- Konuyu başlatan
- #31
One X hayallerimi yıktı tipi felan çok hoşuma giden bir cihazdı ya neyse artık LG'den bulcaz![]()
Kardeşim kötü telefon demiyorum asphalt 8 de bariz takılmalar oluyor incele bak sonra konuş.Xperia SP diyorum başka bir şey demiyorum ayrıca oyunlarda falan kastığı yok kim demiş kasıyor diye 1-2 günlüğüne bizim arkadaşla değiştik bulabildiğim her oyunu oynadım yükledim bir sıkıntı olmadı kamerasını beğenmedim ama @|Elusive| ayarlarla iyileştiğini söylüyor doğrudur ekranı ise tek başına değerlendirildiğinde güzel ama iPhone'un yanına getirildiğinde bir de çiçekli bi foto açıldığında soluk olduğu ortaya çıkıyor kısaca şunu söyliyim performans olarak Optimus G ile olan farkı hissetmezsin kesinlikle çok tatminkar bir telefona ama hafıza az geldi bana ama hafıza kartı takıldığı için pek bir sorun yok Ext alanı oluşturup halledebiliyoruz onuda![]()
Kardeşim kötü telefon demiyorum asphalt 8 de bariz takılmalar oluyor incele bak sonra konuş.
[video=youtube;eApK1M2jelI]http://www.youtube.com/watch?v=eApK1M2jelI[/video]
Sp yi Optimus G ile kıyaslamak haksızlık olur git birde optimus g nin oyun performansını izle farkı gör.
Hafıza kartı alsan ne olcak oyunlar hafıza kartına atılmıyor rootlamak gerekiyor.
Şimdi 32 gb dahili hafıza nerde 8 gb nerde ?Sp bir optimus g değil bence fiyat farkı var tabiki ama alabiliyorsan optimus g al derim...
akşam akşam günaha sokcan beni ya root atınca garantiden çıkar rootu kaldırırsın ama bu sefer uygulamalar gider kim uğraşcak bu işlerle root la rom la.ben telefona kötü demedim lg optimus g nin performansı daha yüksek diyorum hey Allah ım ya 8gb sence yeterliyse bence sorun yok !Yahu kullandım diyorum adam gelmiş bana video gösteriyor hey Allah'ım ya ayrıca root atmak garantiyi bozmuyor çok kolay iş root atmak bozuyorsada orjinal rom'a dönüp root kaldırmaktada ne var?
Bootloader kilidini açmak garantiyi bozar Root atmak değil bozarsada sayaçta gözükmez anlaşılmaz ama BL her şekilde gözükür tamam diğer konularda haklısın iyi geceler.akşam akşam günaha sokcan beni ya root atınca garantiden çıkar rootu kaldırırsın ama bu sefer uygulamalar gider kim uğraşcak bu işlerle root la rom la.ben telefona kötü demedim lg optimus g nin performansı daha yüksek diyorum hey Allah ım ya 8gb sence yeterliyse bence sorun yok !
akşam akşam günaha sokcan beni ya root atınca garantiden çıkar rootu kaldırırsın ama bu sefer uygulamalar gider kim uğraşcak bu işlerle root la rom la.ben telefona kötü demedim lg optimus g nin performansı daha yüksek diyorum hey Allah ım ya 8gb sence yeterliyse bence sorun yok !
Tartışınca ne oluyo anlamıyorum ki. Her telefonun eksisi var elbet, mükemmel telefon üretilemeyecek. Dandik iki özellik için neden birbirinizi kırıyosunuz ki
Hocam mesele eksisi artısı değil. İstedigini alsın herkes zerre umrumda değil. Mesele şu forumda birilerinin bilgi sahibi olmadığı konu hakkında yorum yapması. Yani bilgi sahibi olmadığımız konu hakkında konuşmamalıyız öyle değil mi? Yoksa arkadaş sp almış optimus g almış banane.
Doğrudur ama onlar yüzünden sdn den ayrılmam. Banane arkadaş onlar gitsinForumda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan çok densiz var dostum. Yakındır, mesajlarımla birlikte üyeliğimi de alıp gidebilirim heran..
boşver işine bak kardesmSana noluyor ki şimdi? Sen niye gocundun? Seni tanımıyorum bile. Kalmamda ya da gitmemde en ufak bi etkin yok..