- Reaksiyon puanı
- 10,455
Bir şey fark ediyor mu?yeni fark ettim 2008 miş
Bir şey fark ediyor mu?yeni fark ettim 2008 miş
kurallarda konu hortlamak varya eski konulara onu demek istedimBir şey fark ediyor mu?
Kardeşim artık şu kafadan çıksanız. Millet sizin gibi düşünenler yüzünden konulara yorum atmaya korkuyor. Bir şey varsa rapor et geç yani site yetkilisi misin? Cezasını sen mi keseceksin, boş boş konuşmanın manası yok.kurallarda konu hortlamak varya eski konulara onu demek istedim
haklısınKardeşim artık şu kafadan çıksanız. Millet sizin gibi düşünenler yüzünden konulara yorum atmaya korkuyor. Bir şey varsa rapor et geç yani site yetkilisi misin? Cezasını sen mi keseceksin, boş boş konuşmanın manası yok.
Yok yani ne zaman yorum atsam öğhhğhğ eski konu. Gidip boş konuyu hortlatacak değiliz zaten artık yorum atmaya çekiniyorum. Can da sıkmaya başlıyor, zamanında eski konular kilitlensin diye öneri sunmuştum o da giplenmedi artık yorum atmamayı tercih ediyorum.haklısın
niyese bendede eski konulara 2018 öncesi yani onlara mesaj atmaya çekiniyorumYok yani ne zaman yorum atsam öğhhğhğ eski konu. Gidip boş konuyu hortlatacak değiliz zaten artık yorum atmaya çekiniyorum. Can da sıkmaya başlıyor, zamanında eski konular kilitlensin diye öneri sunmuştum o da giplenmedi artık yorum atmamayı tercih ediyorum.
Bir konu tartışmaya kapalı ise zaten o konuya yorum atılmaz ona hak veririm ancak konu faydalı ve tartışmaya açık bir konu ona bile laf ediyorlar anlayamıyorum.niyese bendede eski konulara 2018 öncesi yani onlara mesaj atmaya çekiniyorum
şu 2011 yılında ibrahim tatlısesin kafasından vurulma konusu meselaBir konu tartışmaya kapalı ise zaten o konuya yorum atılmaz ona hak veririm ancak konu faydalı ve tartışmaya açık bir konu ona bile laf ediyorlar anlayamıyorum.
Adam vurulmuş o meselenin üzerinden zaten 10 sene geçmiş. Tekrar yorum atmanın pek bir mantığı yok.şu 2011 yılında ibrahim tatlısesin kafasından vurulma konusu mesela
tamam kanka anladım bağırmana gerek yoktuNe uzattınız arkadaş! 1 yıldan eski konuyu kısa cümlelerle veya konuyla ilgisiz olarak hortlatırsan 3 uyarı puanı yersin. Konu aşırı ilgini çekti ve yazmak istiyorsan biraz araştırıp veya kendi tecrüben varsa yorum yapabilirsin.
Bu kural, konu horlatmak yerine güncel bilgilerle yeniden konu açman için koyulmuş. Pardon, öyle bir kural yoktu.
bencede :d@Rchieve, biraz sakinleşelim![]()
Yönetici abim daha önce yazdığım yorumumu silebilirmisiniz?
aboo hesabı aktif etmişsinizForumun gizli kahramanı o süper moderatörler. Mavinin hakkını veriyorlar. @BJKolik bu saatten sonra öncüdür.
Aktif üyemiz 30 küsür. 1000 üye bile bulamıyoruz, sen 1k s.mod olsun diyorsun...1000 tane falan süpermod olmalı
Dalga geçiyorum abicim, inceyi anlayan anladı.Aktif üyemiz 30 küsür. 1000 üye bile bulamıyoruz, sen 1k s.mod olsun diyorsun...
(!) Koymayı deneyin. Dalga geçmeyide bırakın, eleştiri yap diye var bu konu goygoy yap diye değil.Dalga geçiyorum abicim, inceyi anlayan anladı.![]()
Süper eleştirdim(!) Koymayı deneyin. Dalga geçmeyide bırakın, eleştiri yap diye var bu konu goygoy yap diye değil.