Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
@demirelemin vermiş olduğun konular 2008 yılına ait. O zamanlar forumda siyaset yasağı bulunmadığı için bu konular görülüyor.

@AliA 'nın da dediği gibi eski konulardan görülenler kilitleniyor.

primussyrrus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-1,5 yıl önce tuhaf bir şekilde banladılar. abartısız on kez şikayet ettim, cevap bile yazmadılar. bugün açtığım "din ve aciziyet" adında açtığım konuyu "kendi kafalarına göre" bir kısmını sildiler.

kraldan değil, kralın adamlarından korkar insan.

ne diyordu pink floyd the wall'da

"bazen önüme kemik atarlar, iyi bir köpek olduğumda"

gayet başarılılar... gayet başarılılar.

sansürlenen kısmı da alta yapıştırayım

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Şuan durdukları konum gereksiz gibi.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Senin şikayet ettiğin o iki mesaj ile eğer üyeler ceza alacak olursa forumda üye kalmaz...
Forum tecrübem demişsin... tecrübene saygı duyarım ama forum tecrübesi olan bir kişi her forumda sayısız şekilde bu tür mesajların olduğunu çok iyi bilir...
Ne yazık ki forumda biz üyeler SARAY DİLİ kullanmıyoruz...

Sana hakaret etmedim...
Sana küfür etmedim...

Seninle alay ettiğimi düşünüyorsun...

mesajlar ortada eğer orada Alay varsa Forumda Yöneticiler dahil bir birine alay etmeyen 1 tane üye yoktur...

Alay ettiğim mesaj da burada...
hat adamın üzerine değil kimin üzerine olduğunu bile bilmiyor ne nüfus cüzdanı ile başvurması :)

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yazmiyim diyorum tartisma cikmasin problemi yonetim ile halledeyim dedim olmadi. Bakin sayin Elbruz46, cocuk gibi ne demektir siz kimsiniz bu benzetmeyi kullanabiliyorsunuz kaldi ki hangi durumda sikayetci olacagimi bilecek yasta ve tecrubedeyim bu 1, her forum beni ilgilendirmez su an Shiftdeletenet'teyiz degil mi? ayrica bana forumlarin yapisini anlatmayin beni tanimiyorsunuz bu 2, sizin uyelerle veyahut yoneticilerle olan bu benzetmeli sozleriniz sakalariniz herneyse herkes ile boyle konusacabileceginiz anlamina gelmez, iliskileriniz beni de ilgilendirmez ama tanismadigim tanimadigim birinin benimle boyle konusmasindan rahatsizlik duydum ve bunu dile getirdim bu 3, ben mesajin duzenlenmesi icin hem moderatore hem de ust duzey yoneticilere soyledim geregi yapilsin dedim ceza alsin kelimesini kullanmadim bu 4, bu benzetmeler, sakalar herneyse bana karsi bir daha yapilirsa Troy'a kadar cikarim bu 5. Saygilarimla,

Çocuk gibi herşeyden şikayetçi olmayı bırakın artık...
Öğretmenin silgimi çaldı...
öğretmenim saçımı çekti...

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bu meselede bilgim olmadığı için görüş belirtmeyeceğim.

farklı bir konuda yazışmak istiyorum. uzun zamandır, açıklamayı düşünüyordum. sanırım zamanı. o da şu; Elbruz46 arkadaşımın yazıları hoşuma gidiyor. bilgilendirici. onun yorumlarını gördüğümde hemen okumak istiyorum. yorumları için teşekkürler. Ama bir konuda çok rahatsızım. çok uzun yorumlar yazıyor. kardeşim yanlış anlamasın ama resmen mektup gibi. bir iki cümle veya kelime ile anlatılacak şeyi resmen dere, tepe düz giderek öyle uzatıyor ki, insana gına geliyor. birkaç gündür uzun yorumlarını görünce hemen okumadan geçiyorum. kardeşim alınmasın fıtraten insan buna mecbur kalıyor.

bu konuya umarım bir çözüm getirir. o güzel yorumlarını okumamızı sağlar. saygılar.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Elbruz46 süper moderatör değil. Hatta moderatör bile değil :) O yüzden bu isteğinizi ö.m yolu ile direkt olarak kendisine bildirin.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bu meselede bilgim olmadığı için görüş belirtmeyeceğim.

farklı bir konuda yazışmak istiyorum.

uzun zamandır, açıklamayı düşünüyordum.

sanırım zamanı.

o da şu; Elbruz46 arkadaşımın yazıları hoşuma gidiyor.

bilgilendirici.

onun yorumlarını gördüğümde hemen okumak istiyorum.

yorumları için teşekkürler.

Ama bir konuda çok rahatsızım.

