil mi ? havadan para...mis.. :)