bazı internet siteleri neden yavaş işliyor?

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
arkadaşlar youtube facebook twitter gibi dev internet siteleri iyi işliyor. iyi açılıyor. ama bazı internet sitelerinin akıcılığında sorun var. hem yavaş işiyor hemde insanın uykusunu getiriyor nedir anlamadım. akıcılık yok. bu arada crome kullanıyorum en güncel verisiyonu. :((
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana bu konuda birisi yardımcı olsun internet hızım 100 mps. ping 18 19 arasında sorun yok. ama bazı internet siteleri aşağı indirirken imleci kendini güncellemesi zaman alıyor. yani günde ortalama 30 40 internet sitesine giriyorsam eğer 10 tanesinin akıcılığında sorun var.

Son düzenleme:

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,345
server kaynaklı,çıkış hız limitleri sınırlı veya yoğunluk kaynaklı olma ihtimali yüksek
serverin,sitenin,formun yöneticileride umursamıyor,site hakkında güncellemeler yapmadıysa,yapmıyorsa
yapacak şey yok,eğer bulabiliyorsan takıldığın sitenin alternatifine bak,
site forum sahiplerine,ilgilenecek kimse varsa,mesaj atıp sor.
senin sistemin,bağlantılarınla ilgili değil,bunu biliyorsun zaten

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
açıkcası sitenin alternatifi yok. rusya kanallı site.
server kaynaklı,çıkış hız limitleri sınırlı veya yoğunluk kaynaklı olma ihtimali yüksek
serverin,sitenin,formun yöneticileride umursamıyor,site hakkında güncellemeler yapmadıysa,yapmıyorsa
yapacak şey yok,eğer bulabiliyorsan takıldığın sitenin alternatifine bak,
site forum sahiplerine,ilgilenecek kimse varsa,mesaj atıp sor.
senin sistemin,bağlantılarınla ilgili değil,bunu biliyorsun zaten

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,345
rus kanallarını spor hakkında kitap,teknik bulma amaçlı çok takılıyorum,şu sıralar pek girmiyorum ama indirme yaparken sıkıntı yaşamadım,ama şuda var savaş sebebiyle internet bağlantılarında sıkıntı olabilir,eğerki avrupa üzerinden Türkiyeye bağlantı yapılıyorsa,buda olasılık dahilinde