YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] online durumdasın ve hala cevap bekliyorum...
@pesimist , ben mi provakatörüm? ben mi eskiden beri huzur bozmaya yönelik mesajlar yazıyorum? hani nerede o mesajlar? ben 3 senelik üyeyim ve 1 kere ceza almadım. eleştiri yapmam gereken yerde de eleştirimi yaptım. nedir bu tahammülsüzlük? söz konusu konuda da gayet yerinde bir üslup ile elştirimi yaptım. sen ise direk saldırmayı seçtin. tebrikler!
konu hala açık duruyor. başlık bile değişmemiş! o kadar admin/mod bir tane [MENTION=19025]AliA[/MENTION] etmiyormuş. yazık...
yönetimi eleştirmek huzur bozmak veya provakatörlük mü sayılıyor?Aşağıdaki mesaj spor bölümünde yaptığın yorum. Yeterlidir heralde.
Konularınız aktifleştirilmiştir. Gecikmeden dolayı özür dileriz.
Fenerbahçe Beşiktaş'ı şike yüzünden mi koymadılar
O zaman tek adaletli EA oluyor.Hiçbir kulübü ayırmadı.Niyetleri buysa tebrikler
Bu foruma yeni rütbe getirilmeli bazılarının rütbesi paşa olmalı...
evet, sahiden kendilerine yetki tevdi edilen bazı arkadaşlar bazen iyi niyyet sınırlarını o kadar dar tutuyorlar ki bu küçücük sınır içinde bazen boğulduğumu, nefes alamaz hale geldiğimi hissediyorum.
hiç hakaret yokken, küfür vs. yokken bi bakıyorsunuz ki konu kapatılmış. şaşırıyorsunuz, burası bir forum değil mi diye. sahi forum ne demekti? bu kadarı da olmayacaksa adı niye forum olsun?
konuya yakışmayan, konunun amacını saptıran, terbiye sınırlarını aşan mesajlar kesinlikle silinmelidir, bunda hem fikiriz. ama konu niye kapatılır, konunun kendisinde sorun yoksa o konuyu sabote eden birinin cezasını konuyu açana, diğer mesaj yazanlara neden çektiriyorsunuz yetkili arkadaşlar?
ben bu yazıyı inanın sadece bir dertleşme, naçizane fikir belirtme kastiyle yazıyorum, özellikle bir şikayet kastiyle yazmadığımın bilinmesini isterim.
Bu foruma yeni rütbe getirilmeli bazılarının rütbesi paşa olmalı...
---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
Bu mesajım yüzünden küfürden uyarı aldım.REDFOKS sen kimsin ? Açıklaman var mı?
Böyle bir hata yapılmaz.Demekki böyle bir niyetin varmış.
Bu saatten sonra seni mod olarak tutarlarsa SDN gözümde saygınlığını yitirmiştir....
Kafa dalgınlığından yanlış verilmiş bir ceza. Kaldırıldı zaten. Büyütmenin lüzmu yok.![]()
açıklama için teşekkürler.Gece gece mesajını yanlış okuduğum için o uyarı verdim yanlış okuduğumu görünce zaten kaldırıldı uyarınız.Daha dikkatli olmam gerekirdi özür dilerim.
Vay vay vay ikinizede taktım itirazınız var mı ?
Biri faşist biri terbiyesiz tabi takacağım.
REDFOKS sana cevap yetiştirerem yetkin var uyarı yerine verirsin 50 puan cezayı kanatlanırız ondan sonra başka yaptığın şey yok.Merak etme senden tek şikayetçi ben değilim.
--
Aykut kardeşlik konusun ana sayfasına bakarsan sen banlı iken ben FAŞİSTLER EN BÜYÜK DÜŞMANIMDIR yazmıştım.Sözümün arkasında duruyorum aynen yaşımın adamları gibi