TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hagi2834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tebrik ediyorum böyle bir uygulamaya geçildiği için. Hız problemi yoşıyordum, SDN de bu konuyu görince mail attım. anında geri dönüş yapıldı. Yetkili arkadaşlar çok samimi, güzelce sorunumu dile getirdim. ve şuan sorunsuz kullanıyorum. Teşekkürler TTNET, Teşekkürler SDN, Teşekkürler Pesimist Adminim.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Tebrik ediyorum böyle bir uygulamaya geçildiği için. Hız problemi yoşıyordum, SDN de bu konuyu görince mail attım. anında geri dönüş yapıldı. Yetkili arkadaşlar çok samimi, güzelce sorunumu dile getirdim. ve şuan sorunsuz kullanıyorum. Teşekkürler TTNET, Teşekkürler SDN, Teşekkürler Pesimist Adminim.

sadece1 msjla kafalayamazsın bizi:p

darkness4192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler bugün ttnetten 216 lı bi numaradan arandım benim
sözleşmem bu ay bittigi için 4gb kotalı kullandıgım internet
fiyatının 8lira filan ucuzlayacagını ve hızı 1den 8 mb te cıkacagını söylediler bende sınırsıza geçmek istedigiim söledim
ve bunu telefonda degilde ttnet adsl kayıt oldugum yere giderek yapıcagımı söledim telefon harici yapılmayacagını sölediler ve acıkcası güvenmedim ne yapmam lazım önerileriniz bekliyorum teşekkürler...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle şunu belirtmeliyimki SND çok güzel bir uygulama gerçekleştiriyor ve tabikii TTNET'te öyle :)

TTNET Çağrı Merkezlerine çok teşekkür ederim abonelerinin en ince ayrıntısına kadar sorunlarını çözmeye çalışıyor

---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

deneme

osmaniyeweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı abonlere 1 ila 8 mb arasında bağlantı hizmeti veririz diyorlar o zaman bizde bazen faturayı 40 bazende 49 tl olarak ödesek kabul etmezmisiniz

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tşk ederim yardımlarınız için. sagol..... ttnet aradı sorun çözüldü...

adayeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet'ten Tüm internet kullanıcıları nefret ederken internetin en popüler forumlarına bu şekilde katılım sağlayarak insanlara samimi yaklaşamazsınız. Sizin suçunuz yok siz Dünyanın en pahalı internetini satabilirsiniz Türk halkına ama bu kurumu size özelleştirenlerde biziz. Fakat burası Türkiye gün gelir devran döner ak renkler başınızdan gider bu kurum adam gibi özelleştirilir. Gerekirse tekel ortadan kalkar.

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sağolasın hizmetleriniz .için çok tşk. ederim ttnet aradı arıza kayıp talebimi aldı arızayla ilgili birim ğörüştük arızanın en kısa zamanda gidereçeklerini söylediler tşk.ederim....

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
özel mesaj ile sorunu bildirdim. geri dönerseniz sevinirim.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ttnet'ten Tüm internet kullanıcıları nefret ederken internetin en popüler forumlarına bu şekilde katılım sağlayarak insanlara samimi yaklaşamazsınız. Sizin suçunuz yok siz Dünyanın en pahalı internetini satabilirsiniz Türk halkına ama bu kurumu size özelleştirenlerde biziz. Fakat burası Türkiye gün gelir devran döner ak renkler başınızdan gider bu kurum adam gibi özelleştirilir. Gerekirse tekel ortadan kalkar.

Keşke dediğin olsaydı...Hayırlısı.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
ÖNERİ:

TTNET'in sunduğu internet hizmetinden çok memnun olmasamda sunduğu Müzik,Tivibu,Playstore vb hizmetleri gerçekten önemli atılımlar...
Genel olarak tek şifre olayına geçilmiş olsada hepsi-tüm hizmetler, ttnet online işlemler gibi bir sayfaya-portala bağlansa,steam gibi aldığımız mp3-film-oyun-tv programı vb medya orda adımıza kayıtlı olsa istediğimiz zaman erişebilsek güzel olurdu...
Sonuçda adımıza bir alan ayırmayacaklar,veritabanında şu şu şu medyalar şu kişinin diye liste olacak...
Mesela ttnetten 100mp3 kazanmıştım bi kısmını seçtim indirdim,şimdi başka medyaları satın almayı düşünüyorum ama bunu devirde fiziksel olarak indirip taşımam mantıksız...
Steam gibi bir altyapıya kavuşturulup tivibu gb hizmetlerin TTNET aboneliğinden bağımsız olması gerek...
Bu düşüncem günün birinde gerçekleşebilir mi acaba:D şuan herşeyleri çok düzensiz...

