SDN Waymo, filosuna binlerce yeni robotaksi ekliyor!

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
674
Alphabet çatısı altında faaliyet gösteren otonom sürüş şirketi Waymo, robotaksi operasyonlarını genişletme kararı aldı. Şirket, halihazırda hizmette olan 1.500 adet Jaguar I-PACE modelinden oluşan filosuna; 2026 yılı sonuna kadar 2.000 yeni aracı daha dahil edecek. Waymo, filosuna binlerce yeni robotaksi ekleyecek Bu hamleyle birlikte Waymo’nun tamamen sürücüsüz çalışan robotaksi filosu %130 oranında büyüyerek toplamda 3.500 […]

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,008
Ya araçları bari robotlar sürmeseydi bir zevkimiz vardı; Onuda robotlar elimizden alacaklar…

cemil4

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Ya araçları bari robotlar sürmeseydi bir zevkimiz vardı; Onuda robotlar elimizden alacaklar…
Sarı taksi kullandığım her 3 yolculuktan 1 inde mutlaka sorun yaşadım
Yol seçme, yolcu seçme, extra ücret talep etme ne ararsan var
Sarı taksiye binecegine robotaksiye binerim

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,008
Sarı taksi kullandığım her 3 yolculuktan 1 inde mutlaka sorun yaşadım
Yol seçme, yolcu seçme, extra ücret talep etme ne ararsan var
Sarı taksiye binecegine robotaksiye binerim
Sen taksiye binersinde
Ben arabama nasıl binecem ?

İki açıdan birinde yanlış

cemil4

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Yaşantımız bilim kurgu filmlerine döndüğünde göreceksiniz âlâkasını.
İnsana temas etme, yani sosyalleşme , duygu yoksunluğu ile ilgili hususları kast ediyorsanız evet bu dediğiniz kısmen doğru ve katılıyorum ancak katılmadığı pek çok yönü de var
Binek olarak attan vazgeçip demir yığınına binmiş olmak da bu hissiyat noktasında hemen aynı şeyi sunuyor bize
Diğer bir yani ise benim ifade ettiğim olaydaki sarı taksi mevzusu
Bir insanla temasım sarı taksi şoförü ile olan temasim gibi olacaksa hiç olmamasını tercih ediyorum o kadar
Sosyallesebilecegim sevdiğim insanlarla kaliteli vakit geçirebileceğimi ortamların olmasını elbette ki isterim

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,008
Otonom sürüş ile çalışıyor sizin otomobilinizle ne alakası var
Kardeşim bir insanın yaşamayı sevmesi ve sevdiği şeyleri yapması lazım otonom dediğin şey insanların yerini alıp araba sürecek…

Kendim araba sürmeyi çok seviyorum ama bu otonom robotlar araçlarda benim sevdiğim birşeyi elimden alacaklar…

Sadece sevdikleri yanında olsun yeter ile olmuyor.Mutsuz bir insan sevdiklerini de mutlu edemez…

Her alanda otonom bu robotlar sevdiğimiz herşeyi elimizden almaya başladı yakında ülkeleri yönetmeye başladıklarında onlar insan bizde robot gibi yaşadığımızda anlarsın

cemil4

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Kardeşim bir insanın yaşamayı sevmesi ve sevdiği şeyleri yapması lazım otonom dediğin şey insanların yerini alıp araba sürecek…

Kendim araba sürmeyi çok seviyorum ama bu otonom robotlar araçlarda benim sevdiğim birşeyi elimden alacaklar…

Sadece sevdikleri yanında olsun yeter ile olmuyor.Mutsuz bir insan sevdiklerini de mutlu edemez…

Her alanda otonom bu robotlar sevdiğimiz herşeyi elimizden almaya başladı yakında ülkeleri yönetmeye başladıklarında onlar insan bizde robot gibi yaşadığımızda anlarsın
Konu kendi aracinizdan bahsetmiyor ve ben de kendi aracimdan bahsetmedim
Taksilerden bahsediyor
Elbette ki otomobille çok ilgili olan insanlar var ve araç kullanmak pek çok insan için zevkli olabiliyor
Ancak haberde bahsedilen taksiler
Bireysel otomobiller değil

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,008
Konu kendi aracinizdan bahsetmiyor ve ben de kendi aracimdan bahsetmedim
Taksilerden bahsediyor
Elbette ki otomobille çok ilgili olan insanlar var ve araç kullanmak pek çok insan için zevkli olabiliyor
Ancak haberde bahsedilen taksiler
Bireysel otomobiller değil
Arkadaşım bak anlamıyorsun ben Türkçe konuşuyorum; bugün TAKSİLERDE yarın BİNEKLERDE taksiler üzerinde DENEME YAPACAKLAR.

cemil4

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşım bak anlamıyorsun ben Türkçe konuşuyorum; bugün TAKSİLERDE yarın BİNEKLERDE taksiler üzerinde DENEME YAPACAKLAR.
Bu söylediğiniz sizin varsayiminizdan ibaret
Motor sporlarının yapıldığı bir dünyada binek otomobili yasaklamak pek olası değil

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,008
Bu söylediğiniz sizin varsayiminizdan ibaret
Motor sporlarının yapıldığı bir dünyada binek otomobili yasaklamak pek olası değil
yasaklanma yok varsayım da değil 2008 yılıda tesla’da bir varsayımdı… Şimdi gerçek oldu