TTnet adil kullanım uyarısı aldım

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sanırım artık ttnet bunu sistem üzerinden tam denetimli ayarlamaya geçti bugün bana bu uyarı geldi hızınız düşürülmüştür diye.
60 TL veriyoruz en pahalı interneti kullanıyoruz bir de hızımız düşük . Başka şansım olsa bir dakika bile durmam ttnet'te !
Gelen adil kullanım uyarısı.
http://www.ttnet.com.tr/adilkullanimuygulamasi/index.aspx

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu uyarıyı son 3 gündür bir çok kişi aldıgından bahsediyor fakat...

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
dur bende bakayim bi maillere.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Öyle bir uyarı almadım umarım almamda böyle güzel.. :)

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
bende de yok uyari filan :D

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesela ekşi sözlükten bu yorumlara ulasabilirsiniz ttnet baslıgı altında o kadar cok bu uyarıyı alıp bundan sıkıntı ceken insan var ki ... ki googleye son 24 saat bazında aratma yapıp adil kullanım uyarısı diye yazın sitelerde hep paylasılmıs..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
yurtta 1mbit veriyolar ama 1mbit demeye bin şahit ister.
Kampüste kablosuzken 30mbit :)
Evde de 20mbit adil kullanımlı superonline 44TL 1mbiti bile işimi görür cinsten (2pc de online oyun +face ve video açabiliyoruz aynı anda 1mbit ken) TTNET te hızım düşmüyodu ama bazen videolar geç açılıyordu. Mümkünse Superonline fibere geç .İlerde umarım altyapısını genişletir ve herkes kullanabilir.

Not:Bu Superonline'i eve kurmaya gelenler çok fazla ping olur oyun oynayamassın dedi ama nedense pingim 10 un üstüne çıkmadı :D TTNET te 24 ün altında göremedim.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar sanırım artık ttnet bunu sistem üzerinden tam denetimli ayarlamaya geçti bugün bana bu uyarı geldi hızınız düşürülmüştür diye.
60 TL veriyoruz en pahalı interneti kullanıyoruz bir de hızımız düşük . Başka şansım olsa bir dakika bile durmam ttnet'te !
Gelen adil kullanım uyarısı.
http://www.ttnet.com.tr/adilkullanimuygulamasi/index.aspx
60 tl olunca sınırsız 8 mbps internet tarifesi aklıma geliyor yanılmıyorsam bu tarifede'de adil kullanım kotası yok sizin tarifeniz nedir acaba değiştirmenizde yarar var:)

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
geçmiş olsun loveslave az once bende aldım aynı uyarıyı, sanırım artık hep dusurecekler

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
beyler kelimenin tam anlamiyla sictik. Gecmis olsun...

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha :) herkese sırayla gelecek randomen ... :) Maalesef dogunun bir kentinde görev icabı calısıyorum burada bıraktım superonline :) santral hızı bile 6'nın üstüne cıkmıyordu desteklemiyordu. biz şimdiye kadar 3-4 Mbit hızla baglanabiliyorduk... şimdi onu da aldılar ah başka alternatifim olsa diyorum ya bir dakika bile beklemem :( 3G alayım diyorum fakat onda daha berbat hız direkt olarak 128 kbs ye düşüyor :(

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Biraz bekleyin hız yükselir arkadaşlar. Gün içinde 3 defa uyarı aldım her seferinde 5-10 dk sonra tekrar eski haline geldi hız. Paniğe gerek yok.

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda hala düşük ama :( yoksa deneme çalışmaları mı denemeyi bizde tutturmus olmasınlar : )

--- Mesaj Güncellendi ---

keşke dediğin gibi olsa ama hız testi yaptım simdi hala düşük maalesef :(

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
60 tl olunca sınırsız 8 mbps internet tarifesi aklıma geliyor yanılmıyorsam bu tarifede'de adil kullanım kotası yok sizin tarifeniz nedir acaba değiştirmenizde yarar var:)

bende baktim simdi akkyla ilgli bsy goremdm. Rahatlayin 8 mbit limitsizler :D

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bulunduğunuz konum icabı böyleyse bişey diyemem ama 3g ye karşı ülkemizde büyük bi ön yargı var.. Ben turkcell ve vodafone nin 3g paketlerini ve cihazlarını kendim denedim. Şehir merkezinde olmam tabikide büyük bi avantajdı. (zonguldak) vodafone hatırlamıyorum ama turkcell 1 - 1.20 mbit hız ve 45-60 arawsı pingle gayet güzel bağlandım. keşke sizde bundan yararlanabilseniz :)

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Bulunduğunuz konum icabı böyleyse bişey diyemem ama 3g ye karşı ülkemizde büyük bi ön yargı var.. Ben turkcell ve vodafone nin 3g paketlerini ve cihazlarını kendim denedim. Şehir merkezinde olmam tabikide büyük bi avantajdı. (zonguldak) vodafone hatırlamıyorum ama turkcell 1 - 1.20 mbit hız ve 45-60 arawsı pingle gayet güzel bağlandım. keşke sizde bundan yararlanabilseniz :)

ben corum/sungurlu da vodafone hattim ve hsdpa destekli telimle baglandimda 8 mbit gorebiliyorum gayet rahatlikla :)ve ayrca online oyundada bi problem olmamisti ping kaynakli:)

Toorop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah Superonline sen de bozdun TTNET'ten başka iyi alt yapısı olan da yok mecbur yapacak bir şey yok.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
şu anda hala düşük ama :( yoksa deneme çalışmaları mı denemeyi bizde tutturmus olmasınlar : )

keşke dediğin gibi olsa ama hız testi yaptım simdi hala düşük maalesef :(

Modem arayüzünden baktın mı hocam ordan da düşürmüşler mi? Ben uyarı alırken her seferinde baktım, indirme hızım o an için 1 mbit seviyesindeyken arayüzde normal hali görünüyordu. (12 mbit) Sizde de öyledir inşallah. Öyle olursa bir süre sonra mecburen yükseliyor kendiliğinden.

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim modem arayüzünde hala 8mbit gorunmekte.. hızım ise 1 i geçemedi hala :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
O zaman bence yükselir hocam. :) IDM ile aban 9 koldan saldırsın dosyalara. :D

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herneyse arkadaşlar hayırlısı olsun, iyi günler herkese :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Aynı uyarıyı bu öğlen aldım ve hız düştü :(

Düzeltiyorum. Eski haline dönmüş hız :scared: :blink::rolleyes:

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bizimki niye dönmüyor :( eski haline

inanmıyorum ya su anda hızım 0.60 lara kadar düştüüüü

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş o uyarı dün banada geldi modeme reset attım tekrar düzeldi bir süre sonra bir baktım yeniden düşmüş ama sabah eski haline geliverdi 1.3 le downloada devam.istersen modeme reset atmayı dene belki düzelir.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Dün gece abim Pc başındayken de bu uyarı gelmiş, 5-10dk sonra normal değerlere tekrar dönmüş. Şu an 8 Mbit sorun yok.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Adam gibi bir mb verseler onada razıyız ama yok onu da vermezler toptan interneti iptal ederiz.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
yav arkadaşlar adil kullanımlarına başlarım şimdi doğru düzgün hızımı vermiyorlar ( 16 yerine 12mbit ) bide adil kullanım yaparlarsa gıcıklığına başka şirkete geçerim ...

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hızı düşen arkadaşlar kaç gb download yaptıktan sonra hızınız düştü birde lokasyon belirtebilirmisiniz?