Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] online durumdasın ve hala cevap bekliyorum...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
@pesimist , ben mi provakatörüm? ben mi eskiden beri huzur bozmaya yönelik mesajlar yazıyorum? hani nerede o mesajlar? ben 3 senelik üyeyim ve 1 kere ceza almadım. eleştiri yapmam gereken yerde de eleştirimi yaptım. nedir bu tahammülsüzlük? söz konusu konuda da gayet yerinde bir üslup ile elştirimi yaptım. sen ise direk saldırmayı seçtin. tebrikler!

Aşağıdaki mesaj spor bölümünde yaptığın yorum. Yeterlidir heralde.

konu hala açık duruyor. başlık bile değişmemiş! o kadar admin/mod bir tane [MENTION=19025]AliA[/MENTION] etmiyormuş. yazık...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Nerde ne zaman nasıl eleştireceğini bilmezsen evet onun adı provakatörlüktür. Daha fazla uzatma. Zira sana artık cevap vermeyeceğim.

İyi çalışmalar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eleştirinin yeri ve zamanı, yapan kişinin takdiridir. bunu eleştiri olarak algılayıp algılamamak da eleştiriye muhatap olan tarafın anlayışına bağlıdır.

meseleyi uzatmayı ben de sevmiyorum. zaten alacağımı da aldım. size de iyi çalışmalar.

Reaksiyon puanı
10,315
bugün "Kur'an ve oruç" konulu bir konu atmıştım. ramazan ayına girmek üzre olduğumuz sırada önemli bulmuştum. onaylamamış mod arkadaşlar. olabilir, belki daha önce vardı, belki benzeri yazılar vardı, bilmiyorum. muhtemelen bir sebebi olmuş olabilir... de, acaba diyorum bu konuyu atan kişiye ufacık bir cümleyle bildirilemez miydi?bu siteye emek vermek isteyen kişilere bu kadarcık bir saygı çok mu acaba?

mod arkadaşlardan hiç şikayetim olmadı, ama bu kadarını istemek de müsaadenizle hakkımız olsun.

muhabbetle efendim.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Konularınız aktifleştirilmiştir. Gecikmeden dolayı özür dileriz.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu foruma yeni rütbe getirilmeli bazılarının rütbesi paşa olmalı...

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Fenerbahçe Beşiktaş'ı şike yüzünden mi koymadılar

O zaman tek adaletli EA oluyor.Hiçbir kulübü ayırmadı.Niyetleri buysa tebrikler

Bu mesajım yüzünden küfürden uyarı aldım.REDFOKS sen kimsin ? Açıklaman var mı?

Böyle bir hata yapılmaz.Demekki böyle bir niyetin varmış.

Bu saatten sonra seni mod olarak tutarlarsa SDN gözümde saygınlığını yitirmiştir....

Reaksiyon puanı
10,315

evet, sahiden kendilerine yetki tevdi edilen bazı arkadaşlar bazen iyi niyyet sınırlarını o kadar dar tutuyorlar ki bu küçücük sınır içinde bazen boğulduğumu, nefes alamaz hale geldiğimi hissediyorum.

hiç hakaret yokken, küfür vs. yokken bi bakıyorsunuz ki konu kapatılmış. şaşırıyorsunuz, burası bir forum değil mi diye. sahi forum ne demekti? bu kadarı da olmayacaksa adı niye forum olsun?

konuya yakışmayan, konunun amacını saptıran, terbiye sınırlarını aşan mesajlar kesinlikle silinmelidir, bunda hem fikiriz. ama konu niye kapatılır, konunun kendisinde sorun yoksa o konuyu sabote eden birinin cezasını konuyu açana, diğer mesaj yazanlara neden çektiriyorsunuz yetkili arkadaşlar?

ben bu yazıyı inanın sadece bir dertleşme, naçizane fikir belirtme kastiyle yazıyorum, özellikle bir şikayet kastiyle yazmadığımın bilinmesini isterim.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] korkacak bir şeyim yok yayınlıyorum

jYWRw.jpg

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

evet, sahiden kendilerine yetki tevdi edilen bazı arkadaşlar bazen iyi niyyet sınırlarını o kadar dar tutuyorlar ki bu küçücük sınır içinde bazen boğulduğumu, nefes alamaz hale geldiğimi hissediyorum.