basar06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 saat önce attığım mesaja an itibari ile cevap geldi, mesaj atarak falan değil, cebimi aradılar, rahat 5 dk dan fazla sorun hakkında konustuk, saolsun konuşan arkadaş fazlasıyla da ilgilendi. Bugünleri de görmek varmış şaşkınlık içerisindeyim... Bi çözüm önerisinde bulundular, 1 hafta içinde tekrar döneceklerini söylediler. İlgilenen arkadaşa teşekkür ediyorum...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
o zaman ben de kendisine hemen bir mesaj atıyorum :) lütfen adsl hattımı ttnet'e taşımak istiyorum. biri adsl'de 16 megabit'e kadar diye bir seçenek bulunmuyor.

adayeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman ben de kendisine hemen bir mesaj atıyorum :) lütfen adsl hattımı ttnet'e taşımak istiyorum. biri adsl'de 16 megabit'e kadar diye bir seçenek bulunmuyor.

Biriyide kullansan smile adsl'de kullansan vs vs vs. adsl'de kullansan hepsi'nin parası araplara gidior. :) Dünyanın en pahalı internetine karşılık en kalitesiz hizmeti alıyoruz. Tabi siz forumdan bir bölüm vererek bir noktada ticaret yapıyorsunuz para kazanıyorsunuz ama gerçek bu...

Superonline uydu internet gibi şeylerin yaygınlaşması lazım Araptelekomdan kurtulmak için.

haykıran adalet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam millet ben 10 şubat itibariyle ttnet abonesi oldum olmaz olsaydım keşke bir zevkimiz vardı onunda içine ettiler olaya bakın 10 şubatta obone oldum diye 6 gb kotalı internetii 3 gb ta düşürmüşler hiç bir bilgim yok bu nasıl adalet bu nasıl terazi acayip oldu özelleşeli ttnet soyuluyoruz şikayet edicem koskoca şirket bu yaa herkeze böyle yaparlarasa ohoooo

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

arkadaşlar 10 02 2011 tarihi itibariyle ben şahsım adına ttnet abonesi oldum 10 şubatta abone olduğum için ttnet bana 6 gb dediği kotayı 3 gb ta düşürmüş bende 6 gb diye kullandım ay sonunda 58 lira geldi şubat ayıyla mart ayını birlikte almışlar bu nasıl oluyor anlamadım saçmalık mart bitmeden nasıl alırlar yaa nereye müracat etmem lazım ne yapmam lazım metom_06@hotmail.com bana yapmam gerekenleri yazarsanız sevirim

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
TTNET Moderatörü Arkadaş
Ben 1 Limitsiz bağlantı kullanıyorum şöyle bir konu var ;
sürekli diğer SS en az haftada bir kez arayıp şöyle böyle v.s. SS değiştirmemi sağlamaya çalışıyorlar.
Bu SS benim numaramı nasıl bulur birincisi ve eğer siz veriyorsanız ne kadar etik bu da ikincisi

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
TTNET Moderatörü Arkadaş
Ben 1 Limitsiz bağlantı kullanıyorum şöyle bir konu var ;
sürekli diğer SS en az haftada bir kez arayıp şöyle böyle v.s. SS değiştirmemi sağlamaya çalışıyorlar.
Bu SS benim numaramı nasıl bulur birincisi ve eğer siz veriyorsanız ne kadar etik bu da ikincisi

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bütün abonelik bilgilerimi vs paylaşmaya hakları var mı merak ediyorum. Hergün farklı bir şirketten ya da aynı şirketin farklı ofislerinden biri arıyor. Bide hesap soruyorlar niye istemiyorsunuz diye :)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
.... Bide hesap soruyorlar niye istemiyorsunuz diye :)

daha ileride gidecekler de,elleri ayakları yetişmiyor. teknoloji ilerliyor falan derken,uzaktan adam dövmek gibi birşey icat edilerse,siz o zaman seyreyleyin cümbüşü:sneaky2::sneaky2::sneaky2:

sahin.demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce ttnet e mail attım.sorunum aynen şöyle idi :

