Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün bağlattık bugün 20gb falan oldu, ev arkadaşımdan biri de 10gblık film falan indiriyor şerro nereden öğrettim film indirmeyi
yarın düşer hız heralde bekliyorum
550gb yi geçtim bu gün benim hızıda düşürdüler. Bağlantıyı koparıp tekrar bağlanınca hız eski haline dönüyor ama birkaç dakika geçmeden tekrar hızı düşürüyorlar. 1 Mbit hızlı internet hayırlı olsun. Bu hıza alışacağız artık Nisan'da herhalde 50 gb yi aşar aşmaz uygularlar kotayı :S
Allah bin belanı versin ttnet, yılın belli aylarında bazı bölgelerde hız arttırımları yaparlar bize uğramaz ama hız düşürmeye gelince ilk bizim hızımız düşer.
Bir de röportajda "20 mbiti hatlar kaldırır mı?" sorusuna "şu anda hatların yarısını kullanıyoruz bol bol yer var" diyordu. Bol bol yer varsa neden hız düşürüyorsun? yalancısın ttnet.
İnşallah battığın günleride görürüz.
hadi hızı geçtim saat sabahın 4 ü şu ping e bak.
arkadaşlar konuyu neden uzatıyorsunuz 32 mb kulanıyordum 1 haftada doldu 50 gb düştü hız aradım iptal etirdim hem telefonu hem interneti UYDUNET te gectim adil kulanım diye bir kota uygulaması da yok acın siteyi bakın