çok uzun yorumlar yazıyor.

kardeşim yanlış anlamasın ama resmen mektup gibi.

bir iki cümle veya kelime ile anlatılacak şeyi resmen dere, tepe düz giderek öyle uzatıyor ki,

insana gına geliyor.

birkaç gündür uzun yorumlarını görünce hemen okumadan geçiyorum.

kardeşim alınmasın fıtraten insan buna mecbur kalıyor.

bu konuya umarım bir çözüm getirir.

o güzel yorumlarını okumamızı sağlar.

saygılar.

:) Uzun yazdığımın farkındayım. Ama bunun bir kaç nedeni var.

Birincisi İletişimde Beden Dili % 60, Ses Tonu % 30, Kelimeler % 10 oranında etkili...

Biz forumda yazışırken Beden dili yok... % 60
Ses tonu yok % 30
Sadece kelimeler ile düşüncelerimizi ifade edebiliyoruz o da % 10 etkili...

Bu yüzden bir çok yanlış anlaşılma meydana geliyor...

Ben de bu yüzden kendimi mümkün olduğunca iyi anlatabilmek için yazarken hiç bir detayı atlamamaya çalışıyorum...

İkinci olarak... yazılarımın uzun görünmesinin bir nedeni de her cümle arasında boşluk bırakma alışkanlığım...

Yukarıdaki örnekte olduğu gibi senin yazdıklarına da boşluk atınca senin yazdıkların da uzun göründü. :)

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
yazılarınızın biraz uzun görünmesinin bir sebebi de boşluk. buna katılıyorum. diğer konuda ise insan ne kadar özen gösterirse laf o kadar uzuyor. bence asıl belirtmek istediğimiz ana fikri belirtip detaya ne kadar az girersek daha iyi anlaşılırız. tersi durumda konu dağılabiliyor. din büyüklerimiz de buna hep atıfta bulunurlar. birçok haber sitesi de buna dikkat ederler. yine de bir düşünmenizi isterim. özellikle anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

KURALKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alia İsimli Taraflı Kişiye Yeter Artık

hüseyin123 : devlet daha bir internet altyapısına sahip çıkamadı... bunu işletip kar sağlamayı beceremedi. bugün tam sınırsız internet artık elektrik faturalarını aşmış bir fiyata tırmandı. elektrik için nükleer santral dahi kurdurulması göze alınıyor, neden internet özel sektörün kaderine terkediliyor... internet bir ihtiyaçtır. bu rezaletin tek sebebi cahil yönetim, ve cahilce verilmiş kararlardır.

Alia denen taraflı ve politik kişi yukarıdaki yorumu siyasi olmadığını söyleyip silmiyor ama yönetime cahil demesine verdiğim cevaptan dolayı yorumumu siliyor.

Bu forumun Alia denen kişiden kurtulması gerekli.yemin ediyorumki Alia nın taraflı olması yüüznden kaç kişi bu forumdan ayrıldı ve gelmiyor.bu ne ya böyle

ve yemin ediyorumki artık bende bir daha gelmeyeceğim..saygılarımla

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
userların yaptıkları suç olupda modların yaptıkları suç sayılmayan bir forum. hack tarzı konular yada mesajlar yasaksa modlar neden haber olarak açıp ayrıca link ekleyebiliyor şaşıyorum.

KURALKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hüseyin123 : devlet daha bir internet altyapısına sahip çıkamadı... bunu işletip kar sağlamayı beceremedi. bugün tam sınırsız internet artık elektrik faturalarını aşmış bir fiyata tırmandı. elektrik için nükleer santral dahi kurdurulması göze alınıyor, neden internet özel sektörün kaderine terkediliyor... internet bir ihtiyaçtır. bu rezaletin tek sebebi cahil yönetim, ve cahilce verilmiş kararlardır.

ya ALLAH aşkına şu yukarıdaki hüseyin123 yazdığı konu siyasi değil diyor Alia ve silmiyor mantıklı bir kişi o yoruma bakınca siyasi olduğunu anlar.Alia nın adam kayırması bu sitede biliniyor ama yönetim neden hala göz yumuyor bu adama anlamıyorum.ama benim yöneticilerimize cahil demesine verdiğim cevaba siyasi diyip siliyorsa bu forumun suyu çıkmış demektir.ya yemin ediyorum Alia denen kişi yüzünden kaç tane arkadaş gitti bu siteden ya

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Alia bugün açılan Atatürk Büstüne bölücü başının posterini astılar haberinede siyasi diyip sildi. Konuyu kim açtı bilmiyorum ama Türk bayrağının yerlerde çiğnendiği Büste bölücü başının posterinin asıldığını anlatan bir haberin silinmesi ne kadar doğrudur acaba ? Bunun neresi siyasettir. Tepkimizi nasıl koyalım...

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

userların yaptıkları suç olupda modların yaptıkları suç sayılmayan bir forum. hack tarzı konular yada mesajlar yasaksa modlar neden haber olarak açıp ayrıca link ekleyebiliyor şaşıyorum.

