Tebrikler PARDUS, Başardın !..

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bakalım benden para alacaklar mı, kargonun durumuna baktığım da teslim edilmek üzere yazıyor. Sonucu yazarım buraya :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Pardus CD'leri Adresinizde!

17 Temmuz, Cuma
Pardus 2009 CD'lerini sadece kargo ücretini ödeyerek edinebileceksiniz. Bu yeni projeye ilişkin ayrıntılara topluluk portalımız olan Özgürlükİçin üstünden ulaşabilirsiniz.

Pardus 2009 sürümü, yarın akşam saatlerinde kullanıcılarımızla buluşacak. Yarın, Pardus 2009'un duyurulduğu akşam saatlerinde, Özgürlükiçin'de de bazı güzel sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sürprizlerimizin ilki: CD Gönder

Bu yeni bileşenimizle isteyen herkes özel baskılı Pardus 2009 CD'sine sahip olabilecek. Bunun için tek yapmanız gereken, yakında hizmete girecek olan Pardus CD'si İstek Formu'nu doldurmak.
İstek formunu doldurduktan sonra e-posta adresinize, bilgilerinizi onaylamanız için bir e-posta gönderilecek. Gönderilen e-postada bulunan onay linkine tıkladıktan sonra CD'niz makul bir süre içinde kargoya verilecek. Kargonuza ait takip numarası daha sonra e-posta adresinize gönderilecek. Bu sayede kargonuzun nerede olduğunu an be an takip edebileceksiniz.
CD'ler kargoya "alıcı ödemeli" olarak verilecek. Böylece uygun bir kargo ücreti dışında CD temini için hiçbir ücret ödemeyeceksiniz. CD'nin size en ucuz şekilde ulaşması için kargo firmalarıyla görüşmemiz sürüyor.
CD Gönder projesiyle birlikte özellikle kotalı İnternet kullanıcıları ve ilgililer Pardus CD'lerine daha kısa süre içinde ulaşacak. Bu kapsamda dağıtılan CD'ler, Pardus 2009'un Türkçe kurulum CD'leri olacak.
Sürümün çıkmasının ardından, CD istek formuna Özgürlükiçin ve Pardus Projesi'nin ana sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu nedir Peki :D

Bu senin diğer yorumları okumayıp direkt olarak cevap verdiğin anlamına geliyor.

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Linux ücretsiz ancak şirket bazında korkunç paralar istiyorlar. Örnek bir redhat sürümü almak için deli para ödemeniz gerekiyor. Nerede kaldı Linuxun ücretsizliği veta ucuzluğu.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Burada redhat'tan bahsetmiyoruz, Pardus'tan bahsediyoruz. Ve ne bazında kullanırsan kullan Pardus ücretsiz. İşte burada linux'un ücretsizliği...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bizim millete de iyilik yaranmıyor. Adamlar kapına kadar pardus cd si gönderiyor gene yaranılmıyor. Bir tebrik bir teşekkürü çok görmeyelim.
Kim ne derse desin ne kullanırsa kullansın, Pardus'u geliştiren ekibe ve Pardus CD projesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.

systemengineer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar herkezi pardusun resmi sitesinde yazdıkları açıklamaları okumalarını tavsiye ediyorum

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
Linux ücretsiz ancak şirket bazında korkunç paralar istiyorlar. Örnek bir redhat sürümü almak için deli para ödemeniz gerekiyor. Nerede kaldı Linuxun ücretsizliği veta ucuzluğu.
Evet Linux ücretsiz veta ucuzdur. RedHat firması, e-posta, web sunucu gibi hizmetlerin kurulumu, bakımı, onarımı ve teknik desteği için ücret talep ediyor.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bugün banada geldi arkadaşlar. :) Kargo ücresti bende ödemeyenlerdenim. Her zaman devamını bekleim. Her yeni sürüm çıktığında sadece gönderip göndermeyeceklerini denemek için defalarca Ubuntu istedim. Her seferinde en fazla 3 haftaya kadar ücretsiz Dünya'nın öbür ucundan geldi. Pardus'un para alması çok anlamsız gelmişti bana ancak herşeye rağmen verecektim ücretini. Şimdi bedavaya sahip oldum. Bu hizmeti verenleri kutluyorum.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Birkaç dağıtım denedim ama hiç cd istemedim, istemeyi de düşünmüyorum. Zaten rahat rahat indiriyorum neden onları masrafa sokayım ki???

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Masraf olarak düşünme. Onlar için iyi bir şey bu. Sağlam kullanıcı kitlesini de belirlemiş oluyorlar.

