Daha önce 1. hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum. 2. çok zekice ama.Reels e düşerse izlerim. Güzel seyler var;
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Birde tüm videolara 3. şahıs bakış açısı ile bakmak lazım. Düşün annesi kapıdan içeri giriyor, ne hissederdi acaba? ?evet bi merak edip indirdim kendimi tutamadım bundan önce en iyisi hiç bakmayım dedim ama insanoğlu işte tutamadım kendimi
yani tiktok izlemekten daha kötüsü tiktok videosu çekmektir çünkü hiç hayırlı şeyler barındırmıyor
öteki taraf umurlarında değil yani çok kötü bi durum. keşke ne tiktok olsaydı bende onlara baksaydım öyle kötü yani
ben dayanamadım baktımm sakın siz bakmayın
ve çoğu şey toplum kurallarına (ya da topluluk mu herneyse) uyuşmuyor ve çoğu şey cinsel içerikli ve çoğu kişiyi günaha sürüklüyor ve tabi insanoğlu istemedende olsa buna meraklı olduğu için günah işlemesi kolay oluyor
benden tavsiye ne kullanın ne de kullandıttırın !
2.video kadar saçma bir şey yok.Reels e düşerse izlerim. Güzel seyler var;
- YouTube
Olur mu öyle sey? Bana hiç bir sey çarpık duyguları ayni anda yaşatmadı böyle.2.video kadar saçma bir şey yok.
Kara Mizah, bence komikti.2.video kadar saçma bir şey yok.
*YouTube #ShortsYoutube hikayeler veya instagram reels den farkı yok gibi geldi....
Harbi hee shortsmuş bende diyorum bu hikayeler neden bazen tek video bazen de sayfa paylaşımı. Sen diyince baktım...*YouTube #Shorts
İzlemiyorum youtube daha güzelben tik tok izlemiyorum tik tok çu lara gıcık kapıyorum ve tik tok güzel diyil karşınıza kötü şey cıkabilir o yüzden çoçukların izlememesi gerekiyor benimde karşıma çok deyşik bir şey çık mıştı tik to k çok kötü bir uygulama o yüzden kulanmayın bence.
Harbi güzelmiş heee???@KaTaRaN, zaten artık oralarda da TikTok videoları var. TikTok gündem gibi hesaplar açıp video atıyorlar. Artık her taraf TikTok oldu. Ama gerçekten arada güzel şeylerde çıkıyor. Örnek:
Sadece bunlar içinben tik tok izlemiyorum tik tok çu lara gıcık kapıyorum ve tik tok güzel diyil karşınıza kötü şey cıkabilir o yüzden çoçukların izlememesi gerekiyor benimde karşıma çok deyşik bir şey çık mıştı tik to k çok kötü bir uygulama o yüzden kulanmayın bence.
arkadaşım vardı çok sevmezdim sonra tiktok kullanınca ne nefret etmeye başladım ondanben tik tok izlemiyorum tik tok çu lara gıcık kapıyorum ve tik tok güzel diyil karşınıza kötü şey cıkabilir o yüzden çoçukların izlememesi gerekiyor benimde karşıma çok deyşik bir şey çık mıştı tik to k çok kötü bir uygulama o yüzden kulanmayın bence.
Tik Tok Hiç Sevmiyorum.ben tik tok izlemiyorum tik tok çu lara gıcık kapıyorum ve tik tok güzel diyil karşınıza kötü şey cıkabilir o yüzden çoçukların izlememesi gerekiyor benimde karşıma çok deyşik bir şey çık mıştı tik to k çok kötü bir uygulama o yüzden kulanmayın bence.