Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar ceza aslında tam olarak ceza değil. Arkadaşların verdiği adresteki açıklamayı okusaydınız aydınlanacaktınız. Size verilen ceza puanları sizlerin yaptığı bir davranışın yanlış olduğunu gösteren bir uyarıdır. "Yani bakın bunu yapmanız doğru değildir" diye sadece bir uyarıdır. Ceza puanı sistemi ise bu uyarıları dikkate almadığınızda devreye girer. Eğer çok uyarı almışsanız yani ceza puanınız 50 yi geçerse siteden uzaklaştırılırsınız.
Bu arada aldığınız uyarının puanı bir süre sonra yok oluyor, bilginize.

Saygılar

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin mesele baya uzadı aslında ben kırıcı oldum kardeşlerimiz güzel özetlemiş bira hoşgörü biraz hüsnüzan yeterliydi
Sanki link yeterlimidir hayır uzun zaman odatv den fake haberleri ikaz edip kaldırdık
Bizler sadece onlarca konuya alakasız ölüm olür gibi saçma cevaplar yerine araştırıp birşeyler yapmaya çalışıyoruz Atatürk bahsinde bir baktıkki google motorunda ilk sıra hemde aradığımız hemde bizden anlatabiliyormuyum
bu tür uygulamaların gözden geçirilmesinde fayda var gerçek hizmet verenler kırılmamalı gücendirilmemeli bizde biliyoruz 5 puanmış mesele o değil üşenmeden yazılan bir sayfa yazı emeğine yazık

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar,

Forumda 2007'den beri bulunuyorum ve takip ediyorum. Çok fazla yazmasamda gerekli yerlerde, eğer konu hakkında yardım edebilecek düzeye sahipsem katkı sağlamaya çalışıyorum.

Bu katkıyı son zamanlarda Gündem'de açılan http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/211390-bilim-dunyasini-sasirtan-bulus.html konusunda sürdürüyorum. İnsanlar bazı konular hakkında yanlış bilgilendirilmiş ve üstelik doğruya yönelmek istemedikleri için büyük bi yanlışın içindeler. Ben kimseyi bir ideoloji arkasında sürüklemeye çalışmıyorum. Sadece doğru bir şeyi buraya getirip, herkesin bunu görmesini sağlamaya çalışıyorum. Bu doğru, kişisel, taraflı bir doğru değil. Evrensel, tarafsız ve herkesin kabul edebileceği bir doğru. Elbette bunun için de doğru anlaşılması lazım. Ben de bunu sağlamaya çalışıyorum.

Ancak bu bölümde mesajlar yönetici onayına gittiği için işler biraz zorlaşıyor. Cevaplar gecikebiliyor. Bunları forumdaki diğer üyeler bildiği için bir sorun yok. Ancak bu mesajların bekletilmesi sebebiyle sorunlar doğabiliyor.

Bu bölümde yazdığım mesajlarımda bazen ağır bir üslub kullansam da (ki bunu savunuyorum) kimsenin kişisel düşüncelerine saldırmıyorum ve genel olarak kurallara uyuyorum. Sadece, doğru bilgiyi sunuyorum. (Eğer bu bilgilerin yanlışlığını savunan varsa elbette yazabilir.) Buna rağmen mesajlarımın bekletilmesi beni düşündürüyor.

Eğer yöneticilik yapılacaksa, belli doğrultularda değil; herkese aynı uzaklıkta ve seviyede yapılmalıdır.

Sadece ufak bi öneridir.

Saygılar...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sevgili majeste.

Amacının ne olduğunu, ne kadar medeni olarak düşündüğünü biliyorum. Ama belirtmem gerekiyor ki, gündem bölümünde sadece Süper Modların yetkisi yok. Eğer mesajların değiştirilmeden onaylanıyorsa, bence bu sorun değil. Çünkü bizler de insanız ve SDN dışında da hayatımız var. Mesela kendimden örnek verecek olursam, Cuma gününden beri görevimi aktif olarak yapamadım.

Dediğim gibi, eğer sorun gecikme ise bunu anlayışla karşılamanı bekliyorum..

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Süper modlar mavidir, yeşil vadinin yeşilliği ottur.
Rica etsem, ne söylemek istediğini belirtir mlsin?Bu şekilde yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursun..

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sayın by efsane,

Sizin tarafsızlığınızı ve yaklaşımınızı tahmin edebiliyorum. Böyle bir duruma sebep olmayacağınızı düşünüyorum. Elbette görev yapılmayabilir, her an herkes burada mesaj onaylamak için beklemeyecektir. Ancak benim mesajımın üstüne 3-4 mesaj onaylanır da benimki bekletirse maalesef bunları düşünürüm.

Şunu belirtmek istiyorum ki, düşünceleri, bilgiyi, fikri engellemek sadece kısa bir süre için işe yarar. Eninde sonunda o, eğer doğruysa, bir şekilde açıkça reddedilemeyecek ölçüde anlaşılacaktır. Bu durumda bu yasakçı, sansürcü zihniyetin yüzünün kızarmaması adına, şimdiden böyle işleri yapmamalarını ve düşünceye tarafsız bir şekilde önem vermelerini öneriyorum.