Ayrıca buda var üyelerin açtığı konu hemen silinebiliyor ama tutulan bir konu oldumu moderatör konuyu silmeyi bırakın yasal olmayan linkleri konuya ekliyor üstüne üstük bunu anasayfada yayınlayabiliyor. Sdn nin iyi bir temizliğe ihtiyacı var. Yoksa sonu vahim. Biraz objektif olmalı modlar.

KURALKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alia bugün açılan Atatürk Büstüne bölücü başının posterini astılar haberinede siyasi diyip sildi. Konuyu kim aştı bilmiyorum ama Türk bayrağının yerlerde çiğnendiği Büste bölücü başının posterinin asıldığını anlatan bir haberin silinmesi ne kadar doğrudur acaba ? Tepkimizi nasıl koyalım...

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

Ayrıca buda var üyelerin açtığı konu hemen silinebiliyor ama tutulan bir konu oldumu moderatör konuyu silmeyi bırakın yasal olmayan linkleri konuya ekliyor üstüne üstük bunu anasayfada yayınlayabiliyor. Sdn nin iyi bir temizliğe ihtiyacı var. Yoksa sonu vahim. Biraz objektif olmalı modlar.

ya yemin ediyorum Alia nın yüzünden kaç tane güzide arkadışımız gitti bu forumdan.yeter artık ya.özellikle sağ görüşe yakın yorumları hemen anında siliyor.
ama sol görüşe yakın konuları siyaside olsa silmiyor izin veriyor.

shiftdelete.net yönetimi Alia ya bişey demiyormu hiçmi denetlemiyor ya

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yaklaşık 4 aydır burdayım bi çok haber paylaştım girip profilime de bakabilirsiniz sadece 1 konum silindi o da siyasiydi.forum kurallarını okumamıştım.yani benlik bi sorun yok.ha modlar da insandır hata yapabilirler ama siz de %100 haklı değilsinizdir

bi de şunu söyleyim modlar sonra açınca sizin konunuzun silinmesi gibi bişey benim başıma hiç gelmedi.hatta spor bölümünde alia nın kendi konusunu kitlediğini de biliyorum

KURALKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

gs_kadir arkadaşım.ALLAH aşkına şu yukarıdaki yorum Alia nın siyasi değildir diyip silmemesi hatamı yoksa hükümete hakaret edenlere müsade etmek demek değilmidir??

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
son cümle olmamış silinebilir bence ama bunun için yok solcu yorumlara izin veriyo sağcıları siliyo gibi bi yorum mantıklı durmuyo.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
AliA İsimli Taraflı Kişiye Yeter Artık

gs_kadir arkadaşım.ALLAH aşkına şu yukarıdaki yorum AliA nın siyasi değildir diyip silmemesi hatamı yoksa hükümete hakaret edenlere müsade etmek demek değilmidir??
Piyasa ekonomisinin olmazsa olmazı rekabet ortamının oluşturulmasıdır. Eğer devlet olarak rekabet ortamı oluşturmazsanız o sektörde belli şirketler tekelleşmeye başlar ve tüketicinin aleyhine uygulamalar başlar. Benim görüşüme göre yukarıdaki mesajda hükümete karşı bir hakaret yoktur. Aksine hükümete yönelik bir eleştiri vardır ve eleştiriler hükümetlerin yanlışlarını görüp düzeltebilmesi için büyük bir fırsattır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bugün benim basbakan hakaret icermeyen sadece ''basbakanın kanalı'' yazan mesajim silindi yani senin tabirinle solu koruyor, hükümeti korumuyor gibi bi durum yok.

KURALKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aykutyenihan kardeşim şu yukarıdaki yorumu Alia ismindeki kişi siyasi değildir diyip silmiyorsa bu davranışının siyasi olduğunu aklı yerinde olan herkes görür.bu kişiye bence yeter çünki Alia isimli kişi yüzünden kaç tane güzide arkadaşımız gitti bu siteden.yönetim dur demeyecekmi bu adama

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Uzun Zamandır Forumdayım... Burada Orman Kuralları İşler...
Eli Sopalı Olan Her Zaman Haklıdır...

Bizden Olan Yanlış Yapsa da Haklıdır...

Liyakat değil İlişkiler daha önemlidir...

Bu Yüzden Şikayeti Bırakın... Bir şey değişmeyecek...

Forumun Keyfini Çıkarın...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

aykutyenihan kardeşim şu yukarıdaki yorumu Alia ismindeki kişi siyasi değildir diyip silmiyorsa bu davranışının siyasi olduğunu aklı yerinde olan herkes görür.bu kişiye bence yeter çünki Alia isimli kişi yüzünden kaç tane güzide arkadaşımız gitti bu siteden.yönetim dur demeyecekmi bu adama
Saçmalamayı bırak istersen. Mesajın raporlanmış ona göre sildim. Evet mesajın siyasiydi.

