Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
OOOOOOOooooooooooooooo

İtiraf ettin sen multisin.Sen speedy sin

Şimdi de banlamayın bunu ne diyeyim.

---------- Post added at 01:25 ---------- Previous post was at 01:23 ----------

Beğenenler sonmodel06, topalsolucan, speedy technomind

Sen o zaman yoktun.Ve ben sürekli orayı takip ettim.

Senin gelmenle parelel speedy gitti.Ve speed ile aramızda geçen tüm özel konuşmaları biliyorsun.Sen kain misin?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
adam ol senide seven çıkar belki ne halin varsa gör insanı çileden çıkarttın... bi daha alakasız bir konuda beni katma yorumlarına sana cevap vermek niyetinde değilim o anlattığın tartışmadan beri ama zorla istiyorsun herkes görmüş zaten gerisi çokta önemli değil... sana bundan sonraki mesajım forumda son mesajım olur ki zaten uğraşların bu sebepten farkındayım. Bilen bilir banlanmaktan değil senin gibi bir şahış yüzünden banlanmak koyar gerisi hikaye.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen itiraf ediyorsun.Senin gitmeni beğendim diyorsun ve bana taktın diyorsun.Sen hariç sonmodel06 cevap vermedi bir şey demedim sebebi farklı olabilir bilemem.Diğer arkadaşlar art niyetli olmadığını söyledi.speedy ile uzun uzun tartıştık sen adam değilsin onun için cevap vermedim gibi modlar görür zaten.Şimdi başka biriymiş gibi çağırırsın speedy gelir beni dahil etmeyin der.Klasik . En çok beni keklemene üzüldüm.Mod olmamama rağmen multi yakaladım daha ne yapayım :)

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler tartışmanın lüzumu yok. Elbette herkes bir çok konuda birbiriyle anlaşamaz. Dünyada milyarlarca insan olduğu gibi de milyarlarca düşünce tarzı vardır. Hepimiz önce kendimizi karşıdakinin yerine koyalım kalp kırmayalım kırmamaya özen gösterelim 3 günlük dünyada.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yok tartışma bitti benim için multi itirafını yaptı banlansın konu kapansın

Tabi banlanmayacağıda ortada ama ben yinede bildireyim...

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar, şööle derinden bir salavat getirin.
peygamber efendimiz "bir şeye kızdığınızda soğuk suyla abdest alın" diye buyurmuştu.
sonuçta hepimiz insanız, zaaflarımız vardır, hatalarımız vardır.
affedici olmak güzeldir, anlamak ve anlayışlı olmak güzeldir.
kızdığınızda, kızgın olduğunuzda "Allah" deyin, "Lâilaheillallah" deyin, rahatlayacaksınız, huzur bulacaksınız. kavgaların, gürültülerin boşluğunu, anlamsızlığını hissedeceksiniz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
speedy bana anlattı herşeyi güzel kardeşim özelden konuşmalarınızı ilk beğen buttonunda taktığını vs neyin peşindesin varsa multi olduğuma dair mod arkadaslarun ellernde veri varsa hemen gideyim hiç problem değil neden multi alayım zaten devam eden üyeliğim var, zaten o arkadaşta aynı anda girmişti bir konuya. Bana daha girmem bu foruma dedi msni var istersen yarın çağırayım. Üstteki mesajı yanlış yazmışım adamın ağzından konuşur gibi benim derdimi de anlat demişti çünkü bana..

herşey bir kenara gerçekten amacının beni banlatmak olduğunu anladım eminim artık ve daha fazla tahammül edemiyorum. multim falan yok ama beni multiden banlayabilirsiniz hiç problem değil. Bunun kararını verecek olan arkadaşlar var onlar verirler ellerinde verilerde vardır elbet madem ben multiyim yapsınlar hemen görevlerini.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
"Üstteki mesajı yanlış yazmışım adamın ağzından konuşur gibi benim derdimi de anlat demişti çünkü bana.."

Bak sen bak bak bak . İlginç.

-------

"Bunun kararını verecek olan arkadaşlar var onlar verirler ellerinde verilerde vardır elbet madem ben multiyim yapsınlar hemen görevlerini."

Günümüzde proxy programları var multi kullanman imkansız değil.

---------------

Neymiş bana anlatmış neymiş benim ağzımdan konuş neymiş yanlış yazmışım.

Dedim zaten sen çağırırsın.Üstte mesajım var.

"senin uçusan üyelerde gördüğüm banlanma mesajını beğenmemdi"

Aykut sus kendini rezil etme

banlanmayacağını biliyorum ama her şey açık.Yarın gelir speedy köpürür bana.Gelmesine lüzum yok onla değil senle konuşurum farklı değilsiniz çünkü.

