Telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GoByMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
SP'ye ben de soğuğum gerçi güncelleme de felan önde ama ne bileyim bir soğukluk var

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Güncellemeye takmıyorsan LG OPTİMUS G :thumbup1: 1149 tl ye alınabilecek en iyi telefon bence...

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Note 2 fazla büyük ya LG Optimus G'de GTA Sa çalışır mı peki?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
real racing 3 ü sorunsuz oynatan bi cihaz gta sa yı mı çalıştıramayacak heralde çalıştırır sorunsuz :thumbup1:

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
One X hayallerimi yıktı tipi felan çok hoşuma giden bir cihazdı ya neyse artık LG'den bulcaz :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
One X hayallerimi yıktı tipi felan çok hoşuma giden bir cihazdı ya neyse artık LG'den bulcaz :)

Xperia SP diyorum başka bir şey demiyorum ayrıca oyunlarda falan kastığı yok kim demiş kasıyor diye 1-2 günlüğüne bizim arkadaşla değiştik bulabildiğim her oyunu oynadım yükledim bir sıkıntı olmadı kamerasını beğenmedim ama [MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] ayarlarla iyileştiğini söylüyor doğrudur ekranı ise tek başına değerlendirildiğinde güzel ama iPhone'un yanına getirildiğinde bir de çiçekli bi foto açıldığında soluk olduğu ortaya çıkıyor kısaca şunu söyliyim performans olarak Optimus G ile olan farkı hissetmezsin kesinlikle çok tatminkar bir telefona ama hafıza az geldi bana ama hafıza kartı takıldığı için pek bir sorun yok Ext alanı oluşturup halledebiliyoruz onuda;)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Xperia SP diyorum başka bir şey demiyorum ayrıca oyunlarda falan kastığı yok kim demiş kasıyor diye 1-2 günlüğüne bizim arkadaşla değiştik bulabildiğim her oyunu oynadım yükledim bir sıkıntı olmadı kamerasını beğenmedim ama @|Elusive| ayarlarla iyileştiğini söylüyor doğrudur ekranı ise tek başına değerlendirildiğinde güzel ama iPhone'un yanına getirildiğinde bir de çiçekli bi foto açıldığında soluk olduğu ortaya çıkıyor kısaca şunu söyliyim performans olarak Optimus G ile olan farkı hissetmezsin kesinlikle çok tatminkar bir telefona ama hafıza az geldi bana ama hafıza kartı takıldığı için pek bir sorun yok Ext alanı oluşturup halledebiliyoruz onuda;)
Kardeşim kötü telefon demiyorum asphalt 8 de bariz takılmalar oluyor incele bak sonra konuş.
[video=youtube;eApK1M2jelI]http://www.youtube.com/watch?v=eApK1M2jelI[/video]
Sp yi Optimus G ile kıyaslamak haksızlık olur git birde optimus g nin oyun performansını izle farkı gör.
Hafıza kartı alsan ne olcak oyunlar hafıza kartına atılmıyor rootlamak gerekiyor.
Şimdi 32 gb dahili hafıza nerde 8 gb nerde ?Sp bir optimus g değil bence fiyat farkı var tabiki ama alabiliyorsan optimus g al derim...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim kötü telefon demiyorum asphalt 8 de bariz takılmalar oluyor incele bak sonra konuş.
[video=youtube;eApK1M2jelI]http://www.youtube.com/watch?v=eApK1M2jelI[/video]
Sp yi Optimus G ile kıyaslamak haksızlık olur git birde optimus g nin oyun performansını izle farkı gör.
Hafıza kartı alsan ne olcak oyunlar hafıza kartına atılmıyor rootlamak gerekiyor.
Şimdi 32 gb dahili hafıza nerde 8 gb nerde ?Sp bir optimus g değil bence fiyat farkı var tabiki ama alabiliyorsan optimus g al derim...