Forumdaki tüm konuları tüm yorumları okuyacak vaktimiz yok. Rapor etseydin mesajı gerekeni yapardık. Ki o mesajı da sildim zaten.

Acaba daha önceden banladığımız hangi üyesin bilmiyorum ama birinin bana dur diyeceği hiçbir şey yapmıyorum burada.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8

On numara açıklama. Bende söyleyecektim lafı gelmişken söyleyim. Bazı MOD'lar aşırı taraflı. İşlerine gelmeyen ne olursa olsun kestirip atıyorlar. Objektif olmayı bir türlü beceremiyorlar. Bende dediğin gibi, baktım değiştiremiyorum. Görmemek en iyisi. Gittiği yere kadar ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Forum yöneticileri olarak arkadaşlarımız ellerinden gelen çabayı göstermektedirler, sizler de hak verirsiniz ki hatasız kul olmaz (her ne kadar ortada abartılacak bir durum olmasa da) siz değerli üyelerimizin ortalığı karıştırmaya çalışan bu tür arkadaşlara fazla meyil vermemenizi dilerdim ama arkadaş başarmaya yaklaşmış biraz sanırım.. Yine de siz değerli üyelerimizin her şikayetin dikkate alındığını ve işleme konulduğunu bilmenizi isterim, çoğu zaman geri bildirim olmasa da forumun yönetim bölümünde yoğun bir düzenleme ve iyileştirme çabalarımız sürdürülmektedir. Keşke bi imkan olsa da oradaki çabalarımızı sizlere gösterebilsek..

Bu arada burayı karıştıran arkadaşın da forumdan uzaklaştırılan bir arkadaş olduğu belli (telefondan giriyorum şu an görmüyorum ama üye ismi yabancı geldi) forumun huzurunu kaçırmaya niyetli olduğu da apaçık ortada..

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Benim bir şikayetim yok.
Uğraşıyorlar, kaliteden ödün vermiyorlar.
Bunlar da yeterli zaten.
Bu forumda her halükarda emeği geçen herkese teşekkürler.
Bazen raydan çıkabiliyoruz, yazılmaması gerekenler bile yazılabiliyor ama modlarımız gayet iyi.

KURALKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbruz46 Nickli Üyeden Alıntı :

unattended Nickli Üyeden Alıntı : On numara açıklama. Bende söyleyecektim lafı gelmişken söyleyim. Bazı MOD'lar aşırı taraflı. İşlerine gelmeyen ne olursa olsun kestirip atıyorlar. Objektif olmayı bir türlü beceremiyorlar. Bende dediğin gibi, baktım değiştiremiyorum. Görmemek en iyisi. Gittiği yere kadar ;)

Alia ve Rom. Yönetici arkadaşlara cevaptır.

Vermiş olduğunuz iki cevapta siteden uzaklaştırılan yada ortalığı karıştıran biri olduğumu demişsiniz.

Sayın Alia ve Rom. Cevaplarınızdaki ithamlar bir suçlu psikolojisi ile yazılmış cevaplardır.sizleri temin ederimki ben bu siteden ne atıldım nede uzaklaştırıldım.

Taraf olduğunuzu söylemek yada haklılığımızı, biz üyeler dile getirmek istediğimizde, ve işinize de gelmediğinde, siteden atılan yada siteden uzaklaştırılan kişi oluyoruz nazarınızda.

SHIFTDELETE.NET ÜYESİNİ FORUMDAN ATILAN KİŞİ DİYE İTHAM EDİP buradaki yorumlarınızda bile pervasızca dile getiriyorsunuz..tabi ya üye atmak çok kolay sizin için..

Çıkıpta, siz modlar, üyelerle ne biçim konuşuyorsunuz!! Üyeler olmasa sizin modluğunuzda olmaz demiyor kimse.

Diyelim ki ben böyle biriyim. Elbruz46 yada diğer kardeşlerimdemi ortalığı karıştırıyor yada siteden uzaklaştılan kişiler mi oluyor.?? onlarda sizin ne olduğunuzu yukarıda ki yorumlarında belirtmişler. Hatta yorumlarıda diğer arkadaşlarda beğenmişler.BIRAKIN AVAM CA DİL İLE ÜYELERİ SUÇLAMAYI.

Haksız ve eli sopalı olduğunuzu beyan edip hatta orman kanunları geçerli bu sitede demişler.politik ve taraflı davrandığınızı diğer arkadaşlarda belirtmişler.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
iyi muhabbet dönüyo bu konuda :) okudum bütün yorumları. :) şimdilik kuralkan arkadaş önde.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Süper modlar hakkında şikayetinizi bana da iletebilirsiniz.

Gereği düşünülüp tartışılıp yapılır.