Eğer bir itirazları varsa, hemen altına yazabilirler. Bu hakları da her zaman vardır. Ancak eğer o düşünceyi, bilgiyi, fikri engelliyorlarsa bu sadece ondan korktuklarını ve baş edemeyeceklerini düşündükleri için hızlı bir şekilde kurtulmaya çalıştıklarını gösterir. Ben SDN'de hiçbir yöneticinin bu konumda olduğunu düşünmüyorum. Umarım yanılmam.

Teşekkürler.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Majeste,

Ne kadar fikrine katılmasam da, emin olabilirsin ki saygı duyuyorum.. Aramızda çok yeni moderatörler de var. Ve bu moderatörler bazı konuları daha tecrübelilere pas atabiliyorlar. Ve gecikme bu esnada oluyor.

Biz tüm düşüncelere saygılı olmaya çalışıyoruz. Çünkü Türkiye geniş bir ülke. Her kesiminden insana hitap ediyoruz biz. Saygı çerçevesinde olduğu sürece her türlü düşünce savunulabilir, tartışılabilir.

Biz yönetim olarak her düşünceye eşit olarak bakıyor, elimizden geldiğince tarafsız olmaya çalışıyoruz.

Bunu yapmaya çalışırken bir yanlışımız oluyorsa affediniz lütfen..

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Moderatörler en doğrusunu yapıyorlar, ki bence sana fazla bile sabrediyorlar. Evrim ve ateistlik gibi düşüncelerini forumda yaymaya çalışıp ortalığı karıştıran bir insanın sonra da sansür uyguluyorsunuz demesi biraz abes oluyor. SDN, bu görüşler için propaganda alanı mı?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
burası forum alanı her turlu konu tartısılır fıkır beyan edilir,konu kilitlemeye veya konulardaki mesaj bekletilerek o konuyu iptal edemez boyle olcaksa bızım forumda ne ısımız var.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
burası forum alanı her turlu konu tartısılır fıkır beyan edilir,konu kilitlemeye veya konulardaki mesaj bekletilerek o konuyu iptal edemez boyle olcaksa bızım forumda ne ısımız var.
Sanırım konuyu okumadınız.@y. ates Majeste moderatör değil. Bu konu ikili tartışmalar için değil, Süper Moderatörlerimiz hakkında fikirlerinizi belirtmeniz için açılmıştır. Lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sayın by efsane,

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Ben de bu şekilde düşündüğünüzü biliyordum. Elbette herkes, her konuda anlaşmak, aynı şeyi paylaşmak ve kabul etmek zorunda değil. Önemli olan fikirlerin paylaşımı, tartışmalar, mantıklı düşünmelerdir. Bende forumu böyle bir ortam görerek, doğru bildiğimi, buraya taşıyorum.

Umarım diğer (bana cevap sayılabilecek) cevapların onaylanıp, benim (onlara cevap olabilecek) cevaplarımın yayınlanmaması sadece yetkisizlik sebebiyledir. Aksinin, yani bi düşünceyi, bilgiyi engellemenin olmayacağını umuyorum.

Saygılarımla.

Moderatörler en doğrusunu yapıyorlar, ki bence sana fazla bile sabrediyorlar. Evrim ve ateistlik gibi düşüncelerini forumda yaymaya çalışıp ortalığı karıştıran bir insanın sonra da sansür uyguluyorsunuz demesi biraz abes oluyor. SDN, bu görüşler için propaganda alanı mı?

Ortalığı karıştırmak isteyenin kim olduğu bu mesajdan görünüyor. Sorun şu ki, ortalığı karıştırmak adına, anlattıklarım öğrenilmiyor ve hala bilindik şeyler sürdürülerek devam ediliyor. Bunu şöyle göstermek istiyorum.

"Evrim ve ateistlik gibi düşünceler", Bu sözcükleri yazından aldım. Evrimin yanına Ateistliği koyarak (forumda genelde insanların dinci, dindar olduğunu kabul edersek) beni hedefe koymayı planlıyorsun. Bu açık bi ortalığı karıştırma yöntemidir. Zira, evrim ve ateizm alakasızdır. Ben de konuda bu alakasızlığı sonuna kadar göstermeye çalıştım. Tabii anlayana...

"propaganda alanı" bu sözcükler de yine senin yazından... Propaganda kelime anlamıyla birinin, kendi yararına bir topluluğu etkilemek amacıyla kullandığı iletişim biçimidir. Şimdi burada herhangi bir şeyin propagandasını yapmak hoş görünmeyebilir. Dolayısıyla benim propaganda yaptığımı iddia ederek, beni hedefe koyuyor ve yine ortalığı karıştırmak adına bir adım atıyorsun. Ben bu doğru bildiklerimi söyleyerek, zaten gerçek olan bir şeyi, başka bir yerde yazıyorken (diyelim Wikipedia) buraya getirerek kendi çıkarıma/yararıma bir şey gerçekleştirmiyorum. Sadece amacım yanlış bilinenleri düzeltmek.

Eğer sağlıklı ve mantıklı düşünebilirsen, anlaşabileceğimizi umuyorum.

