TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

bager1222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıldı ! Şifrelerinizde bir tane büyük harf rakam ve özel karakter ( nokta ) gibi olması lazım.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Site gitti , uploadlar silindi . Şimdi bişey olmamış gibi üye mi topluyorlar ?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
3. defa üye oluyorum yine banlanacağım :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Teşekkürler bir üyeliğim vardı yedeğini de almış oldum :D

[MENTION=29639]Mta[/MENTION] LeechTurk le karıştırdın galiba. TorrentLeech çok güzel ulusal tracker sitesidir :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
:D [MENTION=17734]MirAge42[/MENTION] valla öyle oldu ya :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende üye oldum işin aslı daha öncede defalarca üye olmuştum ama şifre sistemi yüzünden habire şifreleri unutuyorum :D

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
:D Teşekkürler üye oldum :)

2-3 tane daha alalım yedek olaraktan :D

I'm Ratio hate :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ya maile gelen aktivasyon şeysine tıklıyorum giriş yapmaya çalışıyorum hala aktivasyon şeysine tıkla diyor ya e tıkladık ya kardeşim

Error: Your Account is still pending! You have to activate it using the activation link in your registration email.

Bu benim üyelik olmazsa fazladan alanlar bi tane bana verebilir mi :mrgreen: niye bende böyle oldu yaa :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
ratioyu nasıl tutturmayı düşünüyorsunuz taktik varsa versenize 3.kez banlanmak istemiyorum :D

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ratioyu nasıl tutturmayı düşünüyorsunuz taktik varsa versenize 3.kez banlanmak istemiyorum :D

kardeş bi dosyanın torrent dosyasını indir.kendi utorrent pogramında %1 felan indir göstermelik.sonra fake upload :D (aman fazla hız koyma 200 yeter :D)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
kardeş bi dosyanın torrent dosyasını indir.kendi utorrent pogramında %1 felan indir göstermelik.sonra fake upload :D (aman fazla hız koyma 200 yeter :D)

torrentleech falan yemez onları onlar bizim Türk trackerlarda yer anca :D

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yahu 1 tane hd film indirdim 0.1 kb ile upload ediyor :D 5 gün içinde ratio yu 1 yapamazsam banlancakmışım :D yedeğini alayım hemen :P

edit: üyelik kapanmış :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
seedbox falanmı alsak ne etsek çok pahalı oda :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hele şükür giriş yapabildik, chrome ile aktivasyon linkine tıkladım tıkladım bişey olmadı, ie ile denedim oldu. başına gelen varsa denesin

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
şimdilik kapalı diyor açılır mı bilinmez, 100bin oldu mu ki daha 800er kişi alıyordu saat başı

devkazanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Demo olarak güvenip veremiyosunki adamlar anında değiştirirler şifreyi vs. :) Ama dediğin gibi normal bir site zannediyorlar.
değiştirirsem adam değilim.benim geniş bir film arşivim vardır.bende olamayanları alır.seed etmeyi ihmal etmem.ayrıca bende torrent yaparım ne var yani.ama giremiyoz ki bu sitelere. alnakaratas[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com pişman olmazsınız.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
hocam senin para verip almadığın bir şeye biz neden para verelim?hadi takas istesen bi nebze anlarız.

:) O zaman davetiye diye maillerini yazan kişilerden biri olur beklersin, olur da kendi hesabını riske atacak kadar hayata toz pembe bakan biri gelir ve yüzlerce yazılan mail içerisinden sana yollamaya karar verirse başka tabi :)

değiştirirsem adam değilim.benim geniş bir film arşivim vardır.bende olamayanları alır.seed etmeyi ihmal etmem.ayrıca bende torrent yaparım ne var yani.ama giremiyoz ki bu sitelere. alnakaratas@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com pişman olmazsınız.

Malesef bu şekilde olmaz.

bager1222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana torrentleech üyeliği veririm ama demonoid davetiyeni alırım :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
:) O zaman davetiye diye maillerini yazan kişilerden biri olur beklersin, olur da kendi hesabını riske atacak kadar hayata toz pembe bakan biri gelir ve yüzlerce yazılan mail içerisinden sana yollamaya karar verirse başka tabi :)

üstad dikkat ettiysen mail adresi yazanlardan değilim.Spam sevmiyorum diğer arkadaşlar gibi malesef... :)
zamanında türk torrent sitelerinden olsun depodan olsun yeterince davetiye dağıttım ücretsiz,sadece bir teşekkür için.
gözünde avanak gibi görünüyorsam evet öyleyim.Emek ve para ödenmeyen birşey için insanlardan ücret istemek kadar salakça bişey olamaz!Umarım bir gün düşüncen değişir :)
saygılarımla...

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstad dikkat ettiysen mail adresi yazanlardan değilim.Spam sevmiyorum diğer arkadaşlar gibi malesef... :)
zamanında türk torrent sitelerinden olsun depodan olsun yeterince davetiye dağıttım ücretsiz,sadece bir teşekkür için.
gözünde avanak gibi görünüyorsam evet öyleyim.Emek ve para ödenmeyen birşey için insanlardan ücret istemek kadar salakça bişey olamaz!Umarım bir gün düşüncen değişir :)
saygılarımla...

İlk gelen davetiyelerimden birini isteyen birine yollamıştım. Adam 2-3 hafta hiçbirşey indirmedi yüzüne bile bakmadı. İndirdiği ilk şeyde de ratio nun içine etti ve hiç önemsemedi. Sonuç banlandı. O olaydan sonra bedavaya vermemeye karar verdim. Verdiğim adam kıymetini bilsin diye. 2 kişiye sattım ve mis gibi kullanıyorlar ratio larıda düzgün. O kadar talep gören bir torrent sitesi. İçeriği ve altyapısı çok sağlam, bunun yanında 20 lira birşey değil.