TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ttnet destekle geçen ben de görüştüm.Çok etkileyici bir sese sahip.O da benden etkilenmiş..Evli olduğumu söyledim.Evilik bir sorun evet dedi ama ben ne için varım Sorunları çözmek için dedi..

Kendine gel ttnetdestek dedim.'
'bana sadece titi de'' diye cevap verdi.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ttnet destekle geçen ben de görüştüm.Çok etkileyici bir sese sahip.O da benden etkilenmiş..Evli olduğumu söyledim.Evilik bir sorun evet dedi ama ben ne için varım Sorunları çözmek için dedi..

Kendine gel ttnetdestek dedim.'
'bana sadece titi de'' diye cevap verdi.

ne titisi laaa :D seni kaaleye almamış :D

Lykan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
03.01.2011 itibariyle ttnet'i iptal ettirmek için telekom'a gittiğimde bana aşırı iptal talebi olduğu için 17.01.2011 saat 10:00'a gün verdiler o gün gidip ttnet'imi iptal ettireceğim. Çok şükür artık ayda 36 TL'ye 1 MB SINIRSIZ UYDUNET kullanacağım çünkü an itibariyle abone olmuş durumdayım herkese tavsiye ederim arkadaşlar. BENCE HERKES TTNET'İ İPTAL ETTİRMELİ HAKSIZ OLARAK ALDIĞI O SABİT ÜCRETLERİNİ TTNET GERİ VERMELİ BEN TTNET'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bizim arkadaşda kablonete geç geç diyip duruyordu bende yılbaşında ttnet bişeyler yapacak diye bekliyordum güya :angry: bende bu hafta kapattırıcam rahatlayacam

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:29 ----------

http://www.uydunetburada.com/uydunet_tarifeleri.html

bakalım fiyatlar uygun gibi telefon açıp sorucam evde telefon kullanmıyoruz bide telekoma fazladan para veriyoruz 1mb internet + telefon 70 liraya geliyordu burda 70 liraya 5mb internet veriyolar

ohaaaaaa ttnet oha 6 senedir ttnet kullanıyorum ilk internet aldığımda internet hızı 256kb idi demekki 6 sene boyunca gold kazık yemişim

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Zam konusunda TTNet destek size nasıl bir açıklama yapabilir ki arkadaşlar. Bunları üst merciler belirliyor. Fiyat konusundaki şikayetleriniz için yapabileceği en fazla şey görüşlerinizi üst kademeye aktarmak olacaktır.

değerli adminim sorarım sana:

bu üye ne için geldi buraya? Sorularımıza cevap vermek için değil mi? Baş sayfada dememişmiydiniz? " her türlü şikayetlerinizi iletebilirsiniz" diye?

Ben üst kademelere bağlantıya geçeceğime bi' zahmet bu TTNEt üyesi geçiversin. Yanılıyor muyum?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ydunet hangi illerde diye bakayı m dedim..içerik güncelleniyor diye uyarı verdi.

Trabzon'da var mı?

Elazığ'da var mı?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
değerli adminim sorarım sana:

bu üye ne için geldi buraya? Sorularımıza cevap vermek için değil mi? Baş sayfada dememişmiydiniz? " her türlü şikayetlerinizi iletebilirsiniz" diye?

Ben üst kademelere bağlantıya geçeceğime bi' zahmet bu TTNEt üyesi geçiversin. Yanılıyor muyum?

Yazımı tam okumadın sanırım. Ttnet destek teknik sorunlarınıza yardımcı olmak üzere burda. Fiyatların yükselmesi teknik bir sorun değil. Sinir bozucu bir durum sadece... Bir zahmet iletiversin demişsin de ben ne dedim? Ancak üst kademeye aktarabilir dedim. Yani senin dediğini dedim origami. Biraz daha dikkatli okuyun cümleleri. Saldırı modundasınız şu an.

KadirAtes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gün sonra nihayet bana geri dönüş yaptılar. Aramadıklarını yazmıştım aradıklarını da söyliyimde TTNet'e ayıp olmasın. :) Sabit ücret olmasa internet fiyatına ve hızına göz yumardım ama sabit ücret canımı sıkıyor. Bulunduğum ile uydunet gelsin ilk önce ben üye olmak istiyorum. Belki ilk üyeye güzel bir kampanya yaparlar...

