- Konuyu başlatan
hasanmerkit
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 513
Technopat'ın bu özelliğinden çok şikayet ediliyor. Kullanıcı gizliliği için tarihler bile sansürlendi.
Technopata ilk girdiğimde kuralları okudum ve hazırlıklı girdim. İlk 2 saat ban yemedim. Hakkımda yeni katılan ama ban yemeyen diye konu açtılar sjajajanTechnopat'ın bu özelliğinden çok şikayet ediliyor. Kullanıcı gizliliği için tarihler bile sansürlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 101022
Etrafımdaki insanların korkarak siteyi kullandıklarını görüyorum. Bu yüzden de onlara darbem oldu bu konu. İnsanlara çöp gibi davranmanın bedeli ağırdır.(Gerçekte) Nefret ettiğiniz bir siteyi, bu kadar konuşmaya değmez; sizi mutlu edecek ve size bir şeyler katacak daha değerli şeylerle ilgilenin, naçizane tavsiyem.
Uzun zamandır cevap vermiyor. Hakaretten burada ban yemiş olabilirler. Eee hep onlar mı ban atacak?Technopat'ta yazım kurallarına uymayan banlanıyor değil mi
@enes.wtp
Uzun zamandır cevap vermiyor. Hakaretten burada ban yemiş olabilirler.
Onlar da insan, yaptıkları bu hataları konuşmuyoruz başka şeyleri konuşuyoruz.
o bakış açısına göre banlananlarda(küfür dışı) insanOnlar da insan, yaptıkları bu hataları konuşmuyoruz başka şeyleri konuşuyoruz.
2027'ye kadar banım varSizinki de bişey mi? Benim 2023'e kadar banım var.
Vallaha ben uygunsuz üslup içeren bir mesaj yazdım, 6 ay uyarı aldım. Dediğinize göre düşünürsem herhalde uyarıyı veren moderatör insaflıymış.o bakış açısına göre banlananlarda(küfür dışı) insan
Havan kime kaaaarşiiim 2119 a kadar banım varSizinki de bişey mi? Benim 2023'e kadar banım var.
Kapışalım mı? 2119 a kadar2027'ye kadar banım var
Evet @Sfatihmehmed adlı arkadasimiz torununa bir technopat hesabı miras bıraktı ?Havan kime kaaaarşiiim 2119 a kadar banım var
Asdfhj ama torunuma değil torunumun çocuğuna aile mirası????Evet @Sfatihmehmed adlı arkadasimiz torununa bir technopat hesabı miras bıraktı ?
Asdfhj ama torunuma değil torunumun çocuğuna aile mirası????