Yahu kullandım diyorum adam gelmiş bana video gösteriyor hey Allah'ım ya ayrıca root atmak garantiyi bozmuyor çok kolay iş root atmak bozuyorsada orjinal rom'a dönüp root kaldırmaktada ne var?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yahu kullandım diyorum adam gelmiş bana video gösteriyor hey Allah'ım ya ayrıca root atmak garantiyi bozmuyor çok kolay iş root atmak bozuyorsada orjinal rom'a dönüp root kaldırmaktada ne var?
akşam akşam günaha sokcan beni ya root atınca garantiden çıkar rootu kaldırırsın ama bu sefer uygulamalar gider kim uğraşcak bu işlerle root la rom la.ben telefona kötü demedim lg optimus g nin performansı daha yüksek diyorum hey Allah ım ya 8gb sence yeterliyse bence sorun yok !

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
akşam akşam günaha sokcan beni ya root atınca garantiden çıkar rootu kaldırırsın ama bu sefer uygulamalar gider kim uğraşcak bu işlerle root la rom la.ben telefona kötü demedim lg optimus g nin performansı daha yüksek diyorum hey Allah ım ya 8gb sence yeterliyse bence sorun yok !
Bootloader kilidini açmak garantiyi bozar Root atmak değil bozarsada sayaçta gözükmez anlaşılmaz ama BL her şekilde gözükür tamam diğer konularda haklısın iyi geceler.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

Al işte bi halt bilmeyip konuşan biri daha. Arkadaş yetti artık yahu yetti! Bilmiyorsun bi halt işte konuşma . Sony de root atmak garantiyi etkilemez! BL kilidini açarsan garanti dışı kalır ki root atmak için BL kilidi ile oynamaya gerek yok. Hadi bize inanmıyorsun forumda konusu bile var adam Xperia z yi rootlu iken garantiye göndermiş yahu. Forumdan soğuttunuz adamı gerçekten.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Tartışınca ne oluyo anlamıyorum ki. Her telefonun eksisi var elbet, mükemmel telefon üretilemeyecek. Dandik iki özellik için neden birbirinizi kırıyosunuz ki

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bulup da alabilirsen One X+ al hocam belki bütçenin biraz üzerine çıkar ama 2 gün batarya süresinden bahsediyorum burada. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tartışınca ne oluyo anlamıyorum ki. Her telefonun eksisi var elbet, mükemmel telefon üretilemeyecek. Dandik iki özellik için neden birbirinizi kırıyosunuz ki

Hocam mesele eksisi artısı değil. İstedigini alsın herkes zerre umrumda değil. Mesele şu forumda birilerinin bilgi sahibi olmadığı konu hakkında yorum yapması. Yani bilgi sahibi olmadığımız konu hakkında konuşmamalıyız öyle değil mi? Yoksa arkadaş sp almış optimus g almış banane.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam mesele eksisi artısı değil. İstedigini alsın herkes zerre umrumda değil. Mesele şu forumda birilerinin bilgi sahibi olmadığı konu hakkında yorum yapması. Yani bilgi sahibi olmadığımız konu hakkında konuşmamalıyız öyle değil mi? Yoksa arkadaş sp almış optimus g almış banane.

Forumda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan çok densiz var dostum. Yakındır, mesajlarımla birlikte üyeliğimi de alıp gidebilirim heran..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Forumda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan çok densiz var dostum. Yakındır, mesajlarımla birlikte üyeliğimi de alıp gidebilirim heran..
Doğrudur ama onlar yüzünden sdn den ayrılmam. Banane arkadaş onlar gitsin :D
Forumdan soğutuyorlar ama yine de değmez..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla sizin gibi üyelerin hatrına duruyorum zaten. yoksa çoktaan gitmiştim. :D

Bu arada HTC One X devri kapanıyormuş. 4.3, 4.4 sense 5.5 falan almayacakmış. One X almayı düşünenler bir daha düşünsün. Tegra 3 işlemcisinden dolayı desteği kesiyorlarmış.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
yağlayın birbirinizi koçum kaç yaşında adamsınız.üye hatrına duruyomuş nolur kal zaten

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sana noluyor ki şimdi? Sen niye gocundun? Seni tanımıyorum bile. Kalmamda ya da gitmemde en ufak bi etkin yok..

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s3 var rahat rahat kullanıyorum arkadaşım.Hem sağlam değil falan diyorlar ya. Hepsi yalan.Kaç kere demirin ve betonun ustune 1.5-2 m den dustu cizik yok.Al rahat rahat kullan.