TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu konuda sana söz veriyorum.. bana gönderebilirmisin..
private2sell[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bana torrentleech davetiyesi gönderecek yok mu yaaaa...:(
private2sell[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

lann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da gönderirseniz sevinirim bysendroms[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
davetiye yollayabilecek biri ö.m atarsa sevinirim.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
varsa hayrınıza bi davetiyede bana gönderebilirmisiniz?

mayhos26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daywalker özel mesajla msn adresini gönderirsen alıcıyım

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daywalker özel mesajla msn adresini gönderirsen alıcıyım

Ücretsiz bir şeye para mı vericeksin. Geçen gün açılmıştı üyelikler fazladan alsaydım bedava verirdim ararsan bedava bulucağınada eminim :thumbup1:

arcanight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar banada daveteiye yolayabilcek varmı . Mail adresim soldieroflife[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ücretsiz bir şeye para mı vericeksin. Geçen gün açılmıştı üyelikler fazladan alsaydım bedava verirdim ararsan bedava bulucağınada eminim :thumbup1:

Ben bile 3-4 kez denememe rağmen alamamıştım o gün. TL sınırlı sayıda üye alır zaten ve açtığı üyeliklerden haberiniz olana kadar limit dibine dayanır ve anca şanslıysanız alırsınız, yoksa iptal.. Ayrıca TL için 20 lira hiçbirşey değil. İndirebileceğiniz şeyin haddi hesabı yok. Torrentleech, torrent dünyasının kalbidir. Daha önceki sayfalarda anlatmıştım. Başlarda bedava veriyordum, verdiğim adam hesabı takmadı bile ve 1 haftada banlandı. Benden bundan sonra bedavaya vermemeye başladım çünkü kıymeti bilinmiyor. Ayda yılda bir davetiye geliyor işe yarasın diye birine veriyoruz ve adam banlanıyor.

20 liraya satıyorum isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz. Bu fiyata pahalı diyen zaten Tl'nin içeriği hakkında bilgi sahibi değildir.

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bile 3-4 kez denememe rağmen alamamıştım o gün. TL sınırlı sayıda üye alır zaten ve açtığı üyeliklerden haberiniz olana kadar limit dibine dayanır ve anca şanslıysanız alırsınız, yoksa iptal.. Ayrıca TL için 20 lira hiçbirşey değil. İndirebileceğiniz şeyin haddi hesabı yok. Torrentleech, torrent dünyasının kalbidir. Daha önceki sayfalarda anlatmıştım. Başlarda bedava veriyordum, verdiğim adam hesabı takmadı bile ve 1 haftada banlandı. Benden bundan sonra bedavaya vermemeye başladım çünkü kıymeti bilinmiyor. Ayda yılda bir davetiye geliyor işe yarasın diye birine veriyoruz ve adam banlanıyor.

20 liraya satıyorum isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz. Bu fiyata pahalı diyen zaten Tl'nin içeriği hakkında bilgi sahibi değildir.

Bi daha açıldığında 15-20 tane alıp bedava dağıtıcam çok fırsatçı var. Sana hayırlı satışlar :thumbup1:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Benim işimi görür asLında aLsam mı :D

Morgoth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 adet davetiye hakkım kaldı. Yalnız, bir kaç şartım var. Davetiye alacak kişi speedtest ekran görüntüsünü göstermesi gerekir. Ve diğer torrent sitelerinden (en fazla 2 tane) yine ne kadar upload yapılmışsa onun ekran görüntüsü. Son olarak Seedbox olan varsa onunda ekran görüntüsü...

Bütün bu ekran görüntülerini alırken benim ismim yani Morgoth'u adres çubuğuna ve bugün'ün tarihini yazıp almaları gerekir.

Teşekkürler.

arcanight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu ara çok ihtiyacım olan bir davetiye bana yolayabilirmisiniz mail: soldieroflife[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
1474752873.png

xvean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu ara çok ihtiyacım olan bir davetiye bana yolayabilirmisiniz mail: soldieroflife@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com
1474752873.png

Arkadaş bu hızlarla TL davetiyesi aramaya çalışmayın. Bu hızlarla beğenip kullanmak isteyeceğiniz bir site değil kesinlikle. Bir süre oyalanıp çok da iyi bir site değil deyip, kötü anılarla, yine daha kolay sitelere döneceğinizden emin olabilirsiniz. Bu hızda internetiniz varsa zaten TL in farkını da göremezsiniz ki, minimum 5MB/sec download hızınız yoksa daha azını zaten her yerde buluyorsunuz artık. 100MBit ve üstünde TL farkı ortaya çıkıyor sadece. Boşuna kasmayın IPTorrent davetiyesi felan arayın, bulması ve tutunması daha kolay. TL de bulacağınız herşey + daha fazlası var zaten, ha biri iki dakika önce konmuş siteye ha bir iki dakika sonra.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş bu hızlarla TL davetiyesi aramaya çalışmayın. Bu hızlarla beğenip kullanmak isteyeceğiniz bir site değil kesinlikle. Bir süre oyalanıp çok da iyi bir site değil deyip, kötü anılarla, yine daha kolay sitelere döneceğinizden emin olabilirsiniz. Bu hızda internetiniz varsa zaten TL in farkını da göremezsiniz ki, minimum 5MB/sec download hızınız yoksa daha azını zaten her yerde buluyorsunuz artık. 100MBit ve üstünde TL farkı ortaya çıkıyor sadece. Boşuna kasmayın IPTorrent davetiyesi felan arayın, bulması ve tutunması daha kolay. TL de bulacağınız herşey + daha fazlası var zaten, ha biri iki dakika önce konmuş siteye ha bir iki dakika sonra.

her ne kadar haklı olsan da şimdi kaybol bakalım :D

xvean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her ne kadar haklı olsan da şimdi kaybol bakalım :D

kaybolayım ama davetiye ben de:)
hos buradan vermem. yakın zamanda burdan iki kişiye verdim ikisi de banlandı, o kadar da başlarda nasıl davranması gerektiğini anlattığım halde. bir daha da burdan gerçekten hızına ve bu işi bildiğine inanmadığım kimseye vermem.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kaybolayım ama davetiye ben de:)
hos buradan vermem. yakın zamanda burdan iki kişiye verdim ikisi de banlandı, o kadar da başlarda nasıl davranması gerektiğini anlattığım halde. bir daha da burdan kimseye vermem.
arkadaşım başlığı okur musun?banlandılarsa verdiklerin kendi beceriksizleri yüzünden.davetiye dağıtacaklara karışma sen bence.ben de zamanında davetiye arıyordum.buldum banlandım mı hayır.netim kaç?8 mbit.memnun muyum?evet. sağlıcakla kal

xvean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım başlığı okur musun?banlandılarsa verdiklerin kendi beceriksizleri yüzünden.davetiye dağıtacaklara karışma sen bence.ben de zamanında davetiye arıyordum.buldum banlandım mı hayır.netim kaç?8 mbit.memnun muyum?evet. sağlıcakla kal
kardeşim sen niye güceniyorsun ki? sadece tecrubeli biri olarak tavsiyede bulunuyorum. Evet dediğin gibi ben de zamanında davetiye arıyordum burada. Zaten tamamen o zaman ki ruh halimi göz önünde bulundurarak yazdım yorumumu. Herkes o kadar abartıyorki site çok hızlı ne ararsan buluyorsun vs diye. Uye olduktan sonra anlıyorsun ki tamam hızlı ama senin hızın kadar hızlı, tamam istediğin bir çok şeyi indirebiliyorsun ama upload yapabildiğin kadar indiriyorsun. ve sorunda burada başlıyor zaten bu sitede upload yapabilmek çok kolay değil ya seedbox ın olacak günlerce upload edeceksin yavaş yavaş yada hızlı netin olacak. Hızlı derken gerçekten 100MB ve üstünden bahsediyorum ki bu sitede 10GB lık populer bir dosya koyuyorlar 10 dk sonra 50-100 kişibitirmiş olabiliyor yeri geliyor. Sen indirip uploada başlayana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor. Nitekim ondan sonra ratio düzelteceğim diye bir sürü zaman harcıyorsun. Benim tek demek istediğim zaten burdaki herşey bahsettiğim veya bahsetmediğim diğer sitelerde de var ki bunlarda zaten sizin maksimum indirme hızınıza fazlasıyla yeter. Boşuna TL den indireyim diye zora sokmayın kendinizi. Bunlar tamamen tecrube ile sabittir. Bu download işi keyif işidir ve TL de hızınız yavaşsa veya seedboxınız yoksa ratio kasmaktan indirme keyfi felan almak mümkün olmuyor malesef. Dikkate alır diğer daha keyifli sitelere yönelirsiniz veya almaz bir şekilde davetiye bulur dediklerimi yaşayarak tecrübe edersiniz oarasını bilmem ama zamanının kıymetini bilen varsa 10 kişiden 9 için yazdıklarımın geçerli olacağına şimdiden garanti verebilirim. Eğer o istisna 1 kişi olacağınıza inanıyorsanız davetiye bulmada alternatif adres olarak torrent-invite sitesini deneyin. Orada TL davetiyesi gani. Artık arz talepten çok daha fazla TL deki ratio systemi ve davetiyeli bol keseden dağıtması dolayısıyla.

Nikmikyok

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com varsa bi davetiye yollarsanız çok sevinirim yoksada yapacak bişey yok :)

Son düzenleyen moderatör:

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye yollayabilecek varsa pm atabilirse sevinirim. Dosyaları vds ile indirip seedliyorum. İndirdiğim kadar seedlerim zaten makina her zaman açık.

Görüntüleri yeni çektim sunucuma aitler. Dosya indirip upload ettiğim için speedtest sonucu normalin altında çıktı.

1479550125.png

94snf.png

erkankiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsteyen bir kişiye davetiye verebilirim hemde ücretsiz...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=175259]erkankiy[/MENTION] varsa alayım o zaman kardeşim:) aykutyenihan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com isteyenin bir yüzü vermeyenin.... :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
arkadaşta zenci çıktı zaten, o değil bu kaçıncı zenci bu konuda:):)