- Reaksiyon puanı
- 1,338
Geçen ayın sonunda 4gb kotalıdan sınırsıza geçmek için TTNet bayisine gittim.
Form falan doldurdum. Oradaki vatandaş ben ayın 28'inde giriş yaparım 1 Ocaktan sonra sınırsız kullanırsın dedi...
Tabi 1 Ocak oldu ama ben online işlem merkezinde hala eski tarifemde olduğumu gördüm...
İşlem geçmişime baktım TTNet Bayisi dediği gibi ayın 28'inde giriş yapmış ama tekrar giriş silinmiş...
Ben de Müşteri hizmetlerini aradım bugün işlem geçmişinde görebilirsiniz.
Siz Limitsize geçmemişsiniz ve her hangi bir başvuru formu görünmüyor dedi...
Ayın 28 inde işlem yapılmış ama tekrar silinmiş dedi...
Peki dedim o zaman siz geçiremiyor musunuz diye sordum Sınırsıza
vatandaş geçirebiliriz ama faturalar ayın 1 inde kesildiği için FARK ÖDERSİNİZ dedi...
Yani ben Bayinin iş becerememesi yüzünden 1 ay daha Limitli kullanacağım!
Bu ayın sonunda Limitsize geçireceğim!
Peki ya ben Online İşlem Merkezine Bakmasaydım!
Bayinin dediği gibi 1 Ocaktan sonra Sınırsıza geçtim diye 4gb Kotalıyı Limitsiz Kullansaydım
Benim zararım ne olacaktı?
Şimdi ben neden Limitsize geçmek için 28 gün daha beklemek zorundayım? Bu nasıl iş? Bu FARK olayının mantığı ne?
Form falan doldurdum. Oradaki vatandaş ben ayın 28'inde giriş yaparım 1 Ocaktan sonra sınırsız kullanırsın dedi...
Tabi 1 Ocak oldu ama ben online işlem merkezinde hala eski tarifemde olduğumu gördüm...
İşlem geçmişime baktım TTNet Bayisi dediği gibi ayın 28'inde giriş yapmış ama tekrar giriş silinmiş...
Ben de Müşteri hizmetlerini aradım bugün işlem geçmişinde görebilirsiniz.
Siz Limitsize geçmemişsiniz ve her hangi bir başvuru formu görünmüyor dedi...
Ayın 28 inde işlem yapılmış ama tekrar silinmiş dedi...
Peki dedim o zaman siz geçiremiyor musunuz diye sordum Sınırsıza
vatandaş geçirebiliriz ama faturalar ayın 1 inde kesildiği için FARK ÖDERSİNİZ dedi...
Yani ben Bayinin iş becerememesi yüzünden 1 ay daha Limitli kullanacağım!
Bu ayın sonunda Limitsize geçireceğim!
Peki ya ben Online İşlem Merkezine Bakmasaydım!
Bayinin dediği gibi 1 Ocaktan sonra Sınırsıza geçtim diye 4gb Kotalıyı Limitsiz Kullansaydım
Benim zararım ne olacaktı?
Şimdi ben neden Limitsize geçmek için 28 gün daha beklemek zorundayım? Bu nasıl iş? Bu FARK olayının mantığı ne?