------------

"karakter kurallarda olsaydı sen şimdi aramızda yoktun."

hakarette ettin.Demekki sana aşık bu modlar.

Konuşmamın başından beri bir tane hakaret bul.En ağır kelimem terbiyesiz o kadar.

---------- Post added at 01:55 ---------- Previous post was at 01:50 ----------

Çünkü şu yüzden multisin.kadiköyrap seni geri çağırdı.Sen kendi isteğinle gitmişsin modlarda belirtti dönebilir yazdılar.Senden döndün. Ve speedy e ulaşamaz oldum.Senle o ilk tartışmamdan önce speedy ile bir kez tartıştık sonra ben onun mesajlarını beğendim yeri geldi o benimkileri beğendi birbirimize saygılı davrandık.

Ama senle olan tartışmamdan sonra bir baktım gitmeden önceden mesajlarımı beğenen speedy bana neredeyse küfür edecek ilginç Allah Allah.

Bende bu multi iddialarından çok çektim ama çürüttüm tüm iddiaları. Modlar yine tedbiri elden bırakmıyorlar.Mod arkadaşlar ile msnden konuşunca sanki beni sorguluyorlar gibi bir tavır takınıyorlar.

Neyse konu bu değil he sen speedy idin.Orda kalmıştık.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Karşılıklı tartışmalarınızı özel mesaj yolu ile yapın burası yeri değil...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tartışma bitti multi işte uzatmaya gerek yok.Benden bu kadar.Bir dahaki klişe tartışmamızada bekleriz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yazdığım mesaj gerçekten o anlama geliyor evet sanada kızamıyorum ben olsam bende aynı şeyi düşünürdüm büyük ihtimal, arkadaşla msnde konusdum bende ekli beğen olayını anlattı söylersin dedi bende yanlış yazdım bunu tabiki kanıtlayabilecek bir durum yok adamı yarın msnde görürsem söylerim girer ama onada inanmazsın sensin dersin proxy dersin bilmem ne o yüzden gerçekten uzatmaya gerek duymuyorum. Ben açıklamamı yaparım yetkili kimse inanmıyorsa banlar olur biter hak veriyorum hatalı mesajım sebebiyle. Zaten şu senle olan kısır tartışmalardan iyice soğudum forumdan senin istedğinde bu belki ben gidince herşey düzelir. Varsın bahanesi multi olsun sorun değil gerçekten. Ama delikanlı gibi söylüyorum multim yok sizi inandırmak gibi bir derdimde yok adamı çagırsamda inanmıyacaksınız konuşmanında pek manası yok gerçekten. açıklamam bu kdar sorumlu kişi inanmıyorsa hemen banlasın kimseyi zor duruma sokmam istemem adam koruyor vs diye.. sende de multi şüphesi var takiptesin çok şey biliyormuşsun proxy vs ben bilmiyorum proxy vs en sevdiğim insan üstüne yemin ederim. nys senin banlanman beni zerre ilgilendirmiyor kafam catladı iyice saçma mesajlar yazmadan çıkıyorum. redfoks en ufak multi süphen varsa banla hocam gerçekten sorun değil o mesaj şüphe çekiyor gerçekten daha başka savunmam yok.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bundan daha iyi bir savunma olamazdı.Ben bile bu mesajından sonra multi değilsin diyesim geldi tabi ajıtasyon yapmaya gerek yok.Artık dahada uzatırsam art niyetli olurum.Sinirimi Sheperd'dan çıkartıyorum.

İyi forumlar.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Neler oluyor burada aydınlatır mısınız bizlerde öğrenmek istiyoruz ?

Ona göre hakemlik yapalım kim haklı kim haksız ?

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ona göre 1907 haksız.Bana göre de 1907 de haksız.Aksini söylesem suçlu ben olurum.Saldırgan taraf olan benim bu kadar söyleyeyim.Çünkü ne zaman bir FIFA haberine yorum yapsam kral gibi zannediyor kendini hemen bilmiş bilmiş cevaplar veriyor.Hayır sadece bilmiş bilmiş yorumlar yapsa eyvallah ama yapıyor yorumunu üstüne iki tokatta atıyor.Yok sen adam değilsin yok senin derdin şu yok bu.Saldırıyor.Gördüğüm kadarıyla ben zaten sevilmiyorum forumda o da seviliyor her zaman o haklı ne derse desin.Faşistlik yapar haklı o olur.Hakaret eder haklı o olur.Multi açar haklı o olur.İsyan etmek hakkım değil mi ? Kimse takip etmez bunları sonra gelir moderatörde bana cephe alır.1907 haksız tabikide kim olacak.Tüm kavgaları tüm tartışmaları 1907 çıkarır.Haksız 1907

