hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
ısınma ne durumda?Arkadaşlar sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.
benim arkadaşımda xperia Z var telefon 1 el dead trigger oynasan cayır cayır yanıyordu bunda durum nasıl mesela kaç dk oyun oynayınca veya nete girince aşırı sıcak oluyor?
teşekkürler...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bence yanlış anlamışsınız şöyleki bu telefon 2012'nin 2. yarısında çıktı yani bu telefonun segmenti(xperia z htc one s4 değil)s3 one x ve xperia ion dur ve şunu söyleyeyim malzeme kalitesi konusunda samsungtan iyi benceKısaca şöylemi düşünsün benim gibi bu telefonu almak isteyenler;
*fotoğraf,video ve müzik için segmentindeki diğer telefonlardan bayağı geride
*oyun,akıcılık ve ekran hususunda segmentindeki telefonlarla yarışır.
yanlış anladıysam düzelt lütfen...Telefonu almayı düşünüyordum fakat senin incelemenden sonra soğudum doğrusu,neden?Telefonda fotoğraf kalitesi,bildirim sesleri,müzik sesleri benim için ön planda.Dış metal kasanın nikelajının ve kameranın nikelajının kolay yıpranması da başka önemli kötü bir detay... Sanırım yine Samsung'a yöneleceğiz istemeye istemeye..:hammer:
neyse son olarak bence gidin telefonu bi teknosada felan görün ondan sonra karar verin ve multimedya deneyimi açısından bence samsung vasat htc ye yönelmenizi tavsiye ediyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -
bence xperia sp f/p olarak geri bir telefon şahsen ben bu cihazı alırsam 2 sene kullanacağım ama 3 yılı çıkarması size bağlı mesela 3 yıl sonraki oyunu ultrada oynatmaz belki ama daha düşük seviyelerde oynatabilir şunuda söyliyim 3yıl gidecek telefon aklıma sadece iphone geliyor baksanıza iphone 4 hala iyi bir telefon sayılır yani şimdi bi 5s alsanız her türlü 3 yıl götürür neyse sonuç olarak bence optimus g daha çok götürürŞu an 1300 tl verip bu telefonu alsam en az 3 sene idare eder mi?
ilk adroid telfonum olacak kaç aydan beri ha aldım ha alacam bi türlü kesin karar veremedim. Tasarım olarak düşündüğümde Xperia SP mükemmel bence, ancak optimus g performans olarak üst düzey gibi duruyor, hiç android telefonum olmadığı için ne kadar oyun oynarım ne yaparım bilmiyorum xperia sp 1149 tl - lg optimus g 1299 tl
3 sene idare etmesi de önemli hangisini alayım?