Tebrikler PARDUS, Başardın !..

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kaan kural'ın dediği gibi ohohoho :D bu kadar bekleyeceğime internetten çekerim daha iyi :)

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dağıtıma başlandığı gün sipariş verdim hala yok seneye yeni pardus la gelicek heralde :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Galiba çok fazla talep var. Çünkü herkes orijinal cd istiyor. Sanki bizim indirdiğimiz korsan :D

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Netten indirsek ne olur? Kargoyla gelenin özelliği nedir?Hiç denemedim ama denemk isiyorum.

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ki kargodan gelen cd'lerin bazıları bozuk diye haberler alıyorum
çok yazık

imset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

imset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlık mesajımı okursan senin gibiler için açtım zaten bu konuyu. Hala saçmalamaya devam ediyorsunuz. Adamlar yaptı işte, tebrik edin.

Saçmalama konusu biraz avam ifadesi olmadımı arkadaşın söylediği konuya bende şahidim 10 dk kadar önce Pardusa üye oldum ve CD istedim bu ne gayri ciddilikki ilgili sayfada hala Kargo Ücretinden bahsediliyor madem kargo ücreti yok o zaman bu ifade niye hala sayfada duruyor SDN ci kardeşlerimiz yazdıklarında biraz daha saygılı olurlarsa seviniriz o kargo ücreti ifadesi orada hala dururken kim bilsin ücretsiz gönderim olduğunu

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bütün yorumları okumadan sağa sola laf atıyorsunuz. Pardus'un sitesinde aynen belirtildiği gibi 2.36 TL kargo bedeli alınıyor. Cd için sizden hiçbir bedel alınmıyor. Pardus'ta emeği geçenlerin işlerini gerçekten ciddiye aldıkları ortada.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Saçmalama konusu biraz avam ifadesi olmadımı arkadaşın söylediği konuya bende şahidim 10 dk kadar önce Pardusa üye oldum ve CD istedim bu ne gayri ciddilikki ilgili sayfada hala Kargo Ücretinden bahsediliyor madem kargo ücreti yok o zaman bu ifade niye hala sayfada duruyor SDN ci kardeşlerimiz yazdıklarında biraz daha saygılı olurlarsa seviniriz o kargo ücreti ifadesi orada hala dururken kim bilsin ücretsiz gönderim olduğunu

@imset bütün yorumları biraz sakin kafayla okursanız bizim de bu konuyu tartıştığımızı ve kargo şirketinin bir hatası olduğu görüşüne vardığımızı görürsünüz.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar bu cd den 4 gün önce bende sipariş ettim...Fakat mailime ne bir kargo şifresi geldi ne de başka birşey...Acaba ne zaman gelir bunlar...Alan arkadaşlar sizin kargo kaç günde geldi :???

Cybernetic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kargo ucreti en fazla 5 liradır bunun icin yaygara cıkarmaya ne gerek var? :P

ucretsiz CD yolluyolar size. bedavacılar sizi :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Konunu açılma sebebi kargo ücreti olmaması. bi yanlışınız olmasın? pesimist 5 kuruş vermeden cd'yi almış. sizden veren oldu mu?

Bu arada büyük merakım olan bu konuya da girip Pardus'un neyi başardığını öğrenmiş oldum. Ya da başarmaya çalıştığını...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben BT'den almıştım. Pardus'uda kurucam fakat diski bölemedim henüz vista'da. Acaba yüklerkenki pardus bölümlemesiyle yapsam bilgilerimi kaybedermiyim?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben BT'den almıştım. Pardus'uda kurucam fakat diski bölemedim henüz vista'da. Acaba yüklerkenki pardus bölümlemesiyle yapsam bilgilerimi kaybedermiyim?

Sorularınız için yeni başlıklar açarsanız daha fazla yardım alabilirsiniz.