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Yazımı tam okumadın sanırım. Ttnet destek teknik sorunlarınıza yardımcı olmak üzere burda. Fiyatların yükselmesi teknik bir sorun değil. Sinir bozucu bir durum sadece... Bir zahmet iletiversin demişsin de ben ne dedim? Ancak üst kademeye aktarabilir dedim. Yani senin dediğini dedim origami. Biraz daha dikkatli okuyun cümleleri. Saldırı modundasınız şu an.

insanların hakkı yeniyor karşılarında doğru dürüst muhatap yok
tabi ki saldırı modunda olacaklar
bir iş yapmaya kalktınız belki niyetiniz iyiydi ama tam anlamıyla yüzünüze gözünüze bulaştırdınız
bu işin olmayacağı en başından belliydi
bunu kabul etmek yerine millete düzgün okuyun diye ahkam kesmeye kalkıyorsunuz
çözüm üretin lütfen
yukarıdaki mesajıma da henüz bir cevap alamadım
ayrıca ttnet destek isimli şahsın sorunu üst kademeye ilettiğine dair bir bilgi de yok ortada
bu sadece sizin düşünceniz.
olay zaten var olan bir hizmeti burda duyurmaksa en başta o şekilde açıklama yapmalıydınız.
şimdi bütün yöneticiler susuyor bu konuyu görmezden geliyor
yuvarlak cevaplarla günü kurtarma telaşındasınız.
bundan sonra tükürdüğünüzü yalayacak mısınız çok merak ediyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Geri dönüşler yapılıyor görüldüğü üzere. Ttnet'i arayacağınıza buradan bildirin onlar sizi arasın, üstelik telefon parası da yazmaz :D

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
numaramı veriyim o zaman hiç değilse sohbet ederiz canımız sıkılmaz :)

emre85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün şu saate kadar 4 kez aradılar. sorunum kısmen çözüldü. santrale uzaklığımdan kaynaklı verebilecekleri en stabil hızı vermeye çalışıyorlar.

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17

evet, haklı olabilirsiniz:) ama sizi eleştirmiyorum bunu bilin.

Benim için bir sıkıntı yok. İki ay sonra TTNEt den kurtulacağım. bazı arkadaşların söylemlerine tercüman oldum sadece... Bu da benim hakkım.:)

Punisher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgileri verdik ama geri dönüş olmadı aranan arkadaşlar kaç gün sonra arandıklarını yazabilirmi ?

Featuring

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tiksindim artık resmen,la konu 20 sayfa olmuş ttnet sahiplerinin hiç mi kulağına gitmiyor bu şikayetler ? bu zam olayı iyice vites attırdı bana.Acaba süper hizmet yaptıklarını mı sanıyorlar yok sa bu adamlar Dünya ile bağlarını kesmiş mi ?

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bi habere göre ttnetten kazık yediğini düşünen fanatik internet kullanıcıları @ttnetdestek isimli arkadaşı yakalayarak gereğini yapmışlar:D:D
Ancak bu kesin değil arkadaşlar sadece bir duyum;::D:D:4:

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu arada müşteri memnuniyeti açısından kayıt altına alınıyo mu burdaki konuşmalar.ona göre konuşacam da

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dün bildirimimi yaptım bilgileri sundum bana döneceklerini söylediler ama hala ses yok :cursing:

cio_cio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben gerekli bilgileri buradan yazdım sağolsun ttnet aradı

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Dün benide ttnetin yandaş şirketlerinden birinden aradılar 216 lı bir numaradan, işte efendim yok şöyle kampanyamız var 7 ay boyunca 35 TL ödüceksiniz, hızınız 8 mbite kadar olacak,24 ay "taahhüt" vermeniz karşılığında, ben hızımdan memnunum dedim, ama efendim hızınız çok düşük, hızımı değiştirceğim zaman ben sizi ararım dedim kapattım. Eminim bir daha arayacaklar bu sefer orjinal ttnet numarasından "konuşmalaramız kaydediliyor" dediği anda "kaydedemezsiniz, izin vermiyorum" diyecem ama bu gerekli derse "beni ilgilendirmez, kaydedecekseniz hadi yol al" diyecem suratına kapayacam telefonu, bir daha ararlarsa hiç cevap vermeyecem en sertinden metal müzik açıp sesi kökleyecem sonrada telefonu hoparlörün dibine sokacam :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sorunumu Uzun Uzun yazmama Gerek Yok Ama Durumu Buraya Yazmam Gerekli Diye Düşündüm