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifa konusunda bende tam aksini düşünüyordum Neyse konu bu değil. Gerçekten kafam kaldırmıyor çıkmıstım son bir mesaj atmak için girdim sen haklısın selim kardeş galiba adın buydu sen haklısın konu kapansın istiyorum gerçekten kısır tartışmadan sıkıldım. Banlanmama gelince acıtasyon demişsin onada cevap verecektim ama tartışma bu sefer başka taraflara gidecek o yüzden onda da sen haklısın tamam.Sevilmeme konusuna geleyim keske daha önce üye olsaydında durumdan haberin olsaydı seviliyormuyum yoksa sevilmiyormuyum.. Banlanma konusuna gelince bu forum benim için çok önemli değil kendimi soğutmak için ayrılmıştım zaten zamanında yarın sağlam kafayla bütün modlar okur bir karar verirler ben banlanmış gibi sayıyorum kendimi şimdiden çünkü banlanmasam bile öyle sıkıldım soğudum ki fifa konularından başka konulara özellikle senin olduğun konulara uğramayı düşünmüyorum. Söylediğin herşeyde sen haklısın ne olur daha uzatma sert yapsam kavga oluyor alttan alsam ajıtasyon. Direk net son mesajım budur kararı verirsiniz zaten hiç problem değil. Artık bitsin yeter...

Allah emanet olun.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
[MENTION=155903]1907[/MENTION] hocam bu kadar kendine yüklenme ya :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
1907 uyarı konusunda daha sakin olabilirdin, pek uslu durmayan üyelerimiz olduğundan gecenin geç saatlerinde yanlış uyarı/cezalar verilebiliyor.
Hatırlatmakta fayda var makine değil insanız.Daha önceden de olduğu gibi yanlış bişeyler varsa durum düzeltilir aldığın uyarının kaldırılması gibi.

Birçoğunuzun sorunu şu mod bana taktı tripleri.Yok öyle birşey, hiç bir modun hiç bir üyeyle kişisel problemi olamaz, üyelerin oluyor bu tip sorunları.
Kurallar süs için değil uygulansın diye var ve biz ceza verince mod bana taktı oluyor!

Ayrıca üye kayırma yok modlar şu üyeyi seviyor gibi durumlarda söz konusu değil.Sadece SDN de zaman geçirmiş emek vermiş üyelerin hatası olunca usulce uyarıyoruz
şuanda yaptığım gibi.

Buranın Süper Modlar hakkında görüşlerin yer verildiği konu olduğunu tekrar hatırlak isterim. Ama biliyorum ki yarın yine başka konuda ağız dalaşına gireceksiniz.
Lütfen birbirinize bulaşmaktan vazgeçin.

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Niye yorumlarım kaldırılıyor moderatörler haklı mı :cursing:

TRIUMPH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu kısaca özetleyeyim: Abdullah Gül Efendi Youtube'da sorular sorulması için sayfa açılmış, sonra toptan bir cevap verme gibi bir olay söz konusu.. Bir arkadaşımız demiş ki: "Güzel şeyler, bireyler devletine yakın hisseder kendisini" ben de dedim ki: "Devlete zaten yakınız.. Tankıyla, copuyla, savcısıyla.." ve güncel bir örnek verdim, ekşi sözlük'te 'dine hakaret'ten dava açılan bir sözlük üyesinden bahsettim.. @AliA sağolsun bu mesajımı silmiş.. Silineceğini biliyordum, şaşırmadım.. DonanımHaber'de de böyle şeylerle karşılaşmıştım.. Burjuvasever, liboş, faşist sitelerde hep bu tip düşünce özgürlüğüne ket vurulan reaksiyonlar yaşanıyor.. USC uzantılarıyla kollarıyla size dokunsun, ne diyelim başka..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mesajın silineceğini tahmin ettiysen bir sıkıntı yok. :)

Forumda siyaset yasaktır. Mesajın raporlanmış ben de inceledim ve sildim.

Daha dikkatli olursanız seviniriz.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
AliA neden banlı. Forumda herhangi bir açıklama göremedim de :huh:

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sebep nedir ? Neden ayrıldı ? Bana görede forumda en yararlı kişiydi.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çoğu mod nokia cı olduğu için nokia ya karşı tartışma yapanlara karşılar.Hatta bir arkadaşımı banladılar sırf nokia yı sevmiyor yani tartışmalarda nokia ya karşı olduğu için.Bir el atarsanız sevinirim...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
AliA geçen sefer de gitmişti belki yine gelir.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Herkesin Yeri doldurulabilir.Yeter ki gelen Adil ve tarafsız olsun.