KOLORTA_RANGER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
anlaşıldı benim cdye kavuşmama daha çok var 
Galiba çok fazla talep var. Çünkü herkes orijinal cd istiyor. Sanki bizim indirdiğimiz korsan![]()
Netten indirsek ne olur? Kargoyla gelenin özelliği nedir?Hiç denemedim ama denemk isiyorum.
iyi de pardusun sitesinde hala kargo bedelınden bahsediliyor linkde burda
CD Gönderimi İlkeleri - Özgürlük için...
Başlık mesajımı okursan senin gibiler için açtım zaten bu konuyu. Hala saçmalamaya devam ediyorsunuz. Adamlar yaptı işte, tebrik edin.
Ücretsiz nasıl gönderiyorlar ki? Kim karşılıyor masrafları?
Bir de bu var.
Saçmalama konusu biraz avam ifadesi olmadımı arkadaşın söylediği konuya bende şahidim 10 dk kadar önce Pardusa üye oldum ve CD istedim bu ne gayri ciddilikki ilgili sayfada hala Kargo Ücretinden bahsediliyor madem kargo ücreti yok o zaman bu ifade niye hala sayfada duruyor SDN ci kardeşlerimiz yazdıklarında biraz daha saygılı olurlarsa seviniriz o kargo ücreti ifadesi orada hala dururken kim bilsin ücretsiz gönderim olduğunu
2.5 TL kargo ücretikargo ucreti en fazla 5 liradır bunun icin yaygara cıkarmaya ne gerek var?
ucretsiz CD yolluyolar size. bedavacılar sizi![]()
2.5 TL kargo ücreti
Ben BT'den almıştım. Pardus'uda kurucam fakat diski bölemedim henüz vista'da. Acaba yüklerkenki pardus bölümlemesiyle yapsam bilgilerimi kaybedermiyim?
2.5 TL kargo ücreti
yok .İso'm benimSorularınız için yeni başlıklar açarsanız daha fazla yardım alabilirsiniz.
yok .İso'm benimşimdi meşgulum ondan şettirdim :devil2: bitsin magic geliyorum başlığa