açıldı ! Şifrelerinizde bir tane büyük harf rakam ve özel karakter ( nokta ) gibi olması lazım.
ratioyu nasıl tutturmayı düşünüyorsunuz taktik varsa versenize 3.kez banlanmak istemiyorum![]()
kardeş bi dosyanın torrent dosyasını indir.kendi utorrent pogramında %1 felan indir göstermelik.sonra fake upload(aman fazla hız koyma 200 yeter
)
torrentleech falan yemez onları onlar bizim Türk trackerlarda yer anca![]()
programı özelden at bakayım anlatımı falan varsa ver birde ben deneyeyimben 83 gb yedirdim. zamundaya da 290 gbyeterli bence
![]()
programı özelden at bakayım anlatımı falan varsa ver birde ben deneyeyim![]()
hocam senin para verip almadığın bir şeye biz neden para verelim?hadi takas istesen bi nebze anlarız.20 liraya satıyorum arkadaşlar. 2 tane alırsanız 30 lira...
değiştirirsem adam değilim.benim geniş bir film arşivim vardır.bende olamayanları alır.seed etmeyi ihmal etmem.ayrıca bende torrent yaparım ne var yani.ama giremiyoz ki bu sitelere. alnakaratas[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com pişman olmazsınız.Demo olarak güvenip veremiyosunki adamlar anında değiştirirler şifreyi vs.Ama dediğin gibi normal bir site zannediyorlar.
hocam senin para verip almadığın bir şeye biz neden para verelim?hadi takas istesen bi nebze anlarız.
değiştirirsem adam değilim.benim geniş bir film arşivim vardır.bende olamayanları alır.seed etmeyi ihmal etmem.ayrıca bende torrent yaparım ne var yani.ama giremiyoz ki bu sitelere. alnakaratas@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com pişman olmazsınız.
O zaman davetiye diye maillerini yazan kişilerden biri olur beklersin, olur da kendi hesabını riske atacak kadar hayata toz pembe bakan biri gelir ve yüzlerce yazılan mail içerisinden sana yollamaya karar verirse başka tabi
![]()
üstad dikkat ettiysen mail adresi yazanlardan değilim.Spam sevmiyorum diğer arkadaşlar gibi malesef...
zamanında türk torrent sitelerinden olsun depodan olsun yeterince davetiye dağıttım ücretsiz,sadece bir teşekkür için.
gözünde avanak gibi görünüyorsam evet öyleyim.Emek ve para ödenmeyen birşey için insanlardan ücret istemek kadar salakça bişey olamaz!Umarım bir gün düşüncen değişir
saygılarımla...