TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

Hect0R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben istiyorum gönderebilecek olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim. Kandiliniz kutlu olsun

gkaraduz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Fener19071907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk gelen davetiyelerimden birini isteyen birine yollamıştım. Adam 2-3 hafta hiçbirşey indirmedi yüzüne bile bakmadı. İndirdiği ilk şeyde de ratio nun içine etti ve hiç önemsemedi. Sonuç banlandı. O olaydan sonra bedavaya vermemeye karar verdim. Verdiğim adam kıymetini bilsin diye. 2 kişiye sattım ve mis gibi kullanıyorlar ratio larıda düzgün. O kadar talep gören bir torrent sitesi. İçeriği ve altyapısı çok sağlam, bunun yanında 20 lira birşey değil.

[MENTION=73903]DaY_WaLkeR_TR[/MENTION]
Hocam merhabalar ,Sanirim TL davetiyesini 20 Liradan satiyorsunuz.Parayi nasil yollayabilirim Size ? Paypall malesef yok,20 Liralik kontör vbeya istediginiz bir yöntemle halledebiriz.Uzun süredir(2 yildir) siteye üyeydim dün banlanmisim ve sebebini hic bilmiyorum.

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Error: This invitation code is not valid!

Davetiye kodu hatalımı ??Bu mesaj çıkıyor...:(

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Davetiye kodu işlemedi ilk sayfadaki üyelik açılmış. Davetiye kodu alabilrmiyim hemen :D

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
:D 4 adet hesap var :D 5 Liraaa :D

Şaka şaka :D Ben çok ban yerim :D

Bu arada şu ratio işini halleden programı bir alabilir miyim özelden ?

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hay Allah yetişemedikmi davetiye yollayacak varmı?

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hıcbır sekılde şifre kabul etmıyor nasıl şifre gırmem lazım örnk verebılırmısınız.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Üyelikler kapandı arkadaşlar.

Oh be sonunda banlanmayacağım şişirdim ratioyu azıcık :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
nasıl olmuyor bi özel karakter bi büyük bi küçük harf bi de rakam lazım, benim şifre de böyle bişey iki köşeli parantez içinde 4 harf küçük 4 harf büyük bi de rakam var :) üyelik açık olsa denerdik :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nasıl olmuyor bi özel karakter bi büyük bi küçük harf bi de rakam lazım, benim şifre de böyle bişey iki köşeli parantez içinde 4 harf küçük 4 harf büyük bi de rakam var :) üyelik açık olsa denerdik :D

bir şekilde şifre buluruzda davetiye kodunu nasıl bulacağız asıl problem o :D

sun_speed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde 1 tane tl davetiyesi var paylaşımcı banlanmayacağını garanti eden birine vereceğim

Fener19071907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hocam dün sana ulasamadim bu yüzden baska arkadastan aldim.
Acele bi isim vardi , halletmem gerekiyordu. Seni bekledim 4-5 saat kjadar MSn den eklemistim.
Kusura bakma.
Bu arada Fake upload icin iyi bir önerin varsa ve söylersen cok sevinirim.
hayirli aksamlar

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

hocam senden özür diliyorum.millette bu satın alma aşkı varken... keşke 50ye satsaydın :)

Hocam bende zamaninda (2-3 tane davetiyem varken) bedava dagittim .Hic satmadim simdiye kadar satmamda.
Ama eger birileride satiyorsa birsey diyemem , sonucta kimse zorla is yapmiyor.
Satin alma Aski degildir bu ,Film + oyun kisacasi dökümanlarla isi yogun kisler icin vazgecilmez bir sitedir TL.
20 Tl bu site icin hicbir seydir. Rapid+diger sitelere üye olma fiyatini düsürsek ve TL nin VIP üyelik parasini hesaba katarsak 20 TL nin hicbir degeri olmadigi ortaya tekrar cikiyor.
Ama söylediigm gibi ben hicbr zaman satmadim ,satmam da üyelikk. Ama satanada karismam...