İlk gelen davetiyelerimden birini isteyen birine yollamıştım. Adam 2-3 hafta hiçbirşey indirmedi yüzüne bile bakmadı. İndirdiği ilk şeyde de ratio nun içine etti ve hiç önemsemedi. Sonuç banlandı. O olaydan sonra bedavaya vermemeye karar verdim. Verdiğim adam kıymetini bilsin diye. 2 kişiye sattım ve mis gibi kullanıyorlar ratio larıda düzgün. O kadar talep gören bir torrent sitesi. İçeriği ve altyapısı çok sağlam, bunun yanında 20 lira birşey değil.
@DaY_WaLkeR_TR
Hocam merhabalar ,Sanirim TL davetiyesini 20 Liradan satiyorsunuz.Parayi nasil yollayabilirim Size ? Paypall malesef yok,20 Liralik kontör vbeya istediginiz bir yöntemle halledebiriz.Uzun süredir(2 yildir) siteye üyeydim dün banlanmisim ve sebebini hic bilmiyorum.
hocam senden özür diliyorum.millette bu satın alma aşkı varken... keşke 50ye satsaydınPM attım.
Error: This invitation code is not valid!
Davetiye kodu hatalımı ??Bu mesaj çıkıyor...![]()
hıcbır sekılde şifre kabul etmıyor nasıl şifre gırmem lazım örnk verebılırmısınız.
mesela ; mEseLA45. olabilir
nasıl olmuyor bi özel karakter bi büyük bi küçük harf bi de rakam lazım, benim şifre de böyle bişey iki köşeli parantez içinde 4 harf küçük 4 harf büyük bi de rakam varüyelik açık olsa denerdik
![]()
PM attım.
hocam senden özür diliyorum.millette bu satın alma aşkı varken... keşke 50ye satsaydın![]()
PM attım.