Bu hafta Cumartesi Günü Başlayan Sorunum An İtibariyle Bitmiştir . İnternetimde Sorun Oluştuktan Sonra TTNET MH aradım Telefonla Görüştüğüm Bayan Açıkçası Şirketin İmajını Bitirmişti Bende Çünkü Mahalle Ağzıyla Konuşuyor Ve Yapacak Birşey Yok Tarzında Konuşuyordu Bende Uzatmadım Teşekkür Ettim Kapattım Durumu Kabullenmiş Gibiydim .Sonra Forumdaki Bu Sayfa Aklıma Geldi

Ve Sorunumu Güzel Bir Dille Yazarak Sonunada Hat Bilgilerimi Ekledim .

Ve Bu Konudaki Yetkili Kişi Telefonla Beni Arayıp Durumu İzah Etti (Ve Son Derece Kibar Bir Dille )Bende Durumu İzah Ettim. Yetkili Gerekli Notlarıda Ekleyip Buradaki Santrale Ulaştırmış Ve Telefonla Aramış .!

Buradaki Santralden Bana Dönüş Yaptılar (İlknur Hanımın Notlarınıda Okuduğunu Belirterek) Akabinde Onlarda Olmaz Diyorlar Bana Mümkün Değil Diyorlar Ama Ben Konuya Vakıf Olduğumu Size Ukalalık Yapma Gibi Bir Niyetim Olmadığını Dile Getirdim (Santralden Teknik Servis Görevlisi Konuştuğum) Birden Ilıdı Aramız Ve Karşılıklı Bildirimlerle Çok Güzel Bir Konuşma Geçti . Ve Buradaki TTnet Yetkiliside Durumumu Takip Ediyormuş Ve Bu Sabah Arayıp Sorunumun Çözülüp Çözülmediğini Sordu Daha Önce Konuştuğum Aynı Kişiydi Gerçi Her Zaman Aynı Kişimi Ama Benim Konuştuğum İlknur Hanım adı

Ve Sorunum Çözüldü Ve Hattım ile İlgili Tüm Bilgileride İlknur Hanım Verdi ( Santrale Uzaklığınız 1775 Mt v.b) gibi Çok Memnun Oldum Açıkçası!

Önce SDN 'ye Sonra Buradaki TTNET Yetkilisine Ben Şahsım Adına Çok Teşekkür Ederim .!

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sorunumu Uzun Uzun yazmama Gerek Yok Ama Durumu Buraya Yazmam Gerekli Diye Düşündüm

Bu hafta Cumartesi Günü Başlayan Sorunum An İtibariyle Bitmiştir . İnternetimde Sorun Oluştuktan Sonra TTNET MH aradım Telefonla Görüştüğüm Bayan Açıkçası Şirketin İmajını Bitirmişti Bende Çünkü Mahalle Ağzıyla Konuşuyor Ve Yapacak Birşey Yok Tarzında Konuşuyordu Bende Uzatmadım Teşekkür Ettim Kapattım Durumu Kabullenmiş Gibiydim .Sonra Forumdaki Bu Sayfa Aklıma Geldi

Ve Sorunumu Güzel Bir Dille Yazarak Sonunada Hat Bilgilerimi Ekledim .

Ve Bu Konudaki Yetkili Kişi Telefonla Beni Arayıp Durumu İzah Etti (Ve Son Derece Kibar Bir Dille )Bende Durumu İzah Ettim. Yetkili Gerekli Notlarıda Ekleyip Buradaki Santrale Ulaştırmış Ve Telefonla Aramış .!

Buradaki Santralden Bana Dönüş Yaptılar (İlknur Hanımın Notlarınıda Okuduğunu Belirterek) Akabinde Onlarda Olmaz Diyorlar Bana Mümkün Değil Diyorlar Ama Ben Konuya Vakıf Olduğumu Size Ukalalık Yapma Gibi Bir Niyetim Olmadığını Dile Getirdim (Santralden Teknik Servis Görevlisi Konuştuğum) Birden Ilıdı Aramız Ve Karşılıklı Bildirimlerle Çok Güzel Bir Konuşma Geçti . Ve Buradaki TTnet Yetkiliside Durumumu Takip Ediyormuş Ve Bu Sabah Arayıp Sorunumun Çözülüp Çözülmediğini Sordu Daha Önce Konuştuğum Aynı Kişiydi Gerçi Her Zaman Aynı Kişimi Ama Benim Konuştuğum İlknur Hanım adı

Ve Sorunum Çözüldü Ve Hattım ile İlgili Tüm Bilgileride İlknur Hanım Verdi ( Santrale Uzaklığınız 1775 Mt v.b) gibi Çok Memnun Oldum Açıkçası!

