Umarım şakadır?Enes.wtp adında technopatta bir süper moderatör var. Sayın Enes.wtf kapak fotoğrafınız dahi aynı bu sizi şüpheli yapar.
Adam heryere Yürekli gözler bırakıyor.
Maalesef sjsjsjsjsnUmarım şakadır?![]()
?Adam heryere Yürekli gözler bırakıyor.Bu işin sonu hayrola
ben DA'da varım bu pp'yi 100000000000000 kişi kullanıyordur zaten pp'nin sahibini 1 yıldan uzun süredir takip ediyorum. ? ? ? ? yokum yani.Maalesef sjsjsjsjsn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sayın Vectorrr şüphelisiniz sjsjsjsj
Arkadaşlar sorgulamaya devam edin ???ben DA'da varım bu pp'yi 100000000000000 kişi kullanıyordur zaten pp'nin sahibini 1 yıldan uzun süredir takip ediyorum. ? ? ? ? yokum yani.
Oha dedim yav, bu ne?O Forum kadar saçma bir forum yok. Sırf herkesden farklı birşey önerdim diye 7 yıl ban attılar. Yazık kafalarına
Öyle görünüyor.DC: Adam toplayıp mesaj yağmuru tutarak üstüne gelecekler galiba. Uzun zamandır cevap veren yok.
Anladım abi. Modun açıklamasından sonra Technopat'ı tartışmak bile zaman kaybı.
Başkası yazım hatası yaparsa da ban yiyorsunuz hocam. %100 gerçek ve bende inanmamıştım. Ama bu banı bende şok olarak yemiştim.Oha dedim yav, bu ne?
Ne yani farklı bir öneride bulunduğun için 7 yıl ban mı attılar?
Hayretler içindeyim!
Ben de anlamış değilim.Oha dedim yav, bu ne?
Ne yani farklı bir öneride bulunduğun için 7 yıl ban mı attılar?
Hayretler içindeyim!
Alıntı yapmadım direk kendim yazdımBaşkası yazım hatası yaparsa da ban yiyorsunuz hocam. %100 gerçek ve bende inanmamıştım. Ama bu banı bende şok olarak yemiştim.
Cidden merak ettim ne önerdin? PSU önerisine diş macunu filan mı önerdim yoksa termal macun yerine motor yağı filan mı?O Forum kadar saçma bir forum yok. Sırf herkesden farklı birşey önerdim diye 7 yıl ban attılar. Yazık kafalarına
Adam ekran kartı önerisi istemiş millet 1050 TI felan önerdi bende dedim bütçen ne kadar ? 2.Elden 750 TI bakabilirsin diye cevap yazdımCidden merak ettim ne önerdin? PSU önerisine diş macunu filan mı önerdim yoksa termal macun yerine motor yağı filan mı?
Onların daha çok üyesi olsa bile (Eğer daha fazla varsa), onların ve donanım arşivi forumun kalitesini toplayıp 2 ile çarptıktan sonra bir de 8 ile çarpsak yine de bu forumun kalitesine ulaşamaz.Beyler kavgaya çağıralım Technopatı kimin daha çok üyesi var?
Dibine kadar haklısın...Onların daha çok üyesi olsa bile (Eğer daha fazla varsa), onların ve donanım arşivi forumun kalitesini toplayıp 2 ile çarptıktan sonra bir de 8 ile çarpsak yine de bu forumun kalitesine ulaşamaz.
ya 960 filan desen neyse derdim de 7 yıl da fazla yani ben de rx 590'a 1070 gibi diyen 10K mesajı filan olan üyeler gördüm no problem.Adam ekran kartı önerisi istemiş millet 1050 TI felan önerdi bende dedim bütçen ne kadar ? 2.Elden 750 TI bakabilirsin diye cevap yazdım
Bence Onların üyeleri o kadar bıkmış ki, burada Kendi sitelerine söverler hhahahhahaBeyler kavgaya çağıralım Technopatı kimin daha çok üyesi var?
Bazı iyi üyeleri de var. (İslama ve padişahlara küfür edenler dışında) ama modları berbat hocam.Technopat'ta da aktif olan birisi olarak (buradaki kadar aktif değil) gerçekten ama gerçekten bazı üyeler ve bazı moderatörler (enes.wtp'yi bilmiyorum) çok sorunlu. Adam hayatı pahasına Rampage, Gamepower ve diğer ürünleri önermiyor. Ya bir modelde sıkıntı yaşadın diye ne diye tüm markayı karalarsın be değişik. Ama bir güzel yanı daha var gerçekten kaliteli üyeler ve modlar da var o yüzden hala arada bi kullanıyorum orayı. Bir ara sırf kendi fikriyle çelişiyor diye üyeler banlıyordu belli başlı modlar şimdi isim vermeyeyim. Recep Baltaş'ta saygısız bi insan sürekli insanların isteklerine karşı çıkıyor biri W7 mi istedi milattan önce kalma sistemi niye kullanıyorsun W10 al diyor tamam ateist veya deistsin anladık ama arkadaşım bunu da dinlere saygısızlık göstererek belli etme lütfen ya. O saçma kurallarından hiç bahsetmiyorum bahsettik mi işin işinden çıkamayız çünkü![]()
Ben suçumun olduğunu düşünmüyorum çünkü ben belki adamın bütçesi kısıktır gibisinden hareket ettim.ya 960 filan desen neyse derdim de 7 yıl da fazla yani ben de rx 590'a 1070 gibi diyen 10K mesajı filan olan üyeler gördüm no problem.?
![]()