Selamlar 2 haftadır ttnet 16mbs hızında ac1200 modemle ev interneti kullanıyorum fakat kurdurduğum günden beri çilem bitmedi
İlk günden itibaren sürekli kopma sorunu yaşadım. Hızımda hiçbir problem yok ping sorunum da yok fakat en fazla 30 dakikaya (çoğunlukla 5-10 dakika)bir kopma meydana geliyordu. 3 kez arıza bildirdim uzaktan kontrol edildi bir sorun bulunamadı 4. seferde bir ttnet yetkilisi, geldi ve sorunun bina kablolamasında iç hatta olduğunu belirtti. TTnetle ilgili bir sorun yok dedi elektrikçi çağırıp yukarı çıkan kablolama bastan yapılmalı dedi. iki kablodan birisi bozukmuş. Fakat şöyle bir durum var şans mıdır tesadüf müdür bilmiyorum geceleri 12 den sonra 1 defa bile kopma veya ping sorunu yaşamıyorum. Gündüz youtube dan şarkı dinleyemezken geceleri yağ gibi kullanıyorum. Kablolamadan bir problem olsa böyle olurmu? Her gece sıkıntı yok ama gündüz resmen işkence çekiyorum. Buna ek olarak ttnet aradı ve kablolama için ücretli elit ekip gönderebiliriz dedi bende kabul ettim birkaç güne gelecekler ama sabredemeyip bide durumu size danışmak istedim teşekkürler.