Önce SDN 'ye Sonra Buradaki TTNET Yetkilisine Ben Şahsım Adına Çok Teşekkür Ederim .!

Merhaba, hizmetimizden memnun kaldığınıza sevindik. Yardımcı olabileceğimiz her konuda bize özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
illa burdan yetkiliyi araya sokmak lazim demekki. yoksa ttnetin telefonla müsteri iliskilerinde ne adam gibi elemanı var, ne bilgili elemanı var, nede ilgilenmeye ve sorun cözmeye istekli personeli var.. yoksa buraya yazmadanda insanlar memnun kalır sorunları cözülürdü...

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Her gün internet 12:30 ile gece 12:30 arası iğrenç durumda.Pingler 500 lere çıkıyor.Hız 0.50 lere düşüyor.Bi türlü düzeltemediniz altyapınızı.İnşallah çökerde sizde bizde kurtuluruz

Kelkit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

• Türk Telekom, 8 Mbps limitsiz internet kullanıcısıyım. TTNET'in web sitesinden yapmış olduğum ''hız testi'' sonucunda, 1,66 Mbps hızı olarak görülmüştür.

• Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini, 09.01.2011 tarihinde, saat: 15:00'de konu ile ilgili aradığımda, bulunduğum Semtin santrali ile ilgili olduğunu (yani alt yapısının tam anlamı ile 8Mbps'e uygun olmadığının) çok yuvarlak bir konuşma ile bu cevabı aldım. (Müşteriye 8 Mbps hızında tarife anlaşması/satışı yapılıyor, parasını alıyor, ama hizmeti kaç katı altında veriyor!)

• Bunun dışında 2011 Ocak itibari ile başlayan Türk Telekom Telefonunuzu görüşmeye kapatıp, İnternet kullanımını devam ettirmek istediğimde, Telefonu kullanıma kapata bileceğimizi lakin, İnternet ücreti olan 54,90 olan ücrete, +15 TL eklenerek bu yönde hizmet verebilirlermiş. (Yani telefonunuzu kullanıma kapatsanızda, TTNET sizden ödemiş olduğunuz İnternet ücret dışında, +15 TL olarak yine (sabit ücret) bedelini alıyor! 1 Yılda 180TL ediyor, vergiler ile TTNET'e çalışmış oluyoruz!)

• Türk Telekom'un reklamlarda insanlara çok cazip işler yapıyor görünümü versede, madalyonun arka yüzü hiçte öyle değil. Telefonu kullanmadığım halde bizlerden +15 TL alması ne mantık? Kim kime hiç bir iş yapmadan cebinden sorgusuz, sualsiz, karşılığı olmadan çıkarıp 15 TL verir?

• Ayrıca, 24 aylık yapmış olduğumuz taahhütname TTNET'in kendi çıkarına olduğu ap açıktır. Müşteriyi tam kesin olarak kendisine bağlama yöntemidir. Açıkcası hiç şeffaf ve adil bir hizmet değil. Fiyatlarını söyleyerek insanlara tarife altında sattıkları halde, bir kaç ay geçmiyor tarife özellikleri ve fiyatları değişiyor! Bu insanlar bu tarifeleri seçerken kendi maddi imkanlarına göre değerlendirip bu yönde bir alış-veriş içine giriyorlar ama TTNET bir kaç ay sessiz kalıp değişikleri ile insanları aldatıyor, resmen soyuyor!

• TTNET dışında, insanları mağdur etmeyen, sadece internet hizmeti veren sorunsuz bir kuruluş var ise memnunsanız paylaşır mısınız? Göz göre göre, paramı neden başkasına yedireyim! Her ay

• Özel bir kuruluş olabilir ama insanları bu kadar kullanmasına Devlet'in müsaade etmeside hoş değil. Bunları göz önüne alan hiç bir Devlet yetkilisi yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...