• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ttnet kopma sorunu

raskov

Öğrenci
gençler bıktım artık bu internetten adsl ışığı sürekli yanıp sönüyo çağrı merkezini aradığım zaman yok cdyi tekrar yükle fişi çek tak güncelliştirme yaptık oldu filan diyolar ama çözüm yok 2 kez arıza kaydı oluşturdum bana döndüklerinde ışıklarda sorun yoktu haliyle bişey yok dediler ama sürekli kopuyo internet varmıdır bu sorundan muzdarip olan sorun nedir çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim hayır bi gelip baksalar gelmiyolarki arkadaş

Ben de 8 mbite kadar olan tarifeye geçmiştim. Fakat sürekli kopuyordu. E-posta attım, 2 gün sonra sorun çözüldü. Hattım desteklemediği için kopma oluyormuş. Bu yüzden hızımı 4 mbit'e sabitlediler. Şu an kopma olayı falan yok.

gençler bıktım artık bu internetten adsl ışığı sürekli yanıp sönüyo çağrı merkezini aradığım zaman yok cdyi tekrar yükle fişi çek tak güncelliştirme yaptık oldu filan diyolar ama çözüm yok 2 kez arıza kaydı oluşturdum bana döndüklerinde ışıklarda sorun yoktu haliyle bişey yok dediler ama sürekli kopuyo internet varmıdır bu sorundan muzdarip olan sorun nedir çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim hayır bi gelip baksalar gelmiyolarki arkadaş
hattın hızı kaldırmaya bilir hızın kaç mb ne kadar olduğunu bilmiyosan burdan test edebilirsin http://www.speedtest.net/

Modem arayüzünden hat değerleri ile ilgili bölümü yazabilirmisin?

hafiften düzeldi problem günde 5 kez falan kopuyo artık güya 54 liralık şu sınırsız paketten kullanıyorum net çok kesilirken 800 kb ile indiriodum ama şimdi düzelince 1.51 mbps hızım
[MENTION=16044]Link[/MENTION] hat değerlerine tam olarak nerden bakıyoruz cahilliğime ver ..:))

internet kopmalarının klasik çözümü,hızı düşür kesintisiz bağlan:thumbdown::thumbdown:

[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] burdamısın acaba yardımcı olmanı istediğim bir konu var :(