yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
Otomatik nasıl oluyor @Romantic? Senin yerine mi yazıyor nedir?
Otomatik nasıl oluyor @Romantic? Senin yerine mi yazıyor nedir?
eheuheu:thumbup:Yok hayır yanlışlarını gördüklerimi anında uyarma psikolojisi de diyebiliriz buna :laugh:
Konunu açılma sebebi kargo ücreti olmaması. bi yanlışınız olmasın? pesimist 5 kuruş vermeden cd'yi almış. sizden veren oldu mu?
Bu arada büyük merakım olan bu konuya da girip Pardus'un neyi başardığını öğrenmiş oldum. Ya da başarmaya çalıştığını...
Helal olsun valla.
Windows da bize bedavaya verse ya.![]()
ya kargo beklenir mi
internetten indirdim ben 1.5 saatte sonra cd ye yaktım (abayı değil)
bende aldım bilim teknik'iOnu bizde yaptık ama elimizde bir tanede orijinal baskılı cd olsun istedik.
Hatta ben hem kargoyla aldım hemde Bilim ve Teknik dergisiyle birlikte aldım, iki tane orijinal baskılı cd'im oldu.
Şimdi de dergiyi okuyordum.
Öncelikle Pardus cd gönder projesi yeni başladı.Ben aynı gün Pardus ve Ubuntu siparişi verdim. Nasıl olduysa yine aynı günde Ubuntu Hollanda'dan ücretsiz, Pardus İstanbul'dan ücretli geldi.![]()
Ubuntu bütün driverları tanıyor.Pardus maalesef.
Öncelikle Pardus cd gönder projesi yeni başladı.
Ve ilk önce talep aldılar göndermeye sonradan başladılar. Siz büyük ihtimalle talep zamanında sipariş verdiğiniz için çok beklediniz.
Yine aynı şekilde Ubuntu tüm dünyada kullanılan ve bir çok kurum tarafından da desteklenen bir yapıya sahip, yani hem kullanıcısı, hem geliştiricisi hem maddi, manevi destekçisi çok.
Bunlara karşın Pardus Türk kullanıcıların istekleri ön planda tutularak, Türkiye'de kendine özgü bir şekilde geliştiriliyor. Linux dünyasında Pardus'un yenilikleri konuşuluyor.
Olur, yakında Pardus'ta bedavaya gelir.
Dünyada yüz binlerce donanım olacağı için hiç kimse, hiç bir işletim sistemi tüm donanımları tanımak için %100 garanti veremez. Ancak mümkün olduğunca, en çoğunu kurulumda tanımaya çalışırlar.
Sizin görüşünüzün aksine dünyada yapılan Pardus incelemelerinde Pardus'u sürekli tüm donanımlarımı tanıdı diye övüyorlar hatta başka Linux dağıtımlarında tanınmayan donanımlarını Pardus'un tanıdığını söylüyorlar.
Birde bilmelisiniz ki herhangi bir Linux için yazılmış bir sürücünüz varsa geriye bir iki tık yapmak kalıyor. Windows'ta sürücü yüklemek için uğraştıklarınızın yanında bu hiçbir şey.
Bu kadar yazdım bende Ubuntu'ya yereyim. Kendisi çok başarılı olmasına rağmen, kurulum bittikten hemen sonra Ubuntu ile film izleyemez, müzik dinleyemezsiniz, çünkü hiçbir kodek yüklü gelmez, ayrıca yüklemek zorundasınızdır oysa Pardus'ta bilinen tüm kodekler yüklü gelir.
Ya aslında aynı mesaja iki cevap değildi, iki mesaja, iki farklı ileti göndererek ayrı ayrı cevap vermiştim, sonra yöneticiler mesajlarımı birleştirmiş, birleştirirken mesajımın içindeki alıntı metinlerinin ikisine de tek mesaj koymuş. Şimdi düzelttim.Aynı mesaja iki cevap bana iki sonlu dizi,filmleri hatırlattı![]()
Evet. Teslimatta ücreti ödüyorsun.Kargo ücretini ürün gelince mi veriyoruz?