hiç hakaret yokken, küfür vs. yokken bi bakıyorsunuz ki konu kapatılmış. şaşırıyorsunuz, burası bir forum değil mi diye. sahi forum ne demekti? bu kadarı da olmayacaksa adı niye forum olsun?

konuya yakışmayan, konunun amacını saptıran, terbiye sınırlarını aşan mesajlar kesinlikle silinmelidir, bunda hem fikiriz. ama konu niye kapatılır, konunun kendisinde sorun yoksa o konuyu sabote eden birinin cezasını konuyu açana, diğer mesaj yazanlara neden çektiriyorsunuz yetkili arkadaşlar?

ben bu yazıyı inanın sadece bir dertleşme, naçizane fikir belirtme kastiyle yazıyorum, özellikle bir şikayet kastiyle yazmadığımın bilinmesini isterim.

Son yaptığınada bir baksana bir değil iki değil bıktım artık bu paşadan...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Kafa dalgınlığından yanlış verilmiş bir ceza. Kaldırıldı zaten. Büyütmenin lüzmu yok. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Bu mesajım yüzünden küfürden uyarı aldım.REDFOKS sen kimsin ? Açıklaman var mı?

Böyle bir hata yapılmaz.Demekki böyle bir niyetin varmış.

Bu saatten sonra seni mod olarak tutarlarsa SDN gözümde saygınlığını yitirmiştir....

Gece gece mesajını yanlış okuduğum için o uyarı verdim yanlış okuduğumu görünce zaten kaldırıldı uyarınız.Daha dikkatli olmam gerekirdi özür dilerim.

Benim kim olduğuma gelince seni hiç ilgilendirmez.Sabah beri seni şikayet eden pm le uğraşmaktan bıktım usandım.Her girdiğiniz konuda bir olay yaratıyorsunuz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
REDFOKS art niyetlisin senle zamanında konuşmak istediğim zaman yaptığın saygısızlığı unutmuş değilim.

İlk ceza almamdan önce defalarca konuyu kilitleyin şikayeti yollamama rağmen tartışmayı devam ettirip ceza verende sensin.

İlk ikisine bir şey demedim.Bu konuda artık haddini aştın.

Bu kesinlikle bir hata OLAMAZ...
-----

Yinede üstünü kapatıyorum büyüklük bende kalsın.

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

Olay yarattığım konu şu güzelce tartıştığımız konu mu ?
http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/223605-turk-hackerlerdan-israile-darbe[04-09-2011].html

Bu değilse bir faşistle olan tartışmam var kısa zamanda . Olay yarattığım o mu ?

Hangisi ?

Gösterde görelim olayı.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sakin beyler olur böyler hatalar bazen hergün yüzlerce şikayet mesajlarıyla uğraşıyoruz buda arkadaşın gözünden kaçmış.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Neyse konu kapanmıştır benim için herkese iyi geceler...Sabaha kadar oturmayın şu meretin başına...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben hiç bir zaman art niyetli olmadım bilen bilir.
Aldıgınız cezanın fazlasını hak etmiştiniz zaten bi bakın bakalım kaç tane mj nelerden dolayı silinmiş.. O bahsettiğiniz konudada insanları kişisel tartışmalara çekmeye çalıştığınızı herkes görüyor .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu arkadaşın derdi bu özelden mesaj atınca cevap yazacaksınız yoksa size takıyor kendi tabiriyle.. ne ben ilkim ne de redfoks son. Yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarımda var bu forumdan hepsinden aynısını duydum isterlerse kendileri kendilerini ifade ederler ben karışamam gerisine. paşa demişsin de bu forumda senden ala paşa yok gördüğüm her konuda tartısma içindesin herkese giydiren takan sensin ama yağ gibi üste çıkıp büyüklük bende kalsın diyen yine sensin.. Sen girmediğin günlerde forum ne kadar huzurluydu bide kardeşlik konusu açan sensin.. faşist meselesini uzun süre tartıstık bi yere varamadık zaten varmaya da gerek yok kimse kimsenin düsüncesini katılmak zorunda değil böyle düşünceyi değiştirme hakkı da yok konu kapandı gitti ama sen daha kapatamamışsın, ben seni yok farzederek kendi adıma kapattım konuyu ama sen alakalı alaksız her konuda beni tartısmaya çekmeye devam edeceksin açık açık görülüyor artık.. özelden mesaj attın o tartısmadan sonra ona cevap yazmadım ona mı bozuldun? tamam en büyük sensin kralsın hadi git kumda oyna artık ya da yaşının adamı gibi davranmaya başla bizi utandır...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Vay vay vay ikinizede taktım itirazınız var mı ?