Saygılarımla.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar konuya ve eleştiriye rağmen yönetim hala birşeyler yapmıyorsa bu site dibe vurmayı hakediyor.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar,

Forumda 2007'den beri bulunuyorum ve takip ediyorum. Çok fazla yazmasamda gerekli yerlerde, eğer konu hakkında yardım edebilecek düzeye sahipsem katkı sağlamaya çalışıyorum.

Bu katkıyı son zamanlarda Gündem'de açılan http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/211390-bilim-dunyasini-sasirtan-bulus.html konusunda sürdürüyorum. İnsanlar bazı konular hakkında yanlış bilgilendirilmiş ve üstelik doğruya yönelmek istemedikleri için büyük bi yanlışın içindeler. Ben kimseyi bir ideoloji arkasında sürüklemeye çalışmıyorum. Sadece doğru bir şeyi buraya getirip, herkesin bunu görmesini sağlamaya çalışıyorum. Bu doğru, kişisel, taraflı bir doğru değil. Evrensel, tarafsız ve herkesin kabul edebileceği bir doğru. Elbette bunun için de doğru anlaşılması lazım. Ben de bunu sağlamaya çalışıyorum.

Ancak bu bölümde mesajlar yönetici onayına gittiği için işler biraz zorlaşıyor. Cevaplar gecikebiliyor. Bunları forumdaki diğer üyeler bildiği için bir sorun yok. Ancak bu mesajların bekletilmesi sebebiyle sorunlar doğabiliyor.

Bu bölümde yazdığım mesajlarımda bazen ağır bir üslub kullansam da (ki bunu savunuyorum) kimsenin kişisel düşüncelerine saldırmıyorum ve genel olarak kurallara uyuyorum. Sadece, doğru bilgiyi sunuyorum. (Eğer bu bilgilerin yanlışlığını savunan varsa elbette yazabilir.) Buna rağmen mesajlarımın bekletilmesi beni düşündürüyor.

Eğer yöneticilik yapılacaksa, belli doğrultularda değil; herkese aynı uzaklıkta ve seviyede yapılmalıdır.

Sadece ufak bi öneridir.

Saygılar...
Güncel. :angry:

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlk önce spor bölümünde 3 mod var sanırım altta gördüğüm kadarıyla spybot hakkında hiçbir şey bilmiyorum foruma girdiğini bile görmedim

AliA denen adam sadece ve sadece Galatasaraylıları korumak için mod olmuş sanki. ve diğer moduda pek görmedim.O yüzden aslında bu yazı sadece AliA yı ilgilendiriyor.

Dün gece bir konu açıldı "Dünya Fenerbahçeliler Günümüz Kutlu Olsun"...

Tabi hemen rakip takım taraftarları damladım.Tabi dalga geçebilirler gülebilirler bizi kızdıradabilirler

Fakat her şeyin bir sınırı var.

yiqitér rumuzlu şahhttp://forum.shiftdelete.net/member.php?u=37945ıs birkaç kabile fotosunu ve Fb li taraftar fotosunu birleştirmiş.Ve "FENERLİ BİLE OLSAN HER BULDUĞUNU AĞZINA ALMAYACAKSIN" gibi bir yazı eklemiş.Kabile fotolarında insanlar şeyini tutuyordu.

Cezası nedir ?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
1 hafta uzaklaştırıldı kendisi.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sanırım bana yalaka demişsin ben kimseyi rahatsız etmedim öyle yapılsın böyle yapılsında demedim bak güzel kardeşim derdini biliyorum ama cevabı yanlış yerlerde arıyosun sıkıntın varsa o bölümle kim ilgileniyosa onunla iletişime geçmen gerekiyo kusura bakma

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim biliyorum haklısın iletişime geçtim ama cevap vermiyorlar sende anla beni.

Mesajını düzenlersen bir katkıda bulunmuş olursun..

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

Teşekkürler...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Biz elimizden geldiğince mesaj silmemeye çalışıyoruz. Bu nedenle mesajlarınızı silemeyeceğim. Sizin geldiğiniz forumlar ile SDN'i bir tutmamanızı öneririm. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Konu provakatörlük yapmak için açılmıştır. Başlıktan da belli zaten. İlgili üyenin buna benzer, farklı yerlerde mesajları vardır..

Spor bölümünde gerekli değişiklik de yapılmıştır. Konunun akıbeti huzur kaçırmaya yönelik gidiyor.

Kilit!..
[MENTION=376]pesimist[/MENTION], ben mi provakatörüm? ben mi eskiden beri huzur bozmaya yönelik mesajlar yazıyorum? hani nerede o mesajlar? ben 3 senelik üyeyim ve 1 kere ceza almadım. eleştiri yapmam gereken yerde de eleştirimi yaptım. nedir bu tahammülsüzlük? söz konusu konuda da gayet yerinde bir üslup ile elştirimi yaptım. sen ise direk saldırmayı seçtin. tebrikler!

Reaksiyon puanı
2,148
Ben de hiç öyle huzur bozucu mesaj yazdığını görmedim Bora kardeşimizin.