Merhaba sayin TTNET yetkilileri... Uzun bir süredir net limitsiz paket kullanicisiyim.ve neredeyse tam olarak 8 megabit hizi alabilmekte bu sekilde internetimi kullanmaktaydim.ancak yaklasik bir aydir hizimda yaklasik 1 megabitlik bir kesinti yaptiniz.bunun sebebini bana açiklayabilir misiniz? önceden modemimin web arayüzünde de hiz bilgilerim olarak 8192/798 yazarken ve dosya indirme islemlerimde ortalama 970-990 kb saniyede veri indirme hizina sahipken ne oldu da hizimi düsürdünüz.neden artik modemimde hizim 7163/798 olarak görünüyor.8 megabitlik hizimi neden 7 megabite çektiniz?neden artik maksimum 820-830 kb ile download yapabiliyorum....lütfen bu sorunu en kisa sürede çözer misiniz?

evet aynen böyle yazdım 4 gün sonra gelen cevap ne dersiniz :
aynen aktarıyorum :

Değerli müşterimiz,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz şikayet üzerine sistemsel güncellemeler yapılarak sorun giderilmiştir. Bağlantınızda sorun yaşamanız durumunda 444 0 375 numaralı çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz.

TTNET‘e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.

Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.

peki sorun çözüldü mü???
tabi ki hayır...yine ttnet yine lanet olası sömürge...taahhüt biter bitmez eğer böyle devam ederse bi daha yemin billa dönmem bu ttnet e...
lütfen yardımcı olabilecek biri varsa sesimizi duyan bu sorunu çözsünler....göz göre göre internetimin hızında kesinti yapıyorsunuz sonra da sorunu çözdük deyip geçiştiriyorsunuz ama değişen bişey yok....problem yine aynı problem....

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığım paket netlimitsiz 8mbps fakat hızım 1mbps ye sabitlenmiş durumda. 8mbps i tam alamasamda (zaten öyle bi ihtimal yok) en azından modemin arayüzündeki değerde bi değişme olmalı.hızımın yükseltilmesini istiyorum.bir geri dönüş olursa burdan paylaşıcam

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Allah razı olsun. Kendilerine sorunumu bildirdim netim iki günde düzeldi. İki kere aradılar. Sorunum şuydu ; Gündüz netim 1MB'in altına düşüyordu gece 12'den sonra ise Tam 8MB alabiliyordum. TTNet Destek rumuzlu üstada bilgileri ilettim. Sayesinde şuan netim düzeldi. Oysa daha önceleride TTNet'e bunu 3 kere bildirmeme ve yaptıklarını söylemelerine rağmen durum hiç düzelmemişti. Burdaki TTNetDestek isimli üstad gerçekten hakkını veriyor. Tekrardan çok teşekkür ederim kendilerine.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Az once bende mail attım aramalarını bekliyorum

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün aksam aradılar ve santrale uzaklığım fazla olduğu için maksimum 4 megabit alabileceğimi söylediler.yeterli seviyede değil ama 1 megabite göre iyi.bu iyileşme TTNETDestek rumuzlu arkadaş vasıtasıla oldu..buradan kendisine teşekkür ediyorum .ancak ttnet e de bir mesajı iletmek isterim. 8 megabit veremiyorsan onun parasını almamalısın.ayrıca bugüne kadar aldığın paralarla altyapıyı çoktan mükemmel hale getirebilirdin.ama yapmadın.http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=113509

neffeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az once ben de mail attım beklemedeyim. Şimdiden "TTNETDestek" nickli arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum inş. yardımcı olur.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben mail adresimi vereyim de TTNet desteğe ihtiyacı olduğunda bana mesaj atsın. Hangimiz daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyoruz ortada :) Reklam kokan hareketler bunlar!!!

neffeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi geri dönüş yapıldı. Yardımları için TTNETDestek
teşekkürler. Santrale uzak olduğumdan dolayı 2 Mbps sabitlediler.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
"Santrale uzak olmak" da ilginç bir konu mesela. TTNet'in elemanlarından kullanıcı hızlarını mümkün olduğunca indirmesini istediği bir gerçek heralde artık. Nerden bilebiliriz biz aslen kaç Mbit hız alacağımızı? Mesela "santrale uzaksınız, 3mbitte sabitliyorum" sizi diyor müşteri temsilcisi arkadaş, peki ben hattımdan 3Mbitten daha yüksek hız alamayacağımı öğrenebilir miyim bir şekilde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...