Biri faşist biri terbiyesiz tabi takacağım.

REDFOKS sana cevap yetiştirerem yetkin var uyarı yerine verirsin 50 puan cezayı kanatlanırız ondan sonra başka yaptığın şey yok.Merak etme senden tek şikayetçi ben değilim.

--

Aykut kardeşlik konusun ana sayfasına bakarsan sen banlı iken ben FAŞİSTLER EN BÜYÜK DÜŞMANIMDIR yazmıştım.Sözümün arkasında duruyorum aynen yaşımın adamları gibi

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

he görmemişim.Aykut o konuya girme haberin olmadığı konulara girme sadece bunu söylüyorum.

Sana karşı bi barış çubuğu uzattım sen aynı popülarist tavırlarına devam ettim.Bende ikinci öm atmaya gerek duymadım.

REDFOKS konusunun özel mesaj ile ne alakası var ?

Ben biraz iğneleyici konuşurum o yüzden bana destekçi çıkmaz destekçi bulunca mesajlarının tarzının değiştiğini görüyorum.dahada popülarist oluyorsun.

Son olarak REDFOKS yetkisi olsa ilk seni banlamak isteyen üyeler az değil...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Vay vay vay ikinizede taktım itirazınız var mı ?

Biri faşist biri terbiyesiz tabi takacağım.

REDFOKS sana cevap yetiştirerem yetkin var uyarı yerine verirsin 50 puan cezayı kanatlanırız ondan sonra başka yaptığın şey yok.Merak etme senden tek şikayetçi ben değilim.

--

Aykut kardeşlik konusun ana sayfasına bakarsan sen banlı iken ben FAŞİSTLER EN BÜYÜK DÜŞMANIMDIR yazmıştım.Sözümün arkasında duruyorum aynen yaşımın adamları gibi

Al işte hem birimize faşist de birimizede terbiyesiz de sonra ben ne yaptım. Ben yönetici olmaktan çok bu forumun bir üyesiyimki düne kadarda hiç bir yetkim yoktu.Hadini bil terbiyesiz sensin.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Faşist dediğim insan evet ben faşistim dedi yani sorunumuz yok.

Terbiyesize terbiyesiz demek ne zamandar beri terbiyesizlik oldu ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
aman [MENTION=30207]eray045[/MENTION] sanada taktı şimdi bu kaç.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aykut istediğin şey beni küfür etmeye zorlamak.

---

eray niye kaçsın onun hakkında nerede konuştum.Biraz dinlen.Kafa iyi durumda senin şuan.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben faşistsem beni bağlar diğer özelliklerimin beni senin özelliklerini seni bağlaması gibi ben faşist propaganda yapıyorsam forumda o zaman konuşursun.. varsa yanlış mesajlarım ya silinmiştir ya da cezamı almışımdır şu an forumda ceza almadığım yada senin dediğin gibi bir mesajım varmı silinmeyen? yoksa kısa keseceksin karakterim kimseyi bağlamaz, forum kurallarında karakter kıstasları yazmaz forum kuralları yazılan mesajları ilgilendirir.. karakter kurallarda olsaydı sen şimdi aramızda yoktun.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet konuştum bunu forumda faşizm yasak mı diye ? kurallarda yok dediler.Forumun kurallarına aykırısın diyen olmadı zaten sana.Evet tartışmanın başından beri bir hakaretim yok senin etmediğin hakaret kalmadı şikayet edeceğim seni ama ceza alanın yine kendim olacağımı bildiğim için etmemek zorundayım.Faşistlik aynı zamanda siyasi görüştür bu da kurallarda var.Maşallah kendini sevdirmişsin yöneticilere..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende aynı durumdayım hemde sadece bugün olanlardan değil her yorum yazdığım konuda bana alakasız saldırmalarından ...sen aç küfür kapısını gerisini getiricem merak etme. eray beğendi ya yorumları ona da takmıssındır dedim bana ilk taktım dediğin olay senin uçusan üyelerde gördüğüm banlanma mesajını beğenmemdi çünkü.. bilinç altında öyle kalmışsın kusura bakma.