ASIMO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abicim demek ki mng kargo bir güzellik yapmak istedi (o cennet koylarımızı holding bazında mahvettikten sonra) yine de bir teşekkür tebrik boynumuzun borcudur.

bu mesaj pardus altında yazılmıştır.
bu da reklamım:P

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Özgürlükiçin CD Gönder projesi, Pardus kullanmak isteyen herkesin kolayca Pardus CD'si edinmesini amaçlamaktadır. Bu kapsamda sadece 2,36 TL kargo ücretini ödeyerek Pardus 2009 CD'si temin edebilirsiniz.

?

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar dün sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olur bu cdyi eline bu yolla almış olan varsa bi arıza olmadığını söylesin lütfen içim rahat değil o kadar ucuza kapıma kadar gelen işletim sistemi biraz tuhaf geldi :)

Reaksiyon puanı
189
3-5 liranın hesabını da yapıyosunuz ya wallahi helal olsun. Microsoft'dan cd alın o zaman 16$ cd ücreti ek olarak taşıma bedeli ödüyosunuz. ha unutmdan lisans da almanız gerekiyor :D

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3-5 liranın hesabını da yapıyosunuz ya wallahi helal olsun. Microsoft'dan cd alın o zaman 16$ cd ücreti ek olarak taşıma bedeli ödüyosunuz. ha unutmdan lisans da almanız gerekiyor :D

abi ondan demedim ya şaka gibi geldi ondan öle yazdım yanlış anlaşılma olmasın

erdinc_0808

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende şimdi formu dolduracam bazı arkadaşlar ubuntu'da bedava yollanıyor demişler yanlış anlamadıysam ubuntuyu nasıl alırız

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
shipit gibi bişey olacaktı sitesinde orda formu dolduracan 6-10 hafta arasında belelsiz olarak elinde olacak deniyor bende denedim bakalım gelecek mi ?

erdinc_0808

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben o zaman o siteye üye olayım bi ubuntu cd sipariş edeyim hiç kullanmadım merak ediyorum.Pardus okulda kurmustum güzeldi ama kullanmıyorum.Bide ubuntuyu deniyim aldıktan sonra kuracağım.Peki bu ubuntu ücretisz eve teslimmi pardus gibi bi cüzi ücret ödeyecekmiyiz

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adresi eksik vermişler, kargo anca elime geçti. 2,36 TL aldılar benden. Adamlar kapıma kadar getirdiler, o kadarda alsınlar, hakettiler :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bazı arkadaşlar "nasıl bedava yolluyorlar masrafları kim karşılıyor" demiş. Açıklıyorum; masrafları ben karşılıyorum. :D

Evet, şaka değil, hatta sen de karşılıyorsun. Her ay maaşımdan kesilen vergilerden alınan ödenekler karşılıyor kim karşılayacak. :D Tübitak devlet kurumudur ve ödeneğini devletten alır.

Fakat "Ubuntu yapıyor neden Pardus yapmıyor tüü" gibi şeyler söylemek doğru değil. Ubuntu'nun imkanı var, yayılmak için yapıyor. Buna mecbur değiller, Pardus da mecbur değil. Bu açıdan Pardus'u suçlamak doğru değil. Ben her ne kadar bu projenin ulusallık konusuyla alakası olmadığını da düşünsem, proje olarak iyi olmadığı anlamına gelmiyor bu.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Çok güzel bişiy.Özellikle kotalı kullanıcılar için harika bişiy.Ben indirip kurdum ama siparişte verdim cd çok hoşuma gitti.:D.Teşekkürler Pardus ekibi.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
milyon kez niyetlendim ama şu pardus PC'ye yüklemek nasip olmadı.. Hayırlı olsun tebrikler Pardus :) devlet en çok orduya daha sonra Tubitak'a para ayırıyor galiba ondan bu hizmet :)

mbitis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten iso dosyası 700mb ben indirip kurdum ilk çıktığında ve kurulumundan diğer bütün işlemlerine oldukça etkileyici. herşeyi kullanıcı dostu yapmaya çalışmışlar. tebrik ediyorum. ve herkese tavsiye ediyorum. Az bişey kurulum bilgisi olan herkes bilgisayarına kurabilecek kolaylıktta. Tebrikler PARDUS, hakikaten başardın.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kaç gün sürdü gelmesi ben 3 gün önce verdim hala gelmedi

Ben önceden sipariş vermiştim. O zaman daha dağıtıma başlanmamıştı. Kaç günde gelir bilmiyorum. Ama kargoya verilince size mail atıyorlar. Ondan sonra 1-2 gün içinde geliyor.