Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reedem dediğiniz sanırım Türkiye için hediye dağıtımının açık olduğu zamandır. Ben daha önce denk gelmediğim / bu durumu yaşamadığım için tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Bu konuda detaylı bi şekilde bilgilenebiliceğim bi adres , döküman..vs varmı ?
Birde şuanki PTZ : 1227 Ve Z-List kullanıcıyım. 20 Kişiyi davet ettim üye oldular. Bu puanla hediye kapma olasılığım nedir?
Son olarak hediye değilde ben o PTZ'nin paypal hesabıma yatmasını istiyorum para olarak mesela. Böyle bi durum söz konusumu ? Arkadaşlar konudan anlayan birinin cevap vermesi çok makbule geçer.
Redeemde paypal alırsanız. Lockerz'a kayıt olduğunuz mail adresine gönderilmektetir.
Lockerz'a kayıtlı olduğunuz mail adresi ile paypala üye olursanız paranız paypal hesabına yatar
Gerçek paraya şu şekilde çevriliyor
Uluslararası shop açıldığı zaman ürünleri para verek alabiliyoruz bu ptz ler orada devreye girerek para rolü oynuyor. bu şekilde paraya çevrilmiş oluyor
ya bazı yerlerde paypal dan falan bahsediyor. bu ptz leri paypala aktarabiliyor muyuz. eğer aktarabilirsek parayada çevirmiş olmuyor muyuz. bu konuda beni bilgilendirebilecek biri var mı acaba?
Ptz'yi redeemlerde kullanarak paypal alıyorsunuz. 25$'dan 1000$'a kadar bunlardan birisini alabilirsen redeemden paypal hesabına yatar bu aldığın miktarlar
Arkadaşlar bana bi mesaj gelmiş bir saat önce ne anlama geliyor bu anlayan varmı ?
GENERAL RETRO REDEMPTIONRules for The General Retro Redemption:
1. This redemption will only be in one wave.
2. Only members who have earned at least 50 PTZ on Lockerz between June 1st and June 26th at 11:59 p.m. EDT will be eligible to enter PTZ Place.
3. Shipping PTZ are now included in the PTZ level of all physical items, but not digital items (PayPal etc.)
4. Only one prize per member.
5. There will be no exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on redeemed prizes.
6. These Rules are in addition to Lockerz Terms of Use and PTZ Rules.
Shipping:
1. Every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.
2. All addresses must be entered correctly. If your address is not entered correctly, your prize order will be cancelled. Any prize orders that are sent out and are returned for any reason will be cancelled and not sent to you an additional time.
Other Information:
1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.
2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).
For more redemption information — stay tuned
1. Redeem sadece tek bir dalga halinde olacak.
2. Sadece 1 Haziran ve 27 Haziran (Türkiye saatiyle sabah 06.59'a kadar) arası Lockerz'da 50 PTZ kazanan üyeler PTZ Place'e girmeye hak kazanacak.
3. Nakliye PTZ'leri, (PayPal gibi) fiziksel olmayan ürünler hariç, diğer ürünlerin PTZ'lerine eklenmiştir.
4. Bir üye sadece bir ürün alabilecek.
5. Redeem puanlarında hiçbir şekilde geri dönüşüm, değişim ve ürün iptali veya PTZ geri dönüşümü olmayacaktır..
6. Bu kurallara, ek olarak Lockerz Kullanım Koşulları ve PTZ Kurallari da dahildir.
Nakliye (kargo):
1. Tüm ürünler uluslararsi gönderilirken Gift etiketi ile yollanmaktadir. Ancak, gümrük islemleri ve tarifeleri sizin hükümetinize bagli olup sizin sorumlulugunuzdadir.
2. Tüm adresler dogru girilmelidir. Eger adresiniz dogru degil ise ödülünüz iptal edilir. Herhangi bir nedenle gönderilmeyen yada iptal edilen ürün, baska ek bir zaman icerisinde gönderilmeyecektir.
Diğer Bilgiler:
1. Bot kullanimi, hile veya dolandiricilik ile sonuclanan siparisler iptal edilir.
2. Internet tarayicinizda autofill veya roboform kullanabilirsiniz.
Çeviri için teşekkürler Darknes$ üstad . Bu durumda ben bu ayki Reedem'e giremicem sanırım. Çünkü uzun zaman önce üye olmama rağmen şu üç gün içinde 2150 PTZ puan yaptım . Sanrıım ben Temmuz Reedem'ine katılabilcem. Neyse o zaman kadar artık dahada fazla PTZ biriktirebilirm sanırım
Redemption update: Here are a few reminders about redemptions.1) Only those eligible are allowed to enter
2) Permission to participate does not guarantee success at redeeming a particular item or any item
3) Although there are thousands and thousands of items available, supplies are still limited
4) Redemptions occur while supplies last
Good luck, members!4 minutes ago