Sınav senesi aşık olmak

uguruzun550

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sınıftan bir kız kankam var kız, çok samimi bir insan bana karşı bende ona karşı arkadaş grubunda tek bir erkek benim ama hepsi ile konuşuyorum ve hepside çok iyi insanlar fakat bir tane kız kankamdan şu son zamanlarda hoşlanmaya başladım lise 4'üm şu an sınav olarak konularımın çoğu bitti yeterli bir düzeydeyim şu an fakat bazen aklıma geliyor yazmak mola saatlerimde yazıyorum eskiden erken cevap verirken son zamanlarda geç cevap vermeye başladı benim bir arkadaşım o çocuk ona yazıyor bende kızla bir şeyim olmadığı için bir şey demiyorum doğal olarak kızda onu kırmamak için cevap veriyor fakat bu sefer erkek gururu derler ya arkadaşlar bigün okulda hiç konuşmadım sadece test çözdüm işte konuşalım falan diyor bense işim var falan dedim o gün bana sordu sende bir şeyler var anlat dedi bende olmadığını söyledim sonra zil çaldı eve giderken bana yazmıştı morelin bozuk belli eskisi gibi değildin bugün diye de bende bir şey olmadığını söyledim ama sonrasında farklı sohbet açarak güldürdüm arkadaşlar yani bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum kızı seviyorum yazın senle gezelim diyor yazın engelleme beni gibi şakalar yapıyor fakat 60 gün sonra sınavım var yapıcağıma inanıyorum 75-80TYT geliyor 50-55 de AYT geliyor sınava kadar yükseltirim az buçuk hedefim EA da ilk 10k fakat bu durum beni bir tık düşündürüyor çok saf seven bir insanımdır kendimi soğutmaya çalıştım olmadı yan yana oturuyoruz hemen sınıfta ne